Verstuur je laatste aanmaning via Credifin?

Incassodiensten

Benieuwd naar onze incassodiensten en hoe we jou daarmee kunnen helpen? We zijn jouw innovatieve specialist voor online incasso. Dat betekent dat we natuurlijk werken op basis van No Cure, No Pay, al is dat niet alles. Met ons online webportaal zorgen we er bovendien voor dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht hebt in de voortgang van jouw incassotraject.

Klantvriendelijke incassodiensten

Uiteraard kun je bij ons terecht voor alle belangrijke incassodiensten. Wij helpen je jouw factuur te innen of versturen een laatste aanmaning. En wil je een kredietcheck laten uitvoeren of uiteindelijk zelfs een gerechtelijke procedure starten? Ook daar helpen we je graag bij, op basis van onze jarenlange (juridische) ervaring.

Alle belangrijke incassodiensten

Benieuwd met welke incassodiensten we je van dienst kunnen zijn? We zetten ze graag voor je op een rij:

In veel gevallen is het voldoende om klanten aan te manen met een laatste aanmaning op ons briefpapier en met ons logo. Je geeft duidelijk aan dat je de factuur betaald wilt hebben, zonder de agressieve benadering die je misschien kent van andere bureaus. We blijven aardig en klantvriendelijk waar mogelijk, terwijl we daadkracht zijn waar dat nodig is.

We kunnen je daarnaast goed van dienst zijn met een Kredietcheck of zelfs een huisbezoek, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een gerechtelijke procedure. Toch komt het daar in de meeste gevallen gelukkig niet van, omdat we het incassotraject slim en innovatief voor je hebben ingericht.

Je kunt binnen een paar minuten aan de slag met jouw incasso, door je online aan te melden en jouw factuur te uploaden. Het is de makkelijkste manier om van start te gaan, waarna je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht hebt in de voortgang.

Zowel jij als jouw klant kunnen ons online webportaal gebruiken, waarmee we ervoor zorgen dat je toegang hebt tot alle belangrijke gegevens. Jouw klant kan er meteen via iDeal betalen, terwijl jij er alle communicatie vindt via bijvoorbeeld e-mail, WhatsApp en zelfs via de sociale media.

Klantvriendelijke benadering voor jou en de debiteur

Binnen alle incassodiensten zorgen we voor een klantvriendelijke benadering, zowel richting jou als richting de klant. Jouw debiteur benaderen we op een vriendelijke manier, terwijl we duidelijk aangeven dat het belangrijk is om de factuur alsnog te betalen.

We maken het jouw klant graag makkelijk om de betaling te voldoen, in plaats van die agressief te benaderen met onnodig hinderlijke telefoontjes en berichten. Dat voorkomt dat de goede relatie met jouw klant op het spel komt te staan, terwijl we er bovendien voor zorgen dat de kans op een vlotte betaling toeneemt. Een groot deel van de debiteuren wordt uiteindelijk ook zelf klant bij ons, omdat ze de vriendelijke manier om ook hun openstaande facturen te innen waarderen.

Meer weten?

Wil je aan de slag met ons incassobureau of heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Opzoek naar een incassobureau in:

Incassobureau Amersfoort 

Incassobureau Tilburg

Incassobureau Breda

Incassobureau Leeuwarden

Incassobureau Amsterdam

Incassobureau Rotterdam

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]