Incassobureau Nijmegen

Incassobureau Nijmegen

Jij zoekt een incassobureau in Nijmegen: wij helpen je klantvriendelijk te incasseren.

Dit betekent dat we de nodige druk uitoefenen zonder onaangenaam te worden tegenover jouw klant of afnemer. Op deze manier kunnen we de potentieel goede relatie in stand houden, terwijl jij alsnog het geld ontvangt waar je recht op hebt.

Incassobureau Nijmegen inschakelen

We functioneren als incassobureau in Nijmegen volgens het principe van No Cure, No Pay incasso. Ontvang je betalingen niet? Wij staan klaar om bedrijven in Nijmegen en in heel Gelderland te helpen bij het innen van wat zij verdienen. Als de factuur langdurig onbetaald blijft, nemen wij deze in behandeling. We berekenen de wettelijke rente en streven ernaar het bedrag, inclusief onze incassokosten, voor je te innen. Vaak betekent dit dat incasso in Nijmegen jou niets hoeft te kosten.

Stressvrij incasso

We innen als incassobureau in Nijmegen vanuit jouw online dossier. Je kunt dit dossier zelf in slechts een paar minuten opzetten. Zodra het aangemaakt is, gaan wij ermee aan de slag. We stellen de debiteur in gebreke en nemen contact op om duidelijk te maken welk bedrag nog verschuldigd is.

We nemen je het werk uit handen en zorgen voor een constante opvolging. Dit vergroot de kans op een snelle betaling aanzienlijk. We innen meer dan 90% van de openstaande bedragen, en dat terwijl we altijd vriendelijk blijven.

Voordelen incassobureau Nijmegen

 • 100% No Cure, No Pay
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat: 18 jaar ervaring
 • Volg je incassoproces 24/7 online
 • Binnen 5 minuten indienen

Vriendelijk benadering

Onze vriendelijke benadering boekt succes bij allerlei soorten klanten en bedrijven. Heb je alles al geprobeerd, bij een klant waarmee je een goede relatie onderhoudt? Wij nemen het van je over, houden het proces strak in de gaten en voorkomen dat de goede relatie verslechtert.

In veel gevallen benaderen debiteuren ons uiteindelijk ook. Ze vragen ons om als incassobureau in Nijmegen op te treden voor de bedragen die zij zelf nog tegoed hebben. Soms is er een keten van openstaande facturen waarbij we effectief kunnen helpen. Het feit dat de bedrijven die we benaderen ons vervolgens inschakelen, getuigt naar onze mening van de aangename werkwijze en houding die we hanteren.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Nijmegen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Incassobureau Nijmegen

Zoek je een incassobureau in Gelderland waar je eenvoudig gebruik van kunt maken en waar je zelf de voortgang kunt bijhouden? Dankzij onze innovatieve aanpak kun je de factuur gemakkelijk online indienen. Het is voldoende om een account aan te maken voor incasso in Nijmegen.

Je kunt de factuur uploaden, waardoor dat in slechts een paar klikken en maar 5 minuten van je tijd is voltooid. We controleren de openstaande vordering en pakken deze meteen op. Zo gaan we voor je aan de slag, om je klant te stimuleren om het verschuldigde bedrag over te maken.

24/7 inzicht in jouw dossier

Ben je in de tussentijd benieuwd naar de voortgang, bijvoorbeeld als je meerdere facturen hebt ingediend? We houden je online op de hoogte van de stappen die we nemen. Dus als we een brief of een Aangetekende E-mail naar je klant sturen, houden we bij of je klant de aanmaning heeft ontvangen.

En als we een WhatsApp sturen of met de klant bellen, informeren we je ook hierover, evenals over de betalingsafspraken die we maken of de regeling die we treffen. Zo weet je 24/7 waar je aan toe bent, natuurlijk zonder dat je hiervoor kosten hoeft te maken als het niet lukt om te incasseren.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau Nijmegen?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kunnen jullie via jullie incassobureau in Nijmegen een WIK-brief verzenden?

Absoluut, we verzorgen ook de verzending van een finale aanmaning, oftewel een WIK-brief, voordat we het incassoproces starten. Als je je klant een laatste kans wilt geven om de factuur te voldoen, kun je ons inschakelen om een beleefde en formele laatste aanmaning te versturen. Dit doen we altijd namens jou en op ons briefpapier, omdat dit meestal leidt tot een snellere betaling zonder de relatie met je klant te schaden.

Ontdek meer over hoe wij een Laatste Aanmaning versturen.

Doen jullie ook aan huurincasso in Nijmegen?

Bij ons incassobureau bieden wij inderdaad huurincasso en ontruimingsdiensten aan. We ondersteunen zowel particuliere als zakelijke verhuurders die moeite hebben om de huurgelden te innen. Onze aanpak voor het innen van achterstallige huur is snel en effectief. Onze werkwijze is gebaseerd op het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat betekent dat als we er niet in slagen om de verschuldigde huur te innen, we je geen kosten in rekening brengen. Onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van huurincasso stellen ons in staat om verhuurders op een professionele manier te ondersteunen en te zorgen voor een doeltreffende oplossing.

Dien een huurincasso in en profiteer van onze ‘No Cure No Pay’-incassovoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Wie is verantwoordelijk voor de kosten van een incassobureau in Nijmegen?

Het gebruik van onze incassodiensten in Nijmegen brengt voor jou geen kosten met zich mee. Wij werken volgens het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat betekent dat de debiteur onze kosten (de kosten volgens de Wet incassokosten) betaalt als we succesvol het uitstaande bedrag kunnen innen. Als het ons niet lukt om het verschuldigde bedrag te incasseren, dan zijn er geen kosten voor jou verbonden aan onze dienstverlening, dit omvat geen abonnements- of dossierkosten.

We hanteren een beleid van volledige transparantie zonder verborgen kosten. Raadpleeg hier onze incassovoorwaarden: No Cure No Pay incasso.

Is het mogelijk om als particulier gebruik te maken van een incassobureau in Nijmegen?

Zeker, ook als particulier kun je onze diensten als incassobureau in Nijmegen inroepen wanneer je geconfronteerd wordt met niet-betaalde vorderingen. Het is wel cruciaal dat je overtuigend bewijsmateriaal hebt dat aantoont dat de andere partij je daadwerkelijk geld schuldig is voordat je ons betrekt bij het incassoproces.

Voor verdere vragen of om ons te bereiken, volg deze link: Contact.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]