No cure no pay incassobureau

No Cure, No Pay incasso

100% zorgeloos. Geen resultaat? Dan geen kosten.

Incasso spannend? Niet dankzij No Cure, No Pay. De kosten voor een minnelijk incassotraject verhalen we altijd op jouw klant. En lukt het om de vordering volledig te incasseren? Dan ontvang je 100% van het factuurbedrag.

Incasso op basis van No Cure, No Pay voorkomt eventuele kosten als het niet lukt. We brengen de kosten altijd in rekening bij de klant, samen met de verschuldigde wettelijke rente. En loopt het niet zo als gepland? Geen zorgen, innen we niets betaal je niets.

Dus kiest jouw klant ervoor om het totale bedrag te betalen? Dan ontvang je meer dan het bedrag van de factuur alleen. De incassokosten trekken we van het betaalde bedrag af, maar zowel de hoofdsom als de wettelijke rente maken we daarna volledig naar je over.

Geen resultaat? Dan geen kosten

No Cure, No Pay-incasso kent drie mogelijke uitkomsten: volledig geïncasseerd, gedeeltelijk geïncasseerd en niet geïncasseerd. Bekijk de rekenvoorbeelden van de drie situaties:

 

Incasseren wij volledig, ontvang je 100% van je factuurbedrag! Je debiteur betaalt onze kosten. Wij rekenen geen succesfee’s of andere verborgen kosten.

We rekenen dan het volgende met je af;

Volledig geïncasseerd

 
Hoofdsom
Rente
Incassokosten
€ 300,00
€ 4,25
€ 45,00
Je klant moet betalen € 349,25
Betaald door je klant
Onze inkomsten
€ 349,25
€ 45,00
Totaal te ontvangen € 304,25

Uitbetaling van je gelden 

Het bedrag wordt binnen 1 week aan je overgemaakt.

BTW over incassokosten

*  In dit overzicht is geen rekening gehouden met de btw over de incassokosten. Onze inkomsten zijn excl. BTW. De BTW over de incassokosten, wordt volgens de wetgeving bij jou als opdrachtgever in rekening gebracht. Uiteraard kun je de in rekening gebrachte BTW terugvorderen bij de belastingdienst, dit vormt dus geen kostenpost. Ben jezelf niet BTW-plichtig? Dan brengen we wel de BTW in rekening bij je debiteur. 

In uitzonderlijke gevallen (minder dan 5% van alle incasso’s) kan het voorkomen dat wij gedeeltelijk incasseren (bij jouw of bij ons), bijvoorbeeld vanwege een betwisting of om financiële redenen, wij rekenen dan enkel een provisie over het ontvangen gedeelte (de cure).

Hieronder vind je de cure staffel*:

 Over de eerste € 2.500,00   >   15% ( met een min. € 40,00
 Over de volgende € 2.500,00   >   10%
 Over de volgende € 5.000,00   >   5%
 Over de volgende € 190.000,00   >   1%
 Alles boven de € 200.000,00   >   0,5% (max. € 6.775,00)

We rekenen dan het volgende met je af;

Gedeeltelijk geïncasseerd

 
Hoofdsom
Rente
Incassokosten
€ 300,00
€ 4,25
€ 45,00
Je klant moet betalen € 349,25
Betaald door je klant
Onze inkomsten
€ 250,00
€ 45,00
Totaal te ontvangen € 205,00

Uitbetaling van je gelden 

Het bedrag wordt binnen 1 week aan je overgemaakt.

BTW over incassokosten

In dit overzicht is geen rekening gehouden met de btw over de incassokosten. Onze inkomsten zijn excl. BTW. De BTW over de incassokosten, wordt volgens de wetgeving bij jou als opdrachtgever in rekening gebracht. Uiteraard kun je de in rekening gebrachte BTW terugvorderen bij de belastingdienst, dit vormt dus geen kostenpost. Ben jezelf niet BTW-plichtig? Dan brengen we wel de BTW in rekening bij je debiteur. 

Incasseren wij niets, betaal je niets. Ook indien tijdens de incassoprocedure blijkt dat je debiteur bijvoorbeeld failliet is verklaard.

We sluiten kosteloos het dossier, je krijgt van ons geen afrekening.

Niets geïncasseerd

 
Hoofdsom
Rente
Incassokosten
€ 300,00
€ 4,25
€ 45,00
Je klant moet betalen € 349,25
Betaald door je klant
Onze inkomsten
€ 0,00
€ 0,00
Totaal te ontvangen € 0,00

Geen abonnements- of dossierkosten

Let op: wij berekenen geen abonnements- of dossierkosten. Je betaalt geen succesfee’s of andere verborgen kosten. Ons online portaal kun je gratis gebruiken en of je nu één of honderd één facturen indient, dat doen we altijd op basis van No Cure, No Pay.

No Cure, No Pay incassobureau

We zijn jouw No Cure, No Pay incassobureau, waarmee je zeker weet dat je geen kosten hoeft te maken. Het is de goedkoopste manier om jouw factuur te innen, gewoon vanuit ons webportaal. Je kunt je online aanmelden, jouw factuur uploaden en er meteen mee aan de slag.

Kosten aanvullende incassodiensten

Wil je daarnaast gebruik maken van onze aanvullende dienstverlening, zoals een laatste aanmaning een kredietcheck een gerechtelijke procedure of een faillissement aanvragen.? Daar zijn kosten aan verbonden, voor de tijd die we erin steken. Een laatste aanmaning is al beschikbaar voor €10, exclusief BTW. En verstuur je vaker laatste aanmaningen? Dan is dat al mogelijk vanaf €2,50, exclusief BTW.

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met No Cure, No Pay-incasso, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

Incassotraject

Hoe werkt het?

Bekijk FAQ’s

Contact opnemen

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

192 beoordelingen

Naar alle reviews