Incassobureau Delft

Incassobureau Delft

Op zoek naar een daadkrachtig incassobureau in Delft?

Ontdek onze unieke, respectvolle aanpak voor incassozaken. Met meer dan 18 jaar ervaring, bieden wij effectieve oplossingen voor huurincasso, gerechtelijke procedures en No Cure, No Pay incasso. Neem vandaag nog contact met ons op!

Incassobureau inschakelen Delft

Ben je op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Delft dat je kan helpen met jouw incassozaken? Zoek niet verder. Wij zijn er om je te helpen met een unieke aanpak die zowel effectief als respectvol is.

Een unieke aanpak

Wij geloven dat een agressieve benadering niet de juiste manier is om schulden te innen. Het kan op korte termijn succesvol zijn, maar het kan de relatie met jouw klant beschadigen. Daarom kiezen wij voor een vriendelijke aanpak. Met meer dan 18 jaar ervaring in de incassowereld weten we wat werkt. Wij kunnen jouw klant of debiteur bewegen om te beginnen met betalen. Soms lukt dat niet in één keer, maar dankzij periodieke betalingen kun je toch het bedrag ontvangen waar je recht op hebt.

Voordelen incassobureau Delft

 • 100% No Cure, No Pay
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat: 18 jaar ervaring
 • Volg jouw incassotraject 24/7 online
 • Binnen 5 minuten indienen

Het Incassotraject

Het incassotraject begint met een laatste aanmaning aan de debiteur. Als de debiteur niet reageert of weigert te betalen, dan starten we het incassotraject op basis van No Cure No Pay. We hebben incassospecialisten in huis die je kunnen bijstaan in deze procedure.

Huurincasso

Heb je problemen met het innen van huurinkomsten? Wij bieden ook huurincasso aan. Wij begrijpen dat het incasseren van achterstallige huur een uitdaging kan zijn en streven ernaar om verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak.

No Cure No Pay

Bij ons incassobureau in Delft werken we op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je alleen betaalt als het ons lukt om het bedrag te incasseren. Dus lukt dat niet? Dan brengen we je ook geen kosten in rekening voor de incasso. In plaats daarvan zijn die kosten voor ons, zodat jij er geen risico mee loopt.

Incasso Delft

Als jouw incassobureau in Delft, kunnen we incasseren bij klanten in de regio, maar ook in heel Nederland. We nemen telefonisch en digitaal contact op, net zo lang tot we de juiste persoon te spreken krijgen. Daarmee maken we duidelijke afspraken, op basis van onze vriendelijke werkwijze.

Maak kennis met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Delft en provincie Zuid-Holland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Incassobureau Delft

Het inschakelen van een incassobureau is een belangrijke stap in het beheer van jouw debiteuren. Met onze unieke aanpak, ervaring en expertise, kunnen we je helpen om jouw openstaande vorderingen te innen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw incassozaken in Delft.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Incassobureau Delft?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kan ik een eenmalige incassozaak bij jullie incassobureau in Delft indienen?

Absoluut, als bedrijf kun je ons incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een vordering. Bij Credifin brengen we geen abonnements- of dossierkosten in rekening en werken we met een 100% No Cure No Pay-beleid. Dit betekent dat als wij er niet in slagen om de vordering succesvol te innen, je geen kosten aan ons kwijt bent.

Het voordeel van het inschakelen van ons incassobureau is dat we beschikken over specialistische kennis en ervaring op het gebied van incasso’s. Hierdoor kunnen we op een effectieve manier zorgen voor betaling van openstaande facturen en besparen we jou als ondernemer tijd en energie.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot structurele samenwerking, waarbij wij jouw debiteurenbeheer volledig uit handen nemen en proactief nagaan welke facturen nog niet zijn betaald. Zo voorkom je toekomstige betalingsachterstanden en heb je meer tijd om te richten op andere belangrijke aspecten binnen jouw onderneming.

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van incassobureau Delft bij Credifin?

Het gebruik van ons incassobureau in Delft brengt voor jou als cliënt geen kosten met zich mee.

We werken volgens het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat inhoudt dat de kosten van het incassoproces worden verhaald op de debiteur. Volgens de Wet Incassokosten is de debiteur verplicht deze kosten te betalen als we erin slagen het verschuldigde bedrag succesvol te innen. Als het ons niet lukt om het geld te innen, brengen we jou als cliënt geen kosten in rekening, inclusief geen abonnements- of dossierkosten.

We hechten veel waarde aan transparantie en duidelijkheid, en streven ernaar om onze diensten zonder verborgen kosten aan te bieden. Je kunt erop vertrouwen dat er geen onverwachte financiële verplichtingen zijn wanneer je ons incassobureau inschakelt.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons ‘No Cure, No Pay’-beleid en onze voorwaarden voor incasso, nodigen we je uit om onze specifieke pagina “No Cure No Pay incasso” te raadplegen. Hier vind je uitgebreide uitleg over hoe dit beleid werkt en welke afspraken er gelden.

Mocht je nog vragen hebben of gebruik willen maken van onze incassodiensten in Delft, staan we klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en ondersteuning in jouw incassozaken.

Bel ons op : 020-3452675 Op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur

Behandelen jullie ook huurincasso's bij jullie incassobureau in Delft?

Ja, als incassobureau in Delft behandelen wij ook huurincasso’s.

Bij Credifin Nederland bieden we huurincasso-diensten aan voor zowel particuliere verhuurders als zakelijke verhuurders die problemen ondervinden bij het innen van huurgelden. We begrijpen dat het innen van achterstallige huur een uitdaging kan zijn en we streven ernaar om verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak.

Ons ‘no cure, no pay’-beleid is ook van toepassing op huurincasso. Dit houdt in dat we geen kosten in rekening brengen als we er niet in slagen om de vordering succesvol te innen. Dit geeft verhuurders gemoedsrust en verzekert hen dat we ons volledig inzetten om positieve resultaten te behalen.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in huurincasso kunnen we verhuurders op een professionele manier ondersteunen en zorgen voor een effectieve oplossing. We begrijpen de specifieke uitdagingen en wettelijke eisen die gepaard gaan met huurincasso en werken met zorgvuldigheid en toewijding om succesvolle incassoresultaten te behalen.

Als verhuurder kun je je huurincasso bij ons indienen en profiteren van onze No Cure No Pay-incassovoorwaarden. Dit betekent dat je alleen betaalt als we erin slagen om de achterstallige huur succesvol te innen. Voor meer gedetailleerde informatie over onze huurincasso en hoe je hiervan kunt profiteren, klik je hier.

Als je vragen hebt of gebruik wilt maken van onze huurincasso in Delft, staan we klaar om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op en ons team van experts zal je begeleiden en adviseren bij je huurincassozaken.

Is het mogelijk om als prive persoon een incassoprocedure te starten bij jullie incassobureau in Delft?

Ja, als prive persoon kun je zeker een beroep doen op onze diensten als incassobureau in Delft als je te maken krijgt met onbetaalde facturen.

Als je geconfronteerd wordt met onbetaalde facturen, kunnen wij als incassobureau je bijstaan. Het is echter cruciaal om voldoende bewijs te hebben dat de andere partij daadwerkelijk een schuld aan jou heeft voordat je ons benadert. Dit bewijs kan bestaan uit facturen, contracten of andere schriftelijke afspraken die aantonen dat er een betalingsverplichting is.

Bij ons incassobureau begrijpen we dat het innen van onbetaalde facturen een ingewikkeld proces kan zijn, vooral voor individuen. Ons deskundige team staat klaar om je te ondersteunen en de nodige stappen te nemen om de factuur te innen. We kunnen betalingsherinneringen en aanmaningen sturen naar de schuldenaar, en indien nodig kunnen we ook juridische stappen ondernemen, zoals het starten van een gerechtelijke procedure.

Voor meer informatie over onze diensten voor individuen kun je onze webpagina “Incassobureau voor particulieren” bezoeken. Hier vind je uitgebreide informatie over hoe we je kunnen helpen en wat je kunt verwachten tijdens het incassoproces.

Als je nog vragen hebt of als je gebruik wilt maken van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-3452675. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

We zijn hier om je te helpen en streven ernaar om een effectieve en professionele oplossing te bieden voor jouw incassozaken als individu in Delft.

Kunnen jullie vanuit jullie incassobureau in Delft een WIK-brief sturen?

Absoluut, ons incassobureau in Delft kan zeker een WIK brief voor je versturen.

Als je je klant nog een laatste mogelijkheid wilt bieden om de uitstaande rekening te betalen voordat het incassotraject begint, kun je ons vragen om namens jou een beleefde en correcte laatste aanmaning te sturen. Deze laatste aanmaning, ook wel een WIK-brief (Wet Incasso Kosten) genoemd, wordt verzonden op ons briefpapier, maar altijd met jou als afzender. Dit leidt meestal tot effectieve communicatie en kan resulteren in een snellere betaling zonder de relatie met je klant onnodig te belasten.

Bij ons incassobureau waarderen we het belang van een professionele en respectvolle aanpak bij het versturen van een WIK brief. Ons deskundige team zorgt ervoor dat de brief zorgvuldig wordt samengesteld en verzonden, met inachtneming van de wettelijke eisen en met respect voor de klantrelatie. We streven ernaar om een positieve betalingsrespons te bevorderen en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Op onze webpagina “laatste aanmaning” kun je meer informatie vinden over hoe we een herinnering versturen en welke stappen we nemen om effectieve communicatie te realiseren.

Als je specifieke vragen hebt over het versturen van een laatste aanmaning via ons incassobureau in Delft, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en je te voorzien van de nodige expertise en ondersteuning in het incassotraject.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]