Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Den Haag

Wij zijn jouw deurwaarder in Den Haag.

Wij starten een gerechtelijke procedure als je een sterke zaak hebt tegen een klant die weigert te betalen. We leggen je graag uit hoe dat werkt en wat je van ons kunt verwachten. En wat de kosten zijn natuurlijk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Let op: een deurwaarder in Den Haag schakel je pas in als het incassotraject is mislukt. Dus heb je betalingsherinneringen en een aanmaning gestuurd? Hebben wij of een ander incassobureau geprobeerd om de openstaande rekening alsnog te incasseren, maar zonder succes? Als je een gerechtelijke procedure start komen wij er uiteindelijk als deurwaarder aan te pas.

Deurwaarder: via een gerechtelijke procedure

Wij krijgen als deurwaarder in Den Haag opdracht van de rechter. Dat betekent dat jij een gerechtelijke procedure start om ons in te schakelen.

Houd er rekening mee dat daar kosten aan verbonden zijn, anders dan bij een No Cure No Pay incassotraject. Het is een volgende stap, als de pogingen die jij en wij voor je hebben ondernomen niet werken. En als je wel recht hebt op de betaling.

Welke begeleiding bieden wij?

Wie een deurwaarder in Den Haag zoekt kunnen we daarmee goed helpen. Wij bieden persoonlijke begeleiding tijdens het rechtsgeding, omdat we daar veel ervaring mee hebben.

Onze juristen kennen de procedure, hebben veel successen geboekt en kunnen je goed helpen als er niets anders meer lijkt te werken. Dus zoek je een deurwaarder of denk je aan het aanvragen van faillissement voor jouw klant? Wij helpen je met de gerechtelijke incasso en alle stappen die daarvoor nodig zijn.

Uiteraard kun je wel gewoon gebruik maken van ons online portaal, net als bij een incassotraject. Dat betekent dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht hebt in jouw dossier. We brengen je op de hoogte van de stand van zaken en laten zien wat de volgende stap zal zijn.

Wij bieden je meerdere vormen van begeleiding als je kiest voor een gerechtelijke procedure om een deurwaarder in Den Haag in te schakelen:

 • Beoordeling van jouw zaak
  Samen beoordelen we of je een sterke zaak hebt, dus of het zinvol is om een deurwaarder in te schakelen.
 • Betrokken begeleiding
  We begeleiden je vanaf het opstellen van de dagvaarding tot en met het toewijzen van het vonnis. Met ons sta je er niet alleen voor.
 • Toezicht op de uitvoering van het vonnis
  We blijven met je meekijken, ook tijdens de uitvoering van het vonnis. Zo zorgen we ervoor dat je het geld ontvangt waar je recht op hebt.

Uiteraard zijn we als deurwaarder in Den Haag tijdens de gerechtelijke incasso bereikbaar voor al jouw vragen. Zo zorgen we ervoor dat jij steeds weet wat er gebeurt, wat er moet gebeuren en wat je kunt verwachten.

Tarief voor een deurwaarder Den Haag

Als deurwaarder in Den Haag berekenen we onze tarieven. Bovendien start je een gerechtelijke procedure, dus moet je rekening houden met meer kosten. Je kunt denken aan:

 • Griffierecht
 • Salaris van de gemachtigde
 • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
 • Het vonnis

Uiteraard kunnen we je op basis van onze ervaring soms aangeven wat de kosten zullen zijn. We bieden je een all-in tarief aan of doen een zo goed mogelijke schatting.

Tip: heeft jouw klant nooit aangegeven dat de factuur onterecht zou zijn? Dan bieden we onze gerechtelijke procedure aan voor een vast all-in tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Deurwaarder Den Haag

Zoek je een deurwaarder in Den Haag die voor elkaar krijgt wat met een incassotraject niet lukt? Wij zorgen ervoor dat je toch het bedrag ontvangt waar je recht op hebt.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deurwaarder in den Haag?

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

243 beoordelingen

Naar alle reviews