Incassobureau Den Bosch

Incassobureau Den Bosch

Ben je op zoek naar een incassobureau in Den Bosch?

Wij helpen je op een klantvriendelijke manier met het innen van openstaande bedragen. Bij ons kun je rekenen op resultaatgerichte druk, zonder onvriendelijk te worden naar jouw klanten of afnemers. Ons doel is om de goede relatie te behouden terwijl jij het geld ontvangt waar je recht op hebt.

Kosten incassobureau Den Bosch

Als incassobureau in Den Bosch werken we uiteraard op basis van het No Cure, No Pay incasso -principe. Als de betaling uitblijft, staan wij klaar om bedrijven in Den Bosch en de rest van Nederland te helpen bij het incasseren van hun verdiende geld.

Zodra een factuur lang openstaat, gaan wij ermee aan de slag. We berekenen de wettelijke rente en proberen het volledige bedrag, inclusief incassokosten, voor je te incasseren. In veel gevallen kost onze incassodienst in Den Bosch je dan helemaal niets.

Zorgeloos incasseren

Als incassobureau in Den Bosch werken we vanuit een online dossier dat jij zelf kunt aanmaken, in slechts enkele minuten. Zodra je het dossier hebt aangemaakt, nemen wij het van daaruit over. We stellen de debiteur in gebreke en nemen contact op om het openstaande bedrag aan te geven.

Op deze manier nemen we het werk uit handen en houden we de vlotte betaling in het oog. We incasseren meer dan 90% van de openstaande bedragen, terwijl we altijd klantvriendelijk blijven.

Voordelen incassobureau Den Bosch:

 • 100% No Cure, No Pay
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat met 18 jaar ervaring
 • Volg je incassotraject 24/7 online
 • Indienen binnen 5 minuten

Klantvriendelijk incassobureau

Onze klantvriendelijke aanpak heeft succes bij allerlei soorten klanten en bedrijven. Dus als je al van alles hebt geprobeerd met een klant waar je een goede relatie mee hebt, nemen wij het graag van je over. We zorgen ervoor dat de goede relatie niet verslechtert terwijl we de incasso behandelen.

Sterker nog, in veel gevallen nemen debiteuren uiteindelijk zelf contact met ons op. Ze schakelen ons in als incasso Den Bosch voor de bedragen die zij nog open hebben staan.

Soms gaat het om een keten van openstaande betalingen, waar wij goed mee kunnen helpen. Het feit dat de bedrijven die wij benaderen ons vervolgens zelf inschakelen, bewijst naar onze mening de prettige werkwijze en houding die wij hanteren.

Maak kennis met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Den Bosch en Noord-Brabant.

Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Reviews van tevreden klanten

We zijn trots op de reviews van onze tevreden klanten. Zo vertelde Mea Fysio ons bijvoorbeeld:

Zeer positief, goede communicatie, goed incassobureau, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien. – ***** 10/10

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” State-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Orthocenter

Incassobureau in Den Bosch

We zijn jouw ervaren incassobureau in Den Bosch, waar je ondertussen op een heel innovatieve manier terecht kunt. Het is voldoende om online een account aan te maken, waarna je de openstaande factuur kunt uploaden. Of waarna je meerdere facturen kunt uploaden, als je wilt dat we die allemaal voor je oppakken.

We controleren de factuur, om er daarna meteen mee aan de slag te gaan. We sturen je klant een brief of een Aangetekende E-mail. Daarna kun je het proces gewoon online volgen, zodat je 24/7 op de hoogte bent van de voortgang die we boeken.

En hebben we vragen, bijvoorbeeld over de voorgestelde betaalafspraak met je klant? We nemen contact met je op, zodat jij degene bent die de touwtjes stevig in handen houdt.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Incassobureau Den Bosch?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Wat kost een incassobureau in Den Bosch?

Het gebruik van ons incassobureau in Den Bosch brengt voor jou als opdrachtgever geen kosten met zich mee.

Bij ons hanteren we het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat betekent dat de kosten van het incassotraject worden gedragen door de debiteur. Volgens de Wet Incassokosten heeft de debiteur de verplichting om deze kosten te betalen wanneer we erin slagen het uitstaande bedrag succesvol te innen. Als het ons niet lukt om het geld te incasseren, brengen we jou als opdrachtgever geen kosten in rekening, inclusief geen abonnements- of dossierkosten.

We hechten veel waarde aan transparantie en duidelijkheid, en streven ernaar om onze dienstverlening zonder verborgen kosten aan te bieden. Je kunt erop vertrouwen dat er geen onverwachte financiële verplichtingen aan verbonden zijn wanneer je ons incassobureau inschakelt.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons ‘No Cure, No Pay’-beleid en onze voorwaarden voor incasso, nodigen we je uit om onze specifieke pagina “No Cure No Pay incasso” te raadplegen. Hier vind je uitgebreide uitleg over hoe dit beleid werkt en welke afspraken er gelden.

Mocht je nog vragen hebben of gebruik willen maken van onze incassodiensten in Den Bosch, staan we klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en ondersteuning in jouw incassozaken.

Is het mogelijk voor particulieren om een incassobureau in Den Bosch in te schakelen?

Ja, als particulier kun je zeker gebruik maken van de diensten van ons incassobureau in Den Bosch wanneer je te maken hebt met onbetaalde vorderingen.

Wanneer je geconfronteerd wordt met openstaande vorderingen die niet worden betaald, kun je ons als incassobureau inschakelen om je te helpen. Het is echter belangrijk om voldoende bewijsmateriaal te hebben dat aantoont dat de andere partij daadwerkelijk een schuld aan jou heeft voordat je ons inschakelt. Dit bewijsmateriaal kan bijvoorbeeld bestaan uit facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken die aantonen dat er een betalingsverplichting bestaat.

Bij ons incassobureau begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een complex proces kan zijn, vooral voor particulieren. Ons ervaren team staat klaar om je bij te staan en de nodige stappen te ondernemen om de vordering te innen. We kunnen betalingsherinneringen en aanmaningen versturen naar de schuldenaar, en indien nodig kunnen we ook juridische maatregelen nemen, zoals het starten van een gerechtelijke procedure.

Voor meer informatie over onze diensten voor particulieren kun je onze webpagina “Incassobureau particulieren” bezoeken. Hier vind je gedetailleerde informatie over hoe we je kunnen ondersteunen en wat je kunt verwachten tijdens het incassoproces.

Als je nog vragen hebt of als je gebruik wilt maken van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 073-1234567. Onze openingstijden zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

We zijn er om je te helpen en streven ernaar om een effectieve en professionele oplossing te bieden voor jouw incassozaken als particulier in Den Bosch.

Kan ik jullie voor een eenmalige incassozaak inschakelen als incassobureau in Den Bosch?

Ja, het is zeker mogelijk om ons incassobureau in Den Bosch slechts eenmalig in te schakelen.

Als je een specifieke vordering wilt uitbesteden en geen langdurige samenwerking zoekt, kun je bij ons terecht voor een eenmalige incasso-opdracht. Bij ons brengen we geen abonnements- of dossierkosten in rekening en hanteren we een 100% No Cure No Pay-beleid. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer we erin slagen om het verschuldigde bedrag succesvol te incasseren. Zo kun je onze dienstverlening uitproberen zonder verdere verplichtingen.

Bij ons begrijpen we dat je wellicht alleen behoefte hebt aan hulp bij een specifieke situatie en dat je geen langdurige verplichtingen wilt aangaan. Wij bieden daarom de mogelijkheid om eenmalig gebruik te maken van onze expertise, zonder dat dit gepaard gaat met doorlopende kosten.

Of het nu gaat om een enkele vordering of een incidentele behoefte aan incasso-ondersteuning, ons team van professionals staat klaar om je te helpen. We zullen ons inzetten om de beste resultaten te behalen en het verschuldigde bedrag zo snel en efficiënt mogelijk te incasseren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je eenmalige incasso-opdracht bij ons in te dienen. We zijn er om je te begeleiden en je te voorzien van de nodige expertise en ondersteuning in het incassoproces, zonder verdere verplichtingen of kosten.

Hoe lang duurt een incassoprocedure voor een incassobureau in Den Bosch?

De duur van een incassoprocedure in Den Bosch kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is het bedrag van de vordering. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het bedrag van de vordering, hoe langer het incassoproces kan duren.

Daarnaast speelt de bereidwilligheid van de debiteur om te betalen een rol. Als de debiteur snel reageert en bereid is om de vordering te voldoen, kan het incassoproces sneller verlopen. Echter, als de debiteur niet meewerkt en het nodig is om juridische stappen te nemen, kan het incassoproces langer duren.

Ook de hoeveelheid beschikbaar bewijs kan invloed hebben op de duur van het incassoproces. Het is belangrijk om voldoende bewijsmateriaal te hebben dat aantoont dat de debiteur inderdaad een schuld heeft, zoals facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken. Als er onvoldoende bewijsmateriaal is, kan het langer duren om de vordering succesvol te incasseren.

Bij ons incassobureau begrijpen we dat tijd een belangrijke factor is bij het innen van openstaande vorderingen. We streven ernaar om het incassoproces zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen en het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk te incasseren. Ons ervaren team zal je zaak zorgvuldig behandelen en de juiste stappen ondernemen om tot een positief resultaat te komen.

Hoewel de duur van een incassoprocedure kan variëren, kun je op onze website de nodige informatie vinden over het incassotraject. Op onze pagina “Incassotraject” geven we een gedetailleerde uitleg van de stappen die we nemen en wat je kunt verwachten tijdens het proces.

Als je specifieke vragen hebt over de duur van jouw incassoprocedure in Den Bosch, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te begeleiden en je te voorzien van de nodige informatie en ondersteuning tijdens het incassoproces.

Bel ons op: 073-1234567 Op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur

 

Doen jullie aan huurincasso in Den Bosch?

Bij Credifin Nederland begrijpen wij de complexiteit van huurincasso en streven wij ernaar verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak.

Ons ‘no cure, no pay’-beleid is ook van toepassing op huurincasso. Dit betekent dat wij geen kosten in rekening brengen als het ons niet lukt om de vordering succesvol te incasseren. Dit geeft verhuurders gemoedsrust en verzekert hen dat wij ons inzetten om resultaten te behalen.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van huurincasso kunnen wij verhuurders op een professionele manier ondersteunen en zorgen voor een effectieve oplossing. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen en wettelijke vereisten die gepaard gaan met huurincasso en werken met zorgvuldigheid en toewijding aan het behalen van positieve resultaten.

Als verhuurder kun je jouw huurincasso bij ons indienen en profiteren van onze No Cure No Pay-incassovoorwaarden. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer wij erin slagen om de achterstallige huur succesvol te incasseren. Voor meer gedetailleerde informatie over onze huurincasso in Den Bosch en hoe je hiervan kunt profiteren, kun je hier klikken.

Als je vragen hebt of gebruik wilt maken van onze huurincasso in Den Bosch, staan wij klaar om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op en ons team van experts zal je begeleiden en adviseren bij je huurincassozaken.

Bel ons op: 073-1234567 Op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur

Kunnen jullie een WIK-brief sturen als incassobureau in Den Bosch?

Ja, het is zeker mogelijk om via ons incassobureau in Den Bosch een WIK-brief te verzenden.

Als je je klant een laatste kans wilt geven om de openstaande factuur te voldoen voordat het incassoproces wordt gestart, kun je ons inschakelen om namens jou een vriendelijke en correcte laatste aanmaning te versturen. Deze laatste aanmaning, ook wel bekend als een WIK-brief (Wet Incasso Kosten), wordt op ons briefpapier verstuurd, maar altijd namens jou als afzender. Dit zorgt in de meeste gevallen voor een effectieve communicatie en kan leiden tot een snellere betaling zonder de relatie met je klant onnodig te schaden.

Bij ons incassobureau begrijpen we het belang van een professionele en respectvolle benadering bij het versturen van een WIK-brief.

Ons ervaren team zal ervoor zorgen dat de brief zorgvuldig wordt opgesteld en verstuurd, rekening houdend met de wettelijke vereisten en met respect voor de klantrelatie. We streven ernaar om een positieve betalingsreactie te stimuleren en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Op onze webpagina “Laatste aanmaning” kun je meer informatie vinden over hoe wij een aanmaning versturen en welke stappen we nemen om een effectieve communicatie tot stand te brengen. Hier vind je gedetailleerde uitleg over ons proces en kun je meer inzicht krijgen in hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verzenden van een WIK-brief.

Als je specifieke vragen hebt over het verzenden van een WIK-brief via ons incassobureau in Den Bosch, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en je te voorzien van de nodige expertise en ondersteuning in het incassoproces.

Bel ons op: 073-1234567 Op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]