Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Den Haag

Wij zijn jouw deurwaarder in Den Haag.

Wij starten een gerechtelijke procedure als je een sterke zaak hebt tegen een klant die weigert te betalen. We leggen je graag uit hoe dat werkt en wat je van ons kunt verwachten. En wat de kosten zijn natuurlijk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Deurwaarder vs incassobureau Den Haag

Let op: een deurwaarder in Den Haag schakel je pas in als het incassotraject is mislukt. Dus heb je betalingsherinneringen en een aanmaning gestuurd? Hebben wij of een ander incassobureau geprobeerd om de openstaande rekening alsnog te incasseren, maar zonder succes? Als je een gerechtelijke procedure start komen wij er uiteindelijk als deurwaarder aan te pas.

Deurwaarder: via een gerechtelijke procedure

Wij krijgen als deurwaarder in Den Haag opdracht van de rechter. Dat betekent dat jij een gerechtelijke procedure start om ons in te schakelen.

Houd er rekening mee dat daar kosten aan verbonden zijn, anders dan bij een No Cure No Pay incassotraject. Het is een volgende stap, als de pogingen die jij en wij voor je hebben ondernomen niet werken. En als je wel recht hebt op de betaling.

Welke begeleiding bieden wij?

Wie een deurwaarder in Den Haag zoekt kunnen we daarmee goed helpen. Wij bieden persoonlijke begeleiding tijdens het rechtsgeding, omdat we daar veel ervaring mee hebben.

Onze juristen kennen de procedure, hebben veel successen geboekt en kunnen je goed helpen als er niets anders meer lijkt te werken. Dus zoek je een deurwaarder of denk je aan het aanvragen van faillissement voor jouw klant? Wij helpen je met de gerechtelijke incasso en alle stappen die daarvoor nodig zijn.

Uiteraard kun je wel gewoon gebruik maken van ons online portaal, net als bij een incassotraject. Dat betekent dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht hebt in jouw dossier. We brengen je op de hoogte van de stand van zaken en laten zien wat de volgende stap zal zijn als incassobureau in Den Haag.

Wij bieden je meerdere vormen van begeleiding als je kiest voor een gerechtelijke procedure om een deurwaarder in Den Haag in te schakelen:

Beoordeling van jouw zaak : Samen beoordelen we of je een sterke zaak hebt, dus of het zinvol is om een deurwaarder in te schakelen.

Betrokken begeleiding : We begeleiden je vanaf het opstellen van de dagvaarding tot en met het toewijzen van het vonnis. Met ons sta je er niet alleen voor.

Toezicht op de uitvoering van het vonnis : We blijven met je meekijken, ook tijdens de uitvoering van het vonnis. Zo zorgen we ervoor dat je het geld ontvangt waar je recht op hebt.

Uiteraard zijn we als deurwaarder in Den Haag tijdens de gerechtelijke incasso bereikbaar voor al jouw vragen. Zo zorgen we ervoor dat jij steeds weet wat er gebeurt, wat er moet gebeuren en wat je kunt verwachten.

Tarief voor een deurwaarder Den Haag

Als deurwaarder in Den Haag berekenen we onze tarieven. Bovendien start je een gerechtelijke procedure, dus moet je rekening houden met meer kosten. Je kunt denken aan:

  • Griffierecht
  • Salaris van de gemachtigde
  • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
  • Het vonnis

Uiteraard kunnen we je op basis van onze ervaring soms aangeven wat de kosten zullen zijn. We bieden je een all-in tarief aan of doen een zo goed mogelijke schatting.

Tip: heeft jouw klant nooit aangegeven dat de factuur onterecht zou zijn? Dan bieden we onze gerechtelijke procedure aan voor een vast all-in tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Incassobureau Den Haag / Deurwaarder Den haag

Waarom kiezen voor Credifin Nederland?

Professionele en betrouwbare dienstverlening: Bij Credifin Nederland begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een gevoelige kwestie kan zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze deurwaarders professioneel en betrouwbaar te werk gaan. Wij streven ernaar om de belangen van zowel de schuldeiser als de schuldenaar op een eerlijke en rechtvaardige manier te behartigen.

Lokale expertise: Als deurwaarder in Waalwijk hebben wij uitgebreide kennis van de lokale wet- en regelgeving. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen en uw vorderingen op een juridisch verantwoorde manier te innen. Onze lokale expertise zorgt ervoor dat wij de specifieke situatie in Den Haag goed begrijpen en hierop kunnen inspelen.

Persoonlijke benadering: Bij Credifin Nederland geloven we in een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat elke zaak uniek is en vereist daarom een maatwerkoplossing. Onze deurwaarders nemen de tijd om uw situatie te analyseren en samen met u een strategie te bepalen die het beste bij uw specifieke situatie past. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip.

Neem contact op met onze juristen

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit deurwaardersdiensten in Den Haag

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Deurwaarder Den Haag

Zoek je een deurwaarder in Den Haag die voor elkaar krijgt wat met een incassotraject niet lukt? Wij zorgen ervoor dat je toch het bedrag ontvangt waar je recht op hebt.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze specialist Jesse over Deurwaarder Den Haag?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je meer inzicht in dit onderwerp? Aarzel niet en regel meteen een GRATIS adviesgesprek. Je kunt ook direct onze specialisten bellen op 020-3452675.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]