Verstuur je laatste aanmaning of betalingsherinnering via Credifin?

Laatste aanmaning

Actieve aansporing volgens de wettelijke eisen

Laatste aanmaning versturen om jouw klant aan te zetten tot betalen? We versturen uit jouw naam op ons briefpapier een vriendelijke en nette aanmaning. Volgens de belangrijke wettelijke eisen, met ons logo en onze gegevens om veel klanten het belangrijke zetje tot betalen te geven.

Wat zijn de eisen?

Jouw laatste aanmaning die wij voor je versturen voldoet aan de belangrijke wettelijke eisen:

  • We vermelden de betalingstermijn van 14 dagen
  • We vermelden het exacte bedrag aan incassokosten dat we daarna berekenen

Let op: de wettelijke eisen gelden voor laatste aanmaningen aan consumenten. Voor bedrijven gelden die verplichtingen niet. We adviseren het traject voor bedrijven met herinneringen en aanmaningen kort te houden. Eén betalingsherinnering en één aanmaning is voldoende om daarna over te gaan tot een incassotraject.

Waarom je beter Credifin je aanmaning kunt laten versturen

Als je over een E-mailadres van je klant beschikt, wordt onze laatste waarschuwing (naast onze gebruikelijke brief) kosteloos per Aangetekende E-mail™ verstuurd. De Aangetekende E-mail™ heeft dezelfde juridische waarde als het versturen van een aangetekende brief. Het geeft de laatste aanmaning meer kracht en resulteert vaak in een snellere betaling.

Voorbeeld laatste aanmaning

Benieuwd hoe onze laatste aanmaning eruit ziet? Download onze voorbeeld-PDF:

Voorbeeld van een laatste aanmaning

Blijft de betaling ondanks de laatste aanmaning uit? Start meteen met onze No Cure, No Pay-incasso en incasseer de openstaande factuur. We berekenen automatisch de incassokosten en wettelijke rente, die we bij jouw klant in rekening brengen.

Tip: volgende keer voorkomen dat een factuur niet wordt betaald? Doe een kredietcheck en ontdek hoe jouw klant er financieel voor staat.

Laatste aanmaning tot betaling: aan de slag

Aan de slag met een laatste aanmaning voor jouw klant vanuit ons incassobureau? De kosten daarvoor bedragen €10, exclusief btw. En maak je daar bijvoorbeeld voor 10 klanten of meer gebruik van? Dan kan dit al vanaf €2,50 per stuk, exclusief btw. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Heb je nog vragen?

Wil je een aanmaning versturen, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

Incassotraject

Kredietcheck

Gerechtelijke procedure

Bekijk FAQ’s

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

179 beoordelingen

Naar alle reviews