incassotraject - incassobureau inschakelen

Incasseren van vorderingen

Het incasseren van vorderingen zelf oppakken, mét de hulp van een ervaren incassobureau? Wij hebben een webportaal ontwikkeld, waarmee je meteen aan de slag kunt. Het is de makkelijkste en meest toegankelijke manier om jouw vordering te incasseren.

Je voorkomt agressieve incassobureaus die klanten hinderlijk lastigvallen. Wij geloven in een goede onderlinge relatie met jouw klanten, terwijl je toch aan kunt geven dat de factuur betaald moet worden. Dat helpen we je op een vriendelijke en overtuigende manier te doen, waarmee je de kans op een betaling stukken groter maakt.

Wat betekend vordering incasseren?

Het incasseren van een vordering betekent dat je probeert om een openstaande schuld of onbetaalde factuur te innen bij degene die de schuld heeft. Meestal wordt dit gedaan door een incassobureau of een deurwaarder, die namens jouw actie onderneemt om de schuld alsnog te innen.

Wat is het verschil tussen vorderen en incasseren?

Vorderen en incasseren hebben beide te maken met het innen van openstaande schulden, maar er is wel een verschil tussen beide begrippen. Vorderen heeft betrekking op het opeisen van een betaling die nog niet is voldaan. Incasseren heeft betrekking op het innen van een schuld die al enige tijd openstaat en waarvoor jouw debiteur al meerdere aanmaningen heeft ontvangen.

Vordering innen: hoe werkt dat?

Jouw vordering innen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Wij helpen je in 4 duidelijke stappen:

Remove the row

Column: 1

Account aanmaken - software
Online aanmelden 
 
Maak online jouw account aan, zodat je meteen kunt beginnen. Het kost je slechts een paar minuten van je tijd, omdat we je alleen vragen om de bedrijfsgegevens die we nodig hebben.

 

Column: 2

Verstuur je laatste aanmaning of betalingsherinnering via Credifin?
Facturen uploaden 
 
Jouw factu(u)r(en) kun je eenvoudig uploaden, zodat je er mee aan de slag kunt. Eenmaal in ons online webportaal kun je meteen beginnen.

 

 

Remove the row

Column: 1

Direct aan de slag met je incassovordering
Direct aan de slag 
 
We controleren jouw factuur en de documentatie, waarna je meteen aan de slag kunt. Bijvoorbeeld met een brief of een Aangetekende E-mail™.

 

Column: 2

24/7 online : incasso, herinneringen en laatste aanmaning versturen
24/7 online inzage
 
Eenmaal aan de slag heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in jouw account. Daar vind je de openstaande facturen en de voortgang, zodat je altijd op de hoogte bent.

 

 

Vordering incasseren: Hoe doen we dat?

In ons webportaal vind je alles wat je nodig hebt om jouw klant aan te geven dat de factuur betaald moet worden. Je kunt natuurlijk gebruik maken van een Aangetekende E-mail™, net als goed-opgestelde herinneringen en aanmaningen of SMS-berichten naar de klant. Je spoort ze daarmee actief aan, zonder dat je de goede relatie die jullie hebben op het spel hoeft te zetten.

En blijkt de procedure niet effectief en wil je uiteindelijk beslag laten leggen, faillissement van de debiteur aanvragen of naar de rechter stappen? Dat zijn ontwikkelingen waar we je altijd nog mee kunnen helpen. Toch blijkt dat in de meeste gevallen niet nodig, als je al eerder kiest voor een benadering waarmee wij voor onze klanten veel succes hebben. En lijkt er helemaal niets meer te werken, maar zit je er ook niet op te wachten om een deurwaarder in te schakelen of een gerechtelijke procedure te starten? Je kunt de vordering in kwestie in sommige gevallen nog verkopen, waardoor je daarvoor toch nog een interessant bedrag ontvangt.

Vordering incasseren: aan de slag

Jouw vordering incasseren en daarmee aan de slag? Het incassotraject kun je eenvoudig starten, door je online aan te melden en jouw factuur te uploaden. Je kunt er meteen mee aan de slag en je hebt vervolgens 24/7 inzicht in de vorderingen. En kom je er zelf toch niet helemaal uit of zoek je ondersteuning in de communicatie naar jouw klant? Dan staan we natuurlijk voor je klaar.

We maken het incasseren van jouw vorderingen graag makkelijker. Op een vriendelijke en toegankelijke manier, waardoor ook veel niet-betalende klanten uiteindelijk besluiten om hun openstaande facturen bij ons in te dienen. Het bewijst onze effectieve en vriendelijke aanpak, waarmee je de goede relatie met jouw klant niet op het spel hoeft te zetten.

Meer weten?

Heb je vragen over incasseren van vorderingen?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

243 beoordelingen

Naar alle reviews