Deurwaarder Groningen

Deurwaarder Groningen

Schakel een deurwaarder in Groningen in als incasso niet lukt.

Wil je een gerechtelijke procedure starten of zelfs het faillissement van een klant of andere debiteur aanvragen? Wij begeleiden je gerechtelijk, voeren een rechtszaak als dat nodig is en zorgen ervoor dat je ontvangt waar je recht op hebt.

Hulp nodig bij een deurwaarder in Groningen

Let op: een deurwaarder in Groningen inschakelen is niet hetzelfde als een incassotraject. Zoek je een incassobureau? Dan heb je daar niet meteen een deurwaarder bij nodig. Die schakel je pas in als incasso niet lukt, omdat de klant of andere debiteur (dan nog steeds) niet betaalt.

Voordelen Deurwaarder Groningen

 • Juridische expertise en ervaring
 • Vooraf een check op de kans op succes
 • Hulp bij dagvaarding en andere juridische stappen
 • Betrokken begeleiding tot en met de rechtszaak
 • Hulp bij uitvoering van het vonnis van de rechter

Gerechtelijke procedure

Een gerechtelijke procedure met een deurwaarder in Groningen start je als je al van alles geprobeerd hebt. Dus stuurde je zelf herinneringen en aanmaningen, maar zonder resultaat? En hielp het ook niet toen je een incassobureau inschakelde?

Dan kun je besluiten een gerechtelijke procedure te starten. Je voert dan een rechtszaak tegen jouw klant of een andere debiteur, om die alsnog tot betalen te dwingen.

Voordat we de juridische procedure starten beoordelen we de situatie en jouw ‘zaak’. Zo schatten we in wat de kansen zijn om die te winnen. Blijkt er een goede kans om de zaak te winnen? Dan bieden we de juridische begeleiding die je zoekt.

We geven deskundig advies en we zetten samen met jou de stappen om uiteindelijk een deurwaarder in Groningen in te schakelen. Uiteraard geven we je vooraf aan wat daar de kosten van zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Dit doen we voor je

Onze deurwaarder in Groningen incasseert uiteindelijk het bedrag waar je recht op hebt. Dat wil zeggen, als de rechter het vonnis uitspreekt dat jouw klant of andere debiteur inderdaad moet betalen. De deurwaarder kan pas aan de slag als de rechter uitspreekt dat je daar inderdaad recht op hebt.

Tot dat moment begeleiden we je juridisch. En ook tijdens de procedure en zelfs achteraf bieden we de begeleiding die je zoekt. Zo werk je samen met een ervaren deurwaarder in Groningen, die je in drie stappen helpt:

 • Vooraf
  We beginnen bij het begin. Samen schatten we in wat de kansen van een rechtszaak zijn, in jouw voordeel. We beoordelen de situatie en kijken terug naar eerdere zaken (die we wonnen). Zo krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten en voorkomen we verrassingen.
 • Tijdens de procedure
  Tijdens de gerechtelijke procedure bieden we je de deskundige begeleiding die je zoekt. Dat betekent dat we met je meedenken, dat we juridisch de juiste stappen zetten en dat je altijd op ons terug kunt vallen. We zijn er voor vragen en we staan je bij, tijdens een procedure waar jij waarschijnlijk geen ervaring mee hebt.
 • Achteraf
  Doet de rechter uitspraak? We houden samen met jou de uitvoering van het vonnis in de gaten. Zo blijven we betrokken, totdat jij het geld ontvangt waar je recht op hebt. Onze juristen blijven beschikbaar, zodat je er nog steeds niet alleen voor staat.

Kosten van een Groningse deurwaarder

Benieuwd naar de kosten van een Groningse deurwaarder? We kunnen dit anders dan de incassotrajecten helaas niet op basis van No Cure, No Pay aanbieden. Maar, we houden de kosten natuurlijk wel laag.

Vooraf vertellen we je precies welke kosten je maakt. Het gaat om de kosten voor:

 • Griffierecht
 • Salaris van de gemachtigde
 • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
 • Het vonnis

Vooraf geven we je aan wat de kosten ongeveer zijn. Als dat lukt betaal je bij ons zelfs een all-in tarief. Dat lukt bijvoorbeeld als de klant nooit heeft aangegeven dat een factuur die je stuurde niet terecht zou zijn.

We kunnen de situatie dan goed voor je inschatten, waardoor we al weten welke kosten eraan zitten. Zo weet je precies waar je aan toe bent, net als bij een incassotraject.

Incassobureau Groningen / Deurwaarder Groningen

Waarom kiezen voor Credifin Nederland?

Professionele en betrouwbare dienstverlening: Bij Credifin Nederland begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een gevoelige kwestie kan zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze deurwaarders professioneel en betrouwbaar te werk gaan. Wij streven ernaar om de belangen van zowel de schuldeiser als de schuldenaar op een eerlijke en rechtvaardige manier te behartigen.

Lokale expertise: Als deurwaarder in Waalwijk hebben wij uitgebreide kennis van de lokale wet- en regelgeving. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen en uw vorderingen op een juridisch verantwoorde manier te innen. Onze lokale expertise zorgt ervoor dat wij de specifieke situatie in Groningen goed begrijpen en hierop kunnen inspelen.

Persoonlijke benadering: Bij Credifin Nederland geloven we in een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat elke zaak uniek is en vereist daarom een maatwerkoplossing. Onze deurwaarders nemen de tijd om uw situatie te analyseren en samen met u een strategie te bepalen die het beste bij uw specifieke situatie past. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip.

Neem contact op met onze juristen

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit deurwaardersdiensten in Groningen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Deurwaarder Groningen

We zijn jouw deurwaarder in Groningen. Dat wil zeggen, we gaan graag voor je aan de slag als de minnelijke incasso niet lukt bij ons incassobureau in Groningen. Bij een klant of een andere debiteur die nog steeds niet wil betalen moet je soms gerechtelijke stappen ondernemen.

Wij leggen je bij iedere stap uit wat er staat te gebeuren en wat wij voor je zullen betekenen. Zo bieden we je de begeleiding die je zoekt, voor een sterke procedure waarna jij het geld ontvangt waar je recht op hebt. Al is het uiteindelijk natuurlijk de rechter die uitspraak doet, dus we kunnen je helaas niets garanderen.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze specialist Jesse over Deurwaarder Groningen?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je meer inzicht in dit onderwerp? Aarzel niet en regel meteen een GRATIS adviesgesprek. Je kunt ook direct onze specialisten bellen op 020-3452675.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]