Incassobureau Roosendaal

Incassobureau Roosendaal

Op zoek naar een incassobureau dat jouw openstaande facturen snel en effectief incasseert?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als incassobureau in Roosendaal hebben we al meer dan 18 jaar ervaring in het incasseren van betalingen voor onze klanten. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en vriendelijk te communiceren, zodat de relatie met jouw klant niet onder druk komt te staan.

Incassobureau inschakelen Roosendaal

Ben je op zoek naar een incassobureau in Roosendaal dat anders werkt dan de rest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een incassobureau dat in heel Nederland opereert en jou het gemak biedt om jouw factuur online binnen een paar klikken te uploaden. Zo bespaar jij tijd en moeite. Wij pakken het werk voor je op en gaan direct aan de slag.

No Cure, No Pay

Onze aanpak heeft een slagingspercentage van meer dan 90%. Wij hebben succes met onze unieke methoden en aanpak. En jij hebt er zo min mogelijk omkijken naar.

Als incassobureau in Roosendaal nemen wij jouw factuur kosteloos voor je op. Je kunt de factuur online indienen en wij stellen jouw klant in gebreke. Vervolgens nemen we contact op met jouw klant om afspraken te maken over de betaling.

Wij brengen zowel het openstaande bedrag als de wettelijke rente en onze incassokosten in rekening. Lukt het ons niet om het bedrag te innen? Dan nemen wij de kosten voor onze rekening, zodat jij er in ieder geval niet op achteruit gaat.

Als wij het totale bedrag, inclusief de incassokosten, kunnen incasseren, blijven onze diensten voor jou helemaal gratis. No Cure No Pay incasso. Zelfs voor kleine facturen waarvan je niet verwacht dat het je zelf lukt om die nog te innen, kun je bij ons voordelig een goed incassobureau in Roosendaal inschakelen.

Onze werkwijze is snel en efficiënt

Je kunt binnen 5 minuten jouw incasso-opdracht indienen en vervolgens 24/7 de voortgang online volgen via jouw persoonlijke dossier. Wij hebben ruim 18 jaar ervaring en expertise in het incasseren van openstaande facturen.

Tijdens het incassotraject blijven we supervriendelijk en behouden we de goede relatie die je misschien met jouw klant hebt. Hierdoor vragen veel niet-betalende klanten ons uiteindelijk ook om hun facturen voor hen te innen. Heb je meer spoed nodig? Tijdens een spoedtraject zorgen we binnen 2 weken voor een oplossing.

Wij stemmen onze werkwijze af op jouw relatie met de klant, de specifieke situatie en wat jij precies van ons verwacht. Zo houd jij de volledige controle zonder dat je er steeds mee bezig hoeft te zijn.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Roosendaal, provincie Noord-Brabant.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Incassobureau in Roosendaal

Als online incassobureau in Roosendaal werken wij in heel Nederland. Of het nu gaat om lokale klanten of relaties aan de andere kant van het land, wij komen met ze in contact en maken afspraken over de betaling van de openstaande factuur.

Zo ontvang jij waar je recht op hebt, altijd op basis van No Cure, No Pay. Kortom, zoek je naar incasso Roosendaal? Kies dan voor ons als jouw incassopartner.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau Roosendaal?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]