Incassobureau Rotterdam

Incassobureau Rotterdam

Zoek je een incassobureau in Rotterdam?

We incasseren 90% van de openstaande facturen voor onze klanten en gaan ook voor jou graag aan de slag. Dat doen we dwingend en toch altijd op een vriendelijke toon. Dankzij meer dan 18 jaar ervaring weten we wat er werkt en hoe we jouw klant toch tot betalen kunnen bewegen.

Incassobureau inschakelen Rotterdam

Dus staat er een groot of juist een klein bedrag open, dat je toch graag betaald wilt hebben? Wij gaan voor je mee aan de slag. Je kan ons inschakelen als incassobureau Rotterdam.

Alles wat jij hoeft te doen is een account aan te maken, om de factuur te kunnen uploaden voor incasso Rotterdam. En gaat het om meerdere facturen die helaas nog niet zijn betaald? Geen probleem, je kunt die in één keer uploaden.

Wij gaan er als incassobureau in Rotterdam voor je mee aan de slag. We sturen een brief of een Aangetekende E-mail. Vanaf dat moment kun je 24/7 online de voortgang in de gaten houden, zodat je precies weet hoe het ervoor staat. En of we al een betaalafspraak hebben kunnen maken of een regeling konden treffen.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Zodra je online een account hebt aangemaakt kun je de factuur uploaden. We gaan er voor je mee aan de slag, om jouw klant zo snel mogelijk te bereiken.

Daarvoor maken we als incassobureau in Rotterdam gebruik van e-mail, telefoon, WhatsApp en natuurlijk de traditionele brief. Wij weten welke kanalen het best werken en met welke teksten we jouw klant in beweging brengen.

Bij eventuele vragen nemen we contact met je op, bijvoorbeeld als de klant een voorstel doet voor een betalingsregeling. Jij bepaalt op die manier wat je accepteert en niet, zodat je altijd de volledige controle hebt.

Ondertussen onderhouden wij het contact, waarmee je zeker weet dat we aansturen op de betaling van de factuur waar je recht op hebt.

Voordelen incassobureau Rotterdam

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Incassobureau Rotterdam / deurwaarder Rotterdam

No Cure, No Pay

We werken klantvriendelijk, op een goede manier dwingend en daardoor met meer dan 90% succes. We slagen erin om verreweg de meeste facturen die openstaan te innen. Dat doen we op basis van No Cure, No Pay incasso. Op die manier voorkomen we eventuele kosten, mocht het in jouw geval helaas niet lukken om de factuur te innen.

En lukt het wel om de factuur te innen? Dan brengen we de incassokosten standaard in rekening bij jouw klant. We vorderen namelijk het factuurbedrag waar het je om gaat, inclusief de eventuele wettelijke rente waar je recht op hebt en de incassokosten.

Dus betaalt jouw klant het volledige bedrag dat we berekenen? Dan maak jij helemaal geen kosten, waardoor je gratis gebruik kunt maken van onze diensten als incassobureau in Rotterdam.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Rotterdam en provincie Zuid-Holland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin in Rotterdam?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

We zijn overtuigd van onze aanpak: Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“We hadden eigenlijk niet verwacht dat de klant de incasso ging betalen, omdat we de klant heel veel kansen en tegemoetkomingen hadden gegeven, en daarop werd nooit gereageerd. De klant heeft nu uiteindelijk toch betaald” Hildebrand van Kuijeren

“Wat een ontzettend goed bedrijf! Ik werk al jaren met credifin, gelukkig niet all te vaak. Tot nu toe hebben ze altijd het geld binnen gehaald. Ze zitten er bovenop en voor de schuld eiser zijn er vrijwel geen kosten. Bel ze dus direct en je bent zelf van alle soris af.” Johan V D Velde

“Helaas gebruik moeten maken van Credifin voor een incasso klant. Maar wat ging dit vlot! Heel tevreden!” HB Select

Incassobureau Rotterdam

We zijn jouw ervaren incassobureau in Rotterdam, waar je ondertussen op een heel innovatieve manier terecht kunt. Het is voldoende om online een account aan te maken, waarna je de openstaande factuur kunt uploaden. Of waarna je meerdere facturen kunt uploaden, als je wilt dat we die allemaal voor je oppakken in ons incassotraject.

We controleren de openstaande factuur, om er daarna meteen mee aan de slag te gaan. We sturen je klant een brief of een Aangetekende E-mail. Daarna kun je het proces gewoon online volgen, zodat je 24/7 op de hoogte bent van de voortgang die we boeken.

En hebben we vragen, bijvoorbeeld over de voorgestelde betaalafspraak met je klant? We nemen contact met je op, zodat jij degene bent die de touwtjes stevig in handen houdt.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Incassobureau Rotterdam?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kun je als particulier een incassobureau Rotterdam inschakelen?

Ja, als particulier kun je een incassobureau in Rotterdam inschakelen om je te helpen bij het innen van openstaande vorderingen die niet worden betaald. Het is echter essentieel om voldoende bewijs te hebben dat de andere partij je geld verschuldigd is voordat je een incassobureau inschakelt. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken waaruit blijkt dat er een betalingsverplichting bestaat.

Wanneer je besluit om ons incassobureau in te schakelen, zullen we jouw zaak zorgvuldig bekijken en beoordelen. We zullen de nodige stappen ondernemen om de openstaande vordering te innen, zoals het versturen van betalingsherinneringen en aanmaningen naar de debiteur. Indien nodig kunnen we ook juridische maatregelen treffen, zoals het starten van een gerechtelijke procedure.

Als je meer vragen hebt of als je ons wilt inschakelen voor het innen van je openstaande facturen, kun je contact met ons opnemen via de volgende gegevens:

 • Telefoonnummer: 020-3452675
 • E-mailadres: info@credifin-nederland.nl

Wij zijn er om je te helpen en streven ernaar om een effectieve en professionele oplossing te bieden voor jouw incassozaken.

Hoe lang duurt een incasso-opdracht voor incassobureau Rotterdam?

De duur van een incasso-opdracht voor een incassobureau in Rotterdam kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is de hoogte van de vordering. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het bedrag van de vordering, hoe langer het incassotraject kan duren.

Daarnaast speelt de betalingsbereidheid van je schuldenaar een rol. Als de schuldenaar bereid is om mee te werken en tot een betalingsregeling te komen, kan het incassotraject sneller verlopen. Echter, als de schuldenaar niet bereid is om te betalen en het nodig is om juridische stappen te ondernemen, kan het incassotraject langer duren.

Ook de hoeveelheid bewijs die beschikbaar is, kan invloed hebben op de duur van het incassotraject. Het is belangrijk om voldoende bewijs te hebben van de vordering, zoals facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken. Als er onvoldoende bewijs is, kan het langer duren om de vordering succesvol te innen.

Bij Credifin streven we ernaar om het incassotraject zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We zullen alle noodzakelijke stappen ondernemen om de openstaande vordering te innen, zoals het versturen van betalingsherinneringen, aanmaningen en het eventueel starten van een gerechtelijke procedure. Ons ervaren team zal de zaak nauwkeurig behandelen en je op de hoogte houden van de voortgang.

Hoewel de duur van een incasso-opdracht kan variëren, streven we ernaar om het geld zo snel mogelijk te innen en een positief resultaat te behalen voor onze cliënten. Als je meer informatie wilt over het incassotraject of specifieke vragen hebt, kun je terecht op onze pagina “Incassotraject” voor gedetailleerde uitleg.

Werken jullie voor incassobureau Rotterdam ook op No Cure No Pay basis?

Het gebruik van ons incassobureau is kosteloos. Wij hanteren het principe van ‘No Cure, No Pay’. Dit betekent dat de kosten van het incassobureau, zoals wettelijke incassokosten, worden betaald door de schuldenaar wanneer we erin slagen het verschuldigde bedrag te innen. Als het ons niet lukt om het bedrag te incasseren, brengen wij jou geen kosten in rekening, inclusief abonnements- of dossierkosten. Bij ons zijn er geen verborgen kosten.

We nodigen je uit om onze incassovoorwaarden te bekijken voor meer informatie over ons ‘No Cure, No Pay‘ incassobeleid. We streven ernaar om transparant te zijn in onze werkwijze en om jou te ontlasten van financiële verplichtingen als we niet succesvol zijn in het innen van de vordering.

Bij verdere vragen of als je gebruik wilt maken van onze diensten, staan we klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Incasseren jullie ook eenmalige incasso-opdrachten voor incassobureau Rotterdam?

Ja, het is zeker mogelijk om ons incassobureau in Rotterdam slechts eenmalig in te schakelen.

Als je alleen een specifieke vordering wilt uitbesteden en geen langdurige samenwerking zoekt, kun je bij ons terecht voor een eenmalige incasso-opdracht. We brengen geen abonnements- of dossierkosten in rekening en hanteren een strikt ‘No Cure, No Pay’-beleid. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer we erin slagen om het verschuldigde bedrag succesvol te innen. Als we niet in staat zijn om de vordering te incasseren, ben je ons niets verschuldigd.

Met deze aanpak kun je onze dienstverlening uitproberen zonder verdere verplichtingen. We begrijpen dat je wellicht alleen behoefte hebt aan hulp bij een specifieke situatie en dat je geen langdurige overeenkomst wilt aangaan. Bij ons kun je vertrouwen op een transparante en eerlijke benadering, waarbij je alleen betaalt voor de resultaten die we behalen.

Dus, als je een eenmalige vordering hebt die je wilt uitbesteden, kun je ons incassobureau inschakelen zonder zorgen over doorlopende kosten of verplichtingen. Neem contact met ons op en we staan klaar om je te helpen bij je incasso-uitdaging.

 • Bel ons op : 020-3452675
 • Op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur

Voeren jullie ook huurincasso's uit als incassobureau in Rotterdam?

Bij Credifin Nederland, jouw incassobureau in Rotterdam, bieden we inderdaad huurincasso aan.

Of je nu een individuele verhuurder bent of een bedrijfsmatige verhuurder, als je problemen ondervindt bij het innen van huurinkomsten, kunnen wij je helpen. Onze gespecialiseerde huurincasso-diensten zijn gericht op het effectief innen van achterstallige huur. Wij begrijpen de uitdagingen waar verhuurders mee te maken kunnen krijgen en streven ernaar om een snelle en doeltreffende aanpak te bieden.

Bij Credifin hanteren we het principe van ‘no cure, no pay’. Dit betekent dat er geen kosten aan jou als verhuurder worden berekend als we er niet in slagen om de achterstallige huur succesvol te incasseren. Dit zorgt voor gemoedsrust en verzekert je dat wij ons inzetten om resultaten te behalen.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in huurincasso kunnen we verhuurders op een professionele wijze ondersteunen en zorgen voor een effectieve oplossing. We begrijpen de gevoeligheid van huurkwesties en werken discreet en respectvol om een positieve relatie tussen verhuurder en huurder te behouden.

Dien je huurincasso bij ons in en profiteer van onze No Cure, No Pay-incassovoorwaarden. Voor meer gedetailleerde informatie over onze huurincasso kun je hier klikken.

Als je vragen hebt of gebruik wilt maken van onze huurincasso, staan we klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op en we zullen je graag verder begeleiden.

Sturen jullie ook een laatste aanmaning als incassobureau in Rotterdam?

Ja, het is zeker mogelijk om via ons incassobureau in Rotterdam een laatste aanmaning te verzenden.

Als je je klant nog een laatste kans wilt geven om de openstaande factuur te voldoen voordat het incassoproces wordt gestart, kun je bij ons terecht. We bieden de service om namens jou een vriendelijke en correcte laatste aanmaning, ook wel bekend als een WIK-brief (Wet Incasso Kosten), te verzenden. Deze aanmaning wordt op ons briefpapier verstuurd, met jou als afzender, en heeft vaak een positief effect op het stimuleren van betaling zonder de relatie met je klant onnodig te schaden.

Bij Credifin begrijpen we het belang van een professionele en effectieve aanpak bij het versturen van een laatste aanmaning. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de aanmaning op de juiste wijze wordt opgesteld en verstuurd, met de nodige aandacht voor de wettelijke vereisten en een klantvriendelijke toon. We streven ernaar om een betalingsreactie te stimuleren en zo snel mogelijk tot een positieve oplossing te komen.

Als je meer wilt weten over hoe wij een laatste aanmaning verzenden en welke stappen we nemen om betaling te bevorderen, kun je terecht op onze webpagina “Laatste aanmaning“. Hier vind je gedetailleerde informatie over ons proces en kun je meer inzicht krijgen in hoe we je kunnen ondersteunen bij het versturen van een effectieve laatste aanmaning.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je gebruik wilt maken van onze diensten voor het verzenden van een laatste aanmaning. We staan klaar om je te helpen en je te voorzien van de nodige expertise en ondersteuning in het incassoproces.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]