Incassobureau Roosendaal

Incassobureau Roosendaal

Op zoek naar een incassobureau dat jouw openstaande facturen snel en effectief incasseert?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als incassobureau in Roosendaal hebben we al meer dan 17 jaar ervaring in het incasseren van betalingen voor onze klanten. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en vriendelijk te communiceren, zodat de relatie met jouw klant niet onder druk komt te staan.

Incassobureau inschakelen Roosendaal

Ben je op zoek naar een incassobureau in Roosendaal dat anders werkt dan de rest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een incassobureau dat in heel Nederland opereert en jou het gemak biedt om jouw factuur online binnen een paar klikken te uploaden. Zo bespaar jij tijd en moeite. Wij pakken het werk voor je op en gaan direct aan de slag.

No Cure, No Pay

Onze aanpak heeft een slagingspercentage van meer dan 90%. Wij hebben succes met onze unieke methoden en aanpak. En jij hebt er zo min mogelijk omkijken naar.

Als incassobureau in Roosendaal nemen wij jouw factuur kosteloos voor je op. Je kunt de factuur online indienen en wij stellen jouw klant in gebreke. Vervolgens nemen we contact op met jouw klant om afspraken te maken over de betaling.

Wij brengen zowel het openstaande bedrag als de wettelijke rente en onze incassokosten in rekening. Lukt het ons niet om het bedrag te innen? Dan nemen wij de kosten voor onze rekening, zodat jij er in ieder geval niet op achteruit gaat.

Als wij het totale bedrag, inclusief de incassokosten, kunnen incasseren, blijven onze diensten voor jou helemaal gratis. No Cure No Pay incasso. Zelfs voor kleine facturen waarvan je niet verwacht dat het je zelf lukt om die nog te innen, kun je bij ons voordelig een goed incassobureau in Roosendaal inschakelen.

Onze werkwijze is snel en efficiënt

Je kunt binnen 5 minuten jouw incasso-opdracht indienen en vervolgens 24/7 de voortgang online volgen via jouw persoonlijke dossier. Wij hebben ruim 17 jaar ervaring en expertise in het incasseren van openstaande facturen.

Tijdens het incassotraject blijven we supervriendelijk en behouden we de goede relatie die je misschien met jouw klant hebt. Hierdoor vragen veel niet-betalende klanten ons uiteindelijk ook om hun facturen voor hen te innen. Heb je meer spoed nodig? Tijdens een spoedtraject zorgen we binnen 2 weken voor een oplossing.

Wij stemmen onze werkwijze af op jouw relatie met de klant, de specifieke situatie en wat jij precies van ons verwacht. Zo houd jij de volledige controle zonder dat je er steeds mee bezig hoeft te zijn.

Incassobureau in Roosendaal

Als online incassobureau in Roosendaal werken wij in heel Nederland. Of het nu gaat om lokale klanten of relaties aan de andere kant van het land, wij komen met ze in contact en maken afspraken over de betaling van de openstaande factuur.

Zo ontvang jij waar je recht op hebt, altijd op basis van No Cure, No Pay. Kortom, zoek je naar incasso Roosendaal? Kies dan voor ons als jouw incassopartner.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Roosendaal?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews