Incassobureau Delft

Incassobureau Delft

Op zoek naar een daadkrachtig incassobureau in Delft?

Ontdek onze unieke, respectvolle aanpak voor incassozaken. Met meer dan 17 jaar ervaring, bieden wij effectieve oplossingen voor huurincasso, gerechtelijke procedures en No Cure, No Pay incasso. Neem vandaag nog contact met ons op!

Incassobureau inschakelen Delft

Ben je op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Delft dat je kan helpen met jouw incassozaken? Zoek niet verder. Wij zijn er om je te helpen met een unieke aanpak die zowel effectief als respectvol is.

Een unieke aanpak

Wij geloven dat een agressieve benadering niet de juiste manier is om schulden te innen. Het kan op korte termijn succesvol zijn, maar het kan de relatie met jouw klant beschadigen. Daarom kiezen wij voor een vriendelijke aanpak. Met meer dan 17 jaar ervaring in de incassowereld weten we wat werkt. Wij kunnen jouw klant of debiteur bewegen om te beginnen met betalen. Soms lukt dat niet in één keer, maar dankzij periodieke betalingen kun je toch het bedrag ontvangen waar je recht op hebt.

Het Incassotraject

Het incassotraject begint met een laatste aanmaning aan de debiteur. Als de debiteur niet reageert of weigert te betalen, dan starten we het incassotraject op basis van No Cure No Pay. We hebben incassospecialisten in huis die je kunnen bijstaan in deze procedure.

Huurincasso

Heb je problemen met het innen van huurinkomsten? Wij bieden ook huurincasso aan. Wij begrijpen dat het incasseren van achterstallige huur een uitdaging kan zijn en streven ernaar om verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak.

No Cure No Pay

Bij ons incassobureau in Delft werken we op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je alleen betaalt als het ons lukt om het bedrag te incasseren. Dus lukt dat niet? Dan brengen we je ook geen kosten in rekening voor de incasso. In plaats daarvan zijn die kosten voor ons, zodat jij er geen risico mee loopt.

Incasso Delft

Als jouw incassobureau in Delft, kunnen we incasseren bij klanten in de regio, maar ook in heel Nederland. We nemen telefonisch en digitaal contact op, net zo lang tot we de juiste persoon te spreken krijgen. Daarmee maken we duidelijke afspraken, op basis van onze vriendelijke werkwijze.

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Incassobureau Delft

Het inschakelen van een incassobureau is een belangrijke stap in het beheer van jouw debiteuren. Met onze unieke aanpak, ervaring en expertise, kunnen we je helpen om jouw openstaande vorderingen te innen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw incassozaken in Delft.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Delft?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kan ik een eenmalige incassozaak bij jullie incassobureau in Delft indienen?

Absoluut, als bedrijf kun je ons incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een vordering. Bij Credifin brengen we geen abonnements- of dossierkosten in rekening en werken we met een 100% No Cure No Pay-beleid. Dit betekent dat als wij er niet in slagen om de vordering succesvol te innen, je geen kosten aan ons kwijt bent.

Het voordeel van het inschakelen van ons incassobureau is dat we beschikken over specialistische kennis en ervaring op het gebied van incasso’s. Hierdoor kunnen we op een effectieve manier zorgen voor betaling van openstaande facturen en besparen we jou als ondernemer tijd en energie.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot structurele samenwerking, waarbij wij jouw debiteurenbeheer volledig uit handen nemen en proactief nagaan welke facturen nog niet zijn betaald. Zo voorkom je toekomstige betalingsachterstanden en heb je meer tijd om te richten op andere belangrijke aspecten binnen jouw onderneming.

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van incassobureau Delft bij Credifin?

Het gebruik van ons incassobureau in Delft brengt voor jou als cliënt geen kosten met zich mee.

We werken volgens het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat inhoudt dat de kosten van het incassoproces worden verhaald op de debiteur. Volgens de Wet Incassokosten is de debiteur verplicht deze kosten te betalen als we erin slagen het verschuldigde bedrag succesvol te innen. Als het ons niet lukt om het geld te innen, brengen we jou als cliënt geen kosten in rekening, inclusief geen abonnements- of dossierkosten.

We hechten veel waarde aan transparantie en duidelijkheid, en streven ernaar om onze diensten zonder verborgen kosten aan te bieden. Je kunt erop vertrouwen dat er geen onverwachte financiële verplichtingen zijn wanneer je ons incassobureau inschakelt.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons ‘No Cure, No Pay’-beleid en onze voorwaarden voor incasso, nodigen we je uit om onze specifieke pagina “No Cure No Pay incasso” te raadplegen. Hier vind je uitgebreide uitleg over hoe dit beleid werkt en welke afspraken er gelden.

Mocht je nog vragen hebben of gebruik willen maken van onze incassodiensten in Delft, staan we klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en ondersteuning in jouw incassozaken.

Bel ons op : 020-3452675 Op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur

Behandelen jullie ook huurincasso's bij jullie incassobureau in Delft?

Ja, als incassobureau in Delft behandelen wij ook huurincasso’s.

Bij Credifin Nederland bieden we huurincasso-diensten aan voor zowel particuliere verhuurders als zakelijke verhuurders die problemen ondervinden bij het innen van huurgelden. We begrijpen dat het innen van achterstallige huur een uitdaging kan zijn en we streven ernaar om verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak.

Ons ‘no cure, no pay’-beleid is ook van toepassing op huurincasso. Dit houdt in dat we geen kosten in rekening brengen als we er niet in slagen om de vordering succesvol te innen. Dit geeft verhuurders gemoedsrust en verzekert hen dat we ons volledig inzetten om positieve resultaten te behalen.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in huurincasso kunnen we verhuurders op een professionele manier ondersteunen en zorgen voor een effectieve oplossing. We begrijpen de specifieke uitdagingen en wettelijke eisen die gepaard gaan met huurincasso en werken met zorgvuldigheid en toewijding om succesvolle incassoresultaten te behalen.

Als verhuurder kun je je huurincasso bij ons indienen en profiteren van onze No Cure No Pay-incassovoorwaarden. Dit betekent dat je alleen betaalt als we erin slagen om de achterstallige huur succesvol te innen. Voor meer gedetailleerde informatie over onze huurincasso en hoe je hiervan kunt profiteren, klik je hier.

Als je vragen hebt of gebruik wilt maken van onze huurincasso in Delft, staan we klaar om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op en ons team van experts zal je begeleiden en adviseren bij je huurincassozaken.

Is het mogelijk om als prive persoon een incassoprocedure te starten bij jullie incassobureau in Delft?

Ja, als prive persoon kun je zeker een beroep doen op onze diensten als incassobureau in Delft als je te maken krijgt met onbetaalde facturen.

Als je geconfronteerd wordt met onbetaalde facturen, kunnen wij als incassobureau je bijstaan. Het is echter cruciaal om voldoende bewijs te hebben dat de andere partij daadwerkelijk een schuld aan jou heeft voordat je ons benadert. Dit bewijs kan bestaan uit facturen, contracten of andere schriftelijke afspraken die aantonen dat er een betalingsverplichting is.

Bij ons incassobureau begrijpen we dat het innen van onbetaalde facturen een ingewikkeld proces kan zijn, vooral voor individuen. Ons deskundige team staat klaar om je te ondersteunen en de nodige stappen te nemen om de factuur te innen. We kunnen betalingsherinneringen en aanmaningen sturen naar de schuldenaar, en indien nodig kunnen we ook juridische stappen ondernemen, zoals het starten van een gerechtelijke procedure.

Voor meer informatie over onze diensten voor individuen kun je onze webpagina “Incassobureau voor particulieren” bezoeken. Hier vind je uitgebreide informatie over hoe we je kunnen helpen en wat je kunt verwachten tijdens het incassoproces.

Als je nog vragen hebt of als je gebruik wilt maken van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-3452675. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

We zijn hier om je te helpen en streven ernaar om een effectieve en professionele oplossing te bieden voor jouw incassozaken als individu in Delft.

Kunnen jullie vanuit jullie incassobureau in Delft een WIK-brief sturen?

Absoluut, ons incassobureau in Delft kan zeker een WIK brief voor je versturen.

Als je je klant nog een laatste mogelijkheid wilt bieden om de uitstaande rekening te betalen voordat het incassotraject begint, kun je ons vragen om namens jou een beleefde en correcte laatste aanmaning te sturen. Deze laatste aanmaning, ook wel een WIK-brief (Wet Incasso Kosten) genoemd, wordt verzonden op ons briefpapier, maar altijd met jou als afzender. Dit leidt meestal tot effectieve communicatie en kan resulteren in een snellere betaling zonder de relatie met je klant onnodig te belasten.

Bij ons incassobureau waarderen we het belang van een professionele en respectvolle aanpak bij het versturen van een WIK brief. Ons deskundige team zorgt ervoor dat de brief zorgvuldig wordt samengesteld en verzonden, met inachtneming van de wettelijke eisen en met respect voor de klantrelatie. We streven ernaar om een positieve betalingsrespons te bevorderen en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Op onze webpagina “laatste aanmaning” kun je meer informatie vinden over hoe we een herinnering versturen en welke stappen we nemen om effectieve communicatie te realiseren.

Als je specifieke vragen hebt over het versturen van een laatste aanmaning via ons incassobureau in Delft, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en je te voorzien van de nodige expertise en ondersteuning in het incassotraject.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews