Incassobureau Venlo

Incassobureau Venlo

Ben je op zoek naar een incassobureau in Venlo?

We incasseren 90% van de openstaande facturen voor onze klanten en willen ook voor jou met plezier aan de slag gaan. Dit doen we vastberaden maar altijd met een vriendelijke benadering. Met meer dan 18 jaar ervaring op zak, hebben we inzicht in de succesvolle methoden om jouw klant tot betaling te stimuleren.

Incassobureau in Venlo inschakelen?

Wij zijn het meest vriendelijke incassobureau in Venlo, en boeken tegelijkertijd uitstekende resultaten. Niet verrassend dat veel van de niet-betalende bedrijven van onze klanten ons vervolgens vragen om ook hun facturen te innen.

Onze aanpak verrast ze positief. We blijven altijd vriendelijk en voorkomen dat de goede relatie met jouw klant wordt geschaad. Tegelijkertijd maken we duidelijk dat betaling noodzakelijk is en zoeken we naar mogelijkheden om de betalingen te vergemakkelijken.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen.

Nieuwsgierig naar onze aanpak als incassobureau in Venlo? We hanteren een aantal methoden die je misschien niet kent of niet vaak hoort van andere incassobureaus.

We nemen contact op via telefoon, SMS en WhatsApp, maar ook via onze bel-robot en sociale media. Bovendien maken we gebruik van Aangetekende E-mail™. Dankzij deze diverse methoden slagen we er bijna altijd in om contact te leggen en afspraken te maken over de betaling die moet plaatsvinden voor incasso in Venlo.

Voordelen incassobureau Venlo:

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

In alle vormen van communicatie kiezen we bewust voor een super vriendelijke aanpak. Dit blijkt de beste manier om samen met de klant of debiteur een oplossing te vinden. Ondertussen weten we wat nodig is om stappen te zetten, en nemen we het werk uit jouw handen zodat je jezelf tijd bespaart.

No Cure, No Pay incasso

Onze aanpak bij Credifin in Venlo is vriendelijk voor de klant, maar met een gepaste vastberadenheid, wat resulteert in een succespercentage van meer dan 90%. Wij slagen erin om het merendeel van de openstaande facturen succesvol te innen.

Onze werkwijze is gebaseerd op het principe van No Cure No Pay incasso, waarmee we eventuele kosten vermijden als het helaas niet mogelijk is om de factuur te innen.

Als het ons wel lukt om de factuur te innen, worden de incassokosten standaard doorberekend aan jouw klant. Wij vorderen immers het factuurbedrag dat voor jou van belang is, inclusief eventuele wettelijke rente waar je recht op hebt, en de incassokosten.

Als jouw klant het volledige bedrag betaalt dat we hebben berekend, dan maak jij helemaal geen kosten. Dit betekent dat je kosteloos gebruik kunt maken van onze diensten als incassobureau in Venlo.

Soms kunnen we de debiteur overhalen om meteen het volledige bedrag te betalen. In andere gevallen streven we naar een betalingsregeling, afhankelijk van wat mogelijk is en de situatie van de klant of debiteur.

Dankzij meer dan 18 jaar ervaring als incassobureau in Venlo, hebben we deze aanpak tot in detail uitgewerkt. We weten wat we moeten zeggen en laten voor incasso in Venlo, om binnen de goede relatie die je misschien hebt toch te bereiken wat tot nu toe niet is gelukt.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Venlo, provincie Limburg.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Incassobureau in Venlo

Wij zijn jouw ervaren incassobureau in Venlo, waar je op een uiterst innovatieve manier van onze diensten gebruik kunt maken. Het enige wat je hoeft te doen is online een account aan te maken, waarna je de openstaande factuur of facturen kunt uploaden. Als je wilt dat we meerdere facturen tegelijkertijd aanpakken, dan is dat geen probleem.

Na het uploaden controleren we de factuur en gaan we direct aan de slag. We sturen jouw klant een brief of een Aangetekende E-mail. Het volledige minnelijke incassotraject is online te volgen, zodat je 24/7 op de hoogte bent van de vorderingen die we maken.

Mochten er vragen zijn, bijvoorbeeld over de voorgestelde betaalregeling met je klant, dan nemen we contact met je op. Zo blijf jij degene die de touwtjes strak in handen houdt bij ons incassobureau in Venlo.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau Venlo?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Wat kost een incassobureau in Venlo?

Het inschakelen van ons incassobureau in Venlo brengt voor jou als klant geen kosten met zich mee.

Wij werken volgens het ‘No Cure, No Pay’-principe. Dit betekent dat de kosten voor het incassotraject voor rekening van de schuldenaar komen. De Wet Incassokosten stelt dat de schuldenaar verplicht is om deze kosten te betalen wanneer we succesvol het verschuldigde bedrag innen. Lukt het ons niet om het uitstaande bedrag te innen, dan brengen we jou als klant geen kosten in rekening. Dit omvat geen dossierkosten of abonnementskosten.

We hechten bij ons incassobureau in Venlo veel waarde aan helderheid en transparantie. We streven ernaar onze diensten aan te bieden zonder verborgen kosten. Je kunt erop vertrouwen dat er geen onverwachte financiële verplichtingen zijn wanneer je ons inschakelt.

Voor meer uitgebreide informatie over ons ‘No Cure, No Pay’-beleid en de voorwaarden van onze incassodiensten, kun je terecht op onze specifieke pagina “No Cure No Pay incasso“. Hier vind je gedetailleerde uitleg over hoe dit beleid in zijn werk gaat en welke afspraken gelden.

Heb je nog vragen of wil je gebruik maken van onze incassodiensten in Venlo, dan staan we voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en ondersteuning bij jouw incassozaken. Wij zijn te bereiken op 020-3452675.

 

Kan ik als particulier gebruik maken van een incassobureau in Venlo?

Ja, als particulier kun je absoluut gebruik maken van de diensten van ons incassobureau in Venlo bij het aanpakken van onbetaalde vorderingen.

Als je geconfronteerd wordt met openstaande vorderingen die niet worden voldaan, zijn wij als incassobureau beschikbaar om jou te ondersteunen. Het is echter cruciaal dat je over voldoende bewijs beschikt dat de andere partij jou daadwerkelijk geld verschuldigd is voordat je ons inschakelt. Dergelijk bewijs kan bestaan uit documenten zoals facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken die een betalingsverplichting bevestigen.

Bij ons incassobureau in Venlo begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een uitdagend proces kan zijn, vooral voor particulieren. Ons ervaren team is klaar om je bij te staan en de nodige acties te ondernemen om de vordering te incasseren. Wij kunnen betalingsherinneringen en aanmaningen naar de schuldenaar sturen en indien nodig juridische stappen ondernemen, zoals het opstarten van een gerechtelijke procedure.

Voor meer inzicht in onze diensten voor particulieren, bezoek onze webpagina “Incassobureau particulieren“. Hier vind je uitgebreide informatie over hoe we jou kunnen assisteren en wat je kunt verwachten gedurende het incassoproces.

Mocht je nog vragen hebben of wens je gebruik te maken van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-3452675. Wij zijn beschikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Ons doel is om je te ondersteunen en een effectieve en professionele oplossing te bieden voor jouw incassozaken als particulier in Venlo.

Kan ik jullie voor een eenmalige incassozaak inschakelen als incassobureau in Venlo?

Ja, het is absoluut mogelijk om ons incassobureau in Venlo voor een eenmalige incassokwestie in te zetten.

Als je een specifieke schuld wilt laten innen en je niet op zoek bent naar een langdurige relatie, dan kun je bij ons terecht voor een eenmalige incassozaak. Wij brengen geen abonnements- of dossierkosten in rekening en we hanteren een strikt No Cure No Pay-beleid. Dit betekent dat je alleen betaalt als we het openstaande bedrag succesvol weten te innen. Zo kun je onze dienstverlening zonder enige verdere verplichting uitproberen.

Bij ons incassobureau in Venlo begrijpen we dat je misschien alleen ondersteuning nodig hebt in een specifiek geval en geen doorlopende verplichtingen wilt aangaan. Daarom bieden we de mogelijkheid om op een eenmalige basis van onze deskundigheid gebruik te maken, zonder doorlopende kosten.

Of het nu gaat om een enkele schuld of een incidentele behoefte aan incasso-ondersteuning, ons professionele team staat voor je klaar. We zetten ons in om de best mogelijke resultaten te bereiken en het uitstaande bedrag zo snel en efficiënt mogelijk te innen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je eenmalige incassozaak bij ons in te dienen. Wij zijn er om je te begeleiden en je de benodigde expertise en ondersteuning te bieden in het incassotraject, zonder enige verdere verplichtingen of kosten.

Doen jullie aan huurincasso in Venlo?

Ja, wij zijn als incassobureau in Venlo actief in de uitvoering van huurincasso’s.

Bij CredifinNederland leveren we huurincasso diensten voor zowel particuliere als zakelijke verhuurders die problemen ondervinden bij het innen van huurgelden. We begrijpen dat het terugvorderen van achterstallige huur een complex proces kan zijn en streven ernaar om verhuurders te ondersteunen met een effectieve en efficiënte aanpak.

Ons ‘no cure, no pay’-beleid is ook van toepassing op huurincasso. Dit houdt in dat we geen kosten in rekening brengen als we de vordering niet succesvol kunnen incasseren. Dit geeft verhuurders gemoedsrust en de zekerheid dat we ons uiterste best doen om resultaten te behalen.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring in huurincasso, zijn we in staat om verhuurders op een professionele manier te ondersteunen en te zorgen voor een effectieve oplossing. We begrijpen de unieke uitdagingen en juridische aspecten die gepaard gaan met huurincasso en werken met zorg en toewijding om positieve resultaten te behalen.

Als verhuurder kun je je huurincasso aan ons overdragen en profiteren van onze No Cure No Pay-incassovoorwaarden. Dit betekent dat je alleen betaalt als we de achterstallige huur succesvol incasseren. Voor meer gedetailleerde informatie over onze huurincasso in Venlo en hoe je hiervan kunt profiteren, kun je hier klikken.

Mocht je vragen hebben of van onze huurincasso in Venlo gebruik willen maken, dan staan we klaar om je te helpen. Neem contact met ons op en ons team van experts zal je begeleiden en adviseren bij je huurincassozaken.

Bel ons op: 020-3452675 We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Hoe lang duurt een incassoprocedure bij het incassobureau in Venlo

De lengte van een incassoprocedure in Venlo kan variëren op basis van meerdere factoren. Een cruciale factor is het bedrag van de openstaande vordering. In het algemeen geldt: hoe hoger de vordering, hoe langer het incassotraject mogelijk kan duren.

De bereidwilligheid van de schuldenaar speelt ook een significante rol. Als de schuldenaar snel reageert en bereid is om de vordering te voldoen, dan kan het incassoproces versneld worden. Maar als de schuldenaar niet meewerkt en juridische stappen noodzakelijk zijn, kan het proces langer duren.

Ook de hoeveelheid en de kwaliteit van het beschikbare bewijs kunnen de duur van het incassotraject beïnvloeden. Het is essentieel om solide bewijsmateriaal te hebben dat aantoont dat de schuldenaar inderdaad geld verschuldigd is, zoals facturen, contracten of andere schriftelijke overeenkomsten. Als dergelijk bewijsmateriaal ontbreekt of ontoereikend is, kan het incassotraject langer duren.

Bij ons incassobureau in Venlo begrijpen we dat tijd een cruciale factor is bij het innen van openstaande vorderingen. We streven er daarom naar om het incassoproces zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen en het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk te innen. Ons ervaren team zal jouw zaak met de grootste zorg behandelen en de juiste acties ondernemen om een positieve uitkomst te bereiken.

Hoewel de duur van een incassoprocedure kan variëren, kun je op onze website uitgebreide informatie vinden over het incassotraject. Op onze pagina “Incassotraject” leggen we uit welke stappen we nemen en wat je kunt verwachten gedurende het proces.

Heb je specifieke vragen over de duur van jouw incassoprocedure in Venlo, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om jou te begeleiden en je van de nodige informatie en ondersteuning te voorzien tijdens het incassoproces.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]