some alt text

Incassobureau Amersfoort

Incassobureau in Amersfoort inschakelen?

Zoek je een incassobureau in Amersfoort dat het anders aanpakt? Voorkom de agressieve benadering die je misschien van anderen kent of waar je in de media van hebt gehoord. Dat levert op de korte termijn misschien succes op, maar het zal de relatie met jouw klant in ieder geval geen goed doen.

In plaats daarvan hanteren we een supervriendelijke aanpak, waarbij je toch heel goed duidelijk maakt dat er betaald moet worden. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met incasso. Dat betekent dat we goed weten wat er werkt. En hoe we jouw klant of debiteur kunnen bewegen om in ieder geval te starten met betalen. Soms lukt dat niet in één keer, maar kun je dankzij periodieke betalingen toch het bedrag ontvangen waar je recht op hebt.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Ben je benieuwd naar onze werkwijze als incassobureau in Amersfoort? We maken het je graag makkelijk om een factuur in te dienen. Dat doe je binnen een paar minuten eenvoudig online, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan. Er is geen sprake van een ingewikkelde procedure. In plaats daarvan kun je jouw factuur uploaden. Wij nemen contact op met je klant of debiteur, waarvoor we gebruik maken van een Aangetekende E-mail™ en bijvoorbeeld voice-dialing. Bovendien gebruiken we SMS, WhatsApp, sociale media en telefonisch contact.

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 15 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring weten we wat er werkt en hoe we jouw klant moeten benaderen. Dus is er spoed bij vanwege een (dreigend) faillissement? Of vind je het belangrijk om de goede relatie met jouw klant te behouden? Wij houden er rekening mee, op basis van onze aanpak. Zo weet je zeker dat we werken volgens jouw wensen, waarmee we er ondertussen voor zorgen dat we het bedrag incasseren waar je recht op hebt.

No Cure, No Pay incasso

Vanuit ons incassobureau in Amersfoort werken we natuurlijk op basis van No Cure, No Pay. Dat betekent dat je alleen betaalt als het ons lukt om het bedrag te incasseren. Dus lukt dat niet? Dan brengen we je ook geen kosten in rekening voor de incasso. In plaats daarvan zijn die kosten voor ons, zodat jij er geen risico mee loopt.

We brengen bij je klant zowel het openstaande bedrag als de bijkomende kosten in rekening. Het gaat om de incassokosten die wij berekenen en de wettelijke rente waar jij recht op hebt. In het meest gunstige geval betaalt jouw klant het volledige bedrag. Dat betekent dat we de kosten meteen kunnen innen, waarna jij het factuurbedrag plus de wettelijke rente ontvangt.

En kan een klant niet in één keer betalen, maar wel in delen? Of komen we in ieder geval in contact en lukt het om andere afspraken te maken? Je hebt 24/7 inzicht in de situatie, zodat je online eenvoudig bij kunt houden wat er afspreken en hoe de situatie zich ontwikkelt.

Incassobureau in Amersfoort

We zijn jouw incassobureau in Amersfoort, net als voor de rest van heel Nederland. Dat betekent dat we incasseren bij klanten bij jou in de regio, bij ons in Amsterdam en op alle andere mogelijke locaties. We nemen telefonisch en digitaal contact op, net zo lang tot we de juiste persoon te spreken krijgen. Daarmee maken we duidelijke afspraken, op basis van onze vriendelijke werkwijze.

Niet voor niets vragen veel van de (eerst) niet-betalende klanten ons om ook hun facturen voor ze te innen. Het is wat ons betreft het beste bewijs dat onze aanpak werkt, vooral als je de goede relatie met jouw klant niet meteen op het spel wilt zetten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Amersfoort?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

243 beoordelingen

Naar alle reviews