some alt text

Incassobureau Rotterdam

Zoek je een incassobureau in Rotterdam?

We incasseren 90% van de openstaande facturen voor onze klanten en gaan ook voor jou graag aan de slag. Dat doen we dwingend en toch altijd op een vriendelijke toon. Dankzij meer dan 17 jaar ervaring weten we wat er werkt en hoe we jouw klant toch tot betalen kunnen bewegen.

Dus staat er een groot of juist een klein bedrag open, dat je toch graag betaald wilt hebben? Wij gaan er voor je mee aan de slag. Alles wat jij hoeft te doen is een account aan te maken, om de factuur te kunnen uploaden. En gaat het om meerdere facturen die helaas nog niet zijn betaald? Geen probleem, je kunt die in één keer uploaden.

Wij gaan er als incassobureau in Rotterdam voor je mee aan de slag. We sturen een brief of een Aangetekende E-mail. Vanaf dat moment kun je 24/7 online de voortgang in de gaten houden, zodat je precies weet hoe het ervoor staat. En of we al een betaalafspraak hebben kunnen maken of een regeling konden treffen.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Zodra je online een account hebt aangemaakt kun je de factuur uploaden. We gaan er voor je mee aan de slag, om jouw klant zo snel mogelijk te bereiken. Daarvoor maken we als incassobureau in Rotterdam gebruik van e-mail, telefoon, WhatsApp en natuurlijk de traditionele brief. Wij weten welke kanalen het best werken en met welke teksten we jouw klant in beweging brengen.

Bij eventuele vragen nemen we contact met je op, bijvoorbeeld als de klant een voorstel doet voor een betalingsregeling. Jij bepaalt op die manier wat je accepteert en niet, zodat je altijd de volledige controle hebt. Ondertussen onderhouden wij het contact, waarmee je zeker weet dat we aansturen op de betaling van de factuur waar je recht op hebt.

Met onze werkwijze als incassobureau in Rotterdam profiteer je van een aantal belangrijke voordelen:

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 17 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

No Cure, No Pay incasso

We werken klantvriendelijk, op een goede manier dwingend en daardoor met meer dan 90% succes. We slagen erin om verreweg de meeste facturen die openstaan te innen. Dat doen we op basis van No Cure, No Pay. Op die manier voorkomen we eventuele kosten, mocht het in jouw geval helaas niet lukken om de factuur te innen.

En lukt het wel om de factuur te innen? Dan brengen we de incassokosten standaard in rekening bij jouw klant. We vorderen namelijk het factuurbedrag waar het je om gaat, inclusief de eventuele wettelijke rente waar je recht op hebt en de incassokosten. Dus betaalt jouw klant het volledige bedrag dat we berekenen? Dan maak jij helemaal geen kosten, waardoor je gratis gebruik kunt maken van onze diensten als incassobureau in Rotterdam.

Incassobureau Rotterdam

We zijn jouw ervaren incassobureau in Rotterdam, waar je ondertussen op een heel innovatieve manier terecht kunt. Het is voldoende om online een account aan te maken, waarna je de openstaande factuur kunt uploaden. Of waarna je meerdere facturen kunt uploaden, als je wilt dat we die allemaal voor je oppakken.

We controleren de factuur, om er daarna meteen mee aan de slag te gaan. We sturen je klant een brief of een Aangetekende E-mail. Daarna kun je het proces gewoon online volgen, zodat je 24/7 op de hoogte bent van de voortgang die we boeken. En hebben we vragen, bijvoorbeeld over de voorgestelde betaalafspraak met je klant? We nemen contact met je op, zodat jij degene bent die de touwtjes stevig in handen houdt.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Rotterdam?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

243 beoordelingen

Naar alle reviews