Incassobureau Amersfoort

Incassobureau Amersfoort

Incassobureau in Amersfoort inschakelen?

Zoek je een incassobureau in Amersfoort dat het anders aanpakt? Voorkom de agressieve benadering die je misschien van anderen kent of waar je in de media van hebt gehoord. Dat levert op de korte termijn misschien succes op, maar het zal de relatie met jouw klant in ieder geval geen goed doen.

Incassobureau Amersfoort : 18 jaar ervaring

In plaats daarvan hanteren we een supervriendelijke aanpak, waarbij je toch heel goed duidelijk maakt dat er betaald moet worden. We hebben als incassobureau in Amersfoort meer dan 18 jaar ervaring. Dat betekent dat we goed weten wat er werkt.

En hoe we jouw klant of debiteur kunnen bewegen om in ieder geval te starten met betalen. Soms lukt dat niet in één keer, maar kun je dankzij periodieke betalingen toch het bedrag ontvangen waar je recht op hebt.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Ben je benieuwd naar onze werkwijze als incassobureau in Amersfoort of wil je ons inschakelen als incassobureau? We maken het je graag makkelijk om een factuur in te dienen. Dat doe je binnen een paar minuten eenvoudig online, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan.

Er is geen sprake van een ingewikkelde procedure. In plaats daarvan kun je jouw factuur uploaden. Wij nemen contact op met je klant of debiteur, waarvoor we gebruik maken van een Aangetekende E-mail™ en bijvoorbeeld voice-dialing. Bovendien gebruiken we SMS, WhatsApp, sociale media en telefonisch contact.

Voordelen incassobureau Amersfoort

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Dankzij meer dan 18 jaar ervaring met incasso in Amersfoort weten we wat er werkt en hoe we jouw klant moeten benaderen. Dus is er spoed bij vanwege een (dreigend) faillissement? Of vind je het belangrijk om de goede relatie met jouw klant te behouden?

Wij houden er rekening mee, op basis van onze aanpak. Zo weet je zeker dat we werken volgens jouw wensen, waarmee we er ondertussen voor zorgen dat we het bedrag incasseren waar je recht op hebt.

Incassobureau Amersfoort

No Cure, No Pay incasseren

Vanuit ons incassobureau in Amersfoort werken we natuurlijk op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je alleen betaalt als het ons lukt om het bedrag te incasseren. Dus lukt dat niet? Dan brengen we je ook geen kosten in rekening voor de incasso. In plaats daarvan zijn die kosten voor ons, zodat jij er geen risico mee loopt.

We brengen bij je klant zowel het openstaande bedrag als de bijkomende kosten in rekening. Het gaat om de incassokosten die wij berekenen en de wettelijke rente waar jij recht op hebt.

In het meest gunstige geval betaalt jouw klant het volledige bedrag. Dat betekent dat we de kosten meteen kunnen innen, waarna jij het factuurbedrag plus de wettelijke rente ontvangt.

En kan een klant niet in één keer betalen, maar wel in delen? Of komen we in ieder geval in contact en lukt het om andere afspraken te maken? Je hebt 24/7 inzicht in de situatie, zodat je online eenvoudig bij kunt houden wat er afspreken en hoe de situatie zich ontwikkelt.

Maak kennis met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Amersfoort, in de provincie Gelderland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Incasso in Amersfoort

We zijn jouw incassobureau in Amersfoort, net als voor de rest van heel Nederland. Dat betekent dat we incasseren bij klanten bij jou in de regio, bij ons in Amsterdam en op alle andere mogelijke locaties.

We nemen telefonisch en digitaal contact op, net zo lang tot we de juiste persoon te spreken krijgen. Daarmee maken we duidelijke afspraken, op basis van onze vriendelijke werkwijze.

Niet voor niets vragen veel van de (eerst) niet-betalende klanten ons om ook hun facturen voor ze te innen. Het is wat ons betreft het beste bewijs dat onze aanpak werkt, vooral als je de goede relatie met jouw klant niet meteen op het spel wilt zetten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Incassobureau Amersfoort?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kan ik als particulier een incassozaak indienen bij jullie incassobureau in Amersfoort?

Ja, als particulier is het zeker mogelijk om gebruik te maken van onze diensten als incassobureau in Amersfoort wanneer je te maken hebt met onbetaalde vorderingen.

Wanneer je geconfronteerd wordt met openstaande vorderingen die niet worden betaald, kun je ons als incassobureau inschakelen om je te helpen. Het is echter belangrijk om voldoende bewijsmateriaal te hebben dat aantoont dat de andere partij daadwerkelijk een schuld aan jou heeft voordat je ons inschakelt. Dit bewijsmateriaal kan bestaan uit bijvoorbeeld facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken die aantonen dat er een betalingsverplichting bestaat.

Bij ons incassobureau begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een complex proces kan zijn, vooral voor particulieren. Ons ervaren team staat klaar om je bij te staan en de nodige stappen te ondernemen om de vordering te innen. We kunnen betalingsherinneringen en aanmaningen versturen naar de schuldenaar, en indien nodig kunnen we ook juridische maatregelen nemen, zoals het starten van een gerechtelijke procedure.

Voor meer informatie over onze diensten voor particulieren kun je onze webpagina “Incassobureau particulieren” bezoeken. Hier vind je gedetailleerde informatie over hoe we je kunnen ondersteunen en wat je kunt verwachten tijdens het incassoproces.

Als je nog vragen hebt of als je gebruik wilt maken van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-3452675. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

We zijn er om je te helpen en streven ernaar om een effectieve en professionele oplossing te bieden voor jouw incassozaken als particulier in Amersfoort.

Voeren jullie ook huurincasso's uit als incassobureau in Amersfoort?Ja, als incassobureau in Amersfoort voeren wij ook huurincasso’s uit.

Bij Credifin Nederland bieden wij huurincasso-diensten aan voor zowel individuele verhuurders als bedrijfsmatige verhuurders die te maken hebben met moeilijkheden bij het innen van huurinkomsten. Wij begrijpen dat het incasseren van achterstallige huur een uitdaging kan zijn en streven ernaar om verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak.

Ons ‘no cure, no pay’-beleid is ook van toepassing op huurincasso. Dit betekent dat wij geen kosten in rekening brengen als we er niet in slagen om de vordering succesvol te incasseren. Dit biedt verhuurders gemoedsrust en verzekert hen dat wij ons volledig inzetten om positieve resultaten te behalen.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van huurincasso kunnen wij verhuurders op een professionele manier ondersteunen en zorgen voor een effectieve oplossing. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen en wettelijke vereisten die gepaard gaan met huurincasso en werken met zorgvuldigheid en toewijding aan het behalen van succesvolle incassoresultaten.

Als verhuurder kun je je huurincasso bij ons indienen en profiteren van onze No Cure No Pay-incassovoorwaarden. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer wij erin slagen om de achterstallige huur succesvol te incasseren. Voor meer gedetailleerde informatie over onze huurincasso en hoe je hiervan kunt profiteren, klik je hier.

Als je vragen hebt of gebruik wilt maken van onze huurincasso in Amersfoort, staan wij klaar om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op en ons team van experts zal je begeleiden en adviseren bij je huurincassozaken.

 

Is het mogelijk om een incassobureau in Amersfoort slechts eenmalig in te schakelen?

Zeker, als je slechts één keer een vordering wilt uitbesteden, kun je ons incassobureau eenmalig inschakelen. We brengen geen abonnements- of dossierkosten in rekening en we hanteren een 100% No Cure No Pay-beleid. Zo kun je onze dienstverlening uitproberen zonder verdere verplichtingen.

Wat kost het inschakelen van incassobureau Amersfoort bij Credifin?

Het gebruik van ons incassobureau in Amersfoort brengt voor jou als opdrachtgever geen kosten met zich mee.

Bij ons hanteren we het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat betekent dat de kosten van het incassotraject worden gedragen door de debiteur. Volgens de Wet Incassokosten heeft de debiteur de verplichting om deze kosten te betalen wanneer we erin slagen het uitstaande bedrag succesvol te incasseren. Als het ons niet lukt om het geld te incasseren, brengen we jou als opdrachtgever geen kosten in rekening, inclusief geen abonnements- of dossierkosten.

We hechten veel waarde aan transparantie en duidelijkheid, en streven ernaar om onze dienstverlening zonder verborgen kosten aan te bieden. Je kunt erop vertrouwen dat er geen onverwachte financiële verplichtingen aan verbonden zijn wanneer je ons incassobureau inschakelt.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons ‘No Cure, No Pay’-beleid en onze voorwaarden voor incasso, nodigen we je uit om onze specifieke pagina “No Cure No Pay incasso” te raadplegen. Hier vind je uitgebreide uitleg over hoe dit beleid werkt en welke afspraken er gelden.

Mocht je nog vragen hebben of gebruik willen maken van onze incassodiensten in Amersfoort, staan we klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en ondersteuning in jouw incassozaken.

 • Bel ons op : 020-3452675
 • Op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur

Hoe lang duurt een incassoprocedure bij incassobureau Amersfoort?De duur van een incassoprocedure bij ons incassobureau in Amersfoort kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren. Een belangrijke factor is het bedrag van de vordering. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het bedrag, hoe complexer de zaak kan zijn en hoe langer het incassoproces kan duren.

Daarnaast speelt de bereidwilligheid van de debiteur om te betalen een rol. Als de debiteur snel reageert en bereid is om de vordering te voldoen, kan het incassoproces sneller verlopen. Echter, als er weerstand of betwisting is vanuit de debiteur, kan het langer duren om tot een oplossing te komen.

Ook de hoeveelheid beschikbaar bewijsmateriaal kan van invloed zijn op de duur van het incassoproces. Het is belangrijk om voldoende bewijs te hebben dat de debiteur daadwerkelijk een schuld heeft, zoals facturen, overeenkomsten of correspondentie. Het verzamelen en presenteren van dit bewijs kan tijd in beslag nemen en invloed hebben op de duur van de procedure.

Bij Credifin begrijpen we dat tijd een belangrijke factor is bij het incasseren van openstaande vorderingen. We streven ernaar om het incassoproces zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen en het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk te innen. Ons team van experts zal jouw zaak zorgvuldig behandelen en de juiste stappen ondernemen om tot een positief resultaat te komen.

Voor meer gedetailleerde informatie over het verloop van een incassoprocedure bij ons incassobureau in Amersfoort, nodigen we je uit om onze specifieke pagina “Incassotraject” te raadplegen. Hier vind je uitgebreide uitleg over de verschillende stappen en fasen van het proces.

Als je specifieke vragen hebt over de duur van jouw incassoprocedure, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en je te voorzien van de nodige informatie en ondersteuning tijdens het incassoproces.

 

Is het mogelijk om via jullie incassobureau Amersfoort een laatste aanmaning te verzenden?Ja, het is zeker mogelijk om via ons incassobureau in Amersfoort een laatste aanmaning te laten verzenden.

Als je jouw klant een laatste kans wilt geven om de openstaande factuur te voldoen voordat het incassoproces wordt gestart, kun je ons inschakelen om namens jou een vriendelijke en correcte laatste aanmaning te versturen. Deze laatste aanmaning, ook wel bekend als een WIK-brief (Wet Incasso Kosten), wordt op ons briefpapier verstuurd, maar altijd namens jou als afzender. Dit zorgt in de meeste gevallen voor een effectieve communicatie en kan leiden tot een snellere betaling zonder dat de relatie met jouw klant onnodig wordt geschaad.

Bij ons incassobureau begrijpen we het belang van een professionele en respectvolle benadering bij het versturen van een laatste aanmaning. Ons ervaren team zal ervoor zorgen dat de brief zorgvuldig wordt opgesteld en verstuurd, rekening houdend met de wettelijke vereisten en met respect voor de klantrelatie. We streven ernaar om een positieve betalingsreactie te stimuleren en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Op onze webpagina “Laatste aanmaning” kun je meer informatie vinden over hoe wij een aanmaning versturen en welke stappen we nemen om een effectieve communicatie tot stand te brengen.

Als je specifieke vragen hebt over het verzenden van een laatste aanmaning via ons incassobureau in Amersfoort, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en je te voorzien van de nodige expertise en ondersteuning in het incassoproces.

 

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]