Incassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen

No Cure, No Pay voor openstaande betalingen

Wil je een incassobureau inschakelen? Wij zijn er voor jou, razendsnel en doortastend waar anderen het bijltje erbij neergooien. Heb je te maken met een betaling die maar niet binnenkomt, ondanks die factuur die je al zo lang geleden verzonden hebt? Geef ons de opdracht, wij gaan onvermoeibaar te werk om jouw geld te innen! En het beste? Als het ons niet lukt om iets te innen, betaal je ons niets!

Incassobureau inschakelen in 2024 voor openstaande facturen

Als incassobureau zijn wij gespecialiseerd in het innen van jouw openstaande facturen. Of je nu te maken hebt met zakelijke klanten die niet betalen, particulieren met openstaande rekeningen, huurincasso, verenigingen die wachten op contributiebetalingen of internationale debiteuren, bij incassobureau Credifin staan we klaar om jou te ondersteunen.

We hanteren een effectieve aanpak met respect voor jouw zakelijke relaties. Volgens het ‘No Cure, No Pay’-principe. Lukt dat niet? Dan kunnen we ook een gerechtelijke procedure voor je starten om ervoor te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Wanneer een incassobureau inschakelen: het juiste moment herkennen

Het is belangrijk dat je het juiste moment herkent om een incassobureau in te schakelen. We raden je over het algemeen aan om een incassobureau in te schakelen zodra je klant, na een betalingsherinnering en eventuele aanmaning, nog steeds een betalingsachterstand heeft en niet betaalt.

Laatste aanmaning/WIK brief

Is er sprake van een betalingsachterstand bij jouw klant, maar ben je nog niet toe aan het opstarten van een incassoprocedure?

Bied dan je klant nog één finale mogelijkheid om te betalen. Overweeg het versturen van een laatste aanmaning, beter bekend als een WIK-brief. Deze stap kan net die extra aanzet geven die nodig is voor een snelle betaling, zonder meteen over te gaan op formele incassoacties.

Incassotraject

Sta je voor het probleem van een onbetaalde factuur en heb je al het mogelijke gedaan, zoals het versturen van aanmaningen en herinneringen?

Als jouw incassobureau staan wij altijd klaar om je te ondersteunen. Je kunt heel gemakkelijk een online incassotraject starten, volledig aangepast aan wat jij nodig hebt. Of je nu een zeer vriendelijke aanpak, een standaard traject, of een 10 dagen-spoedtraject verkiest, wij bieden effectieve en op maat gemaakte incasso-oplossingen om jou bij te staan.

Ons doel is om jouw klanten op een respectvolle wijze te motiveren om te betalen. We doen dit met behulp van Aangetekende E-mail™, nauwgezet opgestelde herinneringen en aanmaningen, of SMS-berichten, die je zelf kunt volgen in ons webportaal.

Een speciaal aspect van onze dienstverlening is onze belrobot, uitgerust met geavanceerd AI-technologie. Deze robot benadert jouw klanten vriendelijk en geduldig, biedt hen diverse betalingsopties aan en kan zo nodig voicemails inspreken.

 • Belangrijke Notitie: voor Consumentenvorderingen, zorg dat je naast de factuur minstens één aanmaning en een 14-dagen WIK-brief hebt verstuurd. Bij zakelijke vorderingen zijn betalingsherinneringaanmaning of WIK-brieven niet wettelijk verplicht. 

Gerechtelijke procedure

Wanneer het online incassotraject niet resulteert in de betaling van de factuur, ondersteunen wij je tijdens de gerechtelijke procedure. Dit omvat alles van het opstellen van de dagvaarding tot het verkrijgen van een vonnis.

Zo zorgen we ervoor dat de gerechtelijke procedure soepel verloopt, zonder dat je jezelf hierover zorgen hoeft te maken. Met onze persoonlijke begeleiding sta je er nooit alleen voor.

Executietraject

Als de gerechtelijke procedure is afgerond en de vordering is toegekend, helpen we je met het executietraject om ervoor te zorgen dat de deurwaarder de uitspraak van de rechter ten uitvoer brengt. Zo zorgen we samen voor het innen van de openstaande bedragen.

Voordelen incassobureau inschakelen

Meld je online aan, upload je factuur en ga direct aan de slag!

 • No Cure, No Pay
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Slagingspercentage van 94%
 • Snel resultaat dankzij 18 jaar ervaring
 • Volg de voortgang 24/7 in jouw online dossier
 • Binnen 5 minuten jouw incasso indienen

Vanaf welk bedrag kan ik een incassobureau inschakelen?

Bij incassobureau Credifin hanteren we geen minimum bedragen

We vinden namelijk dat elke betaling belangrijk is voor jou! Dus, of het nu gaat om een klein of groot bedrag, je kunt incassobureau Credifin inschakelen voor élk bedrag.

Wil je eenmalig een kleine openstaande betaling bij ons neerleggen? Of misschien meerdere grote facturen indienen omdat een opdrachtgever weigert te betalen?

Geen probleem! Wij staan voor je klaar om je te helpen en met alle openstaande betalingen aan de slag te gaan.

Kosten en incassokosten: wat kost het inschakelen van een incassobureau?

100% No cure No Pay incassodiensten

Bij Credifin begrijpen we dat het inschakelen van een incassobureau soms een grote stap kan zijn. Veel ondernemers maken zich zorgen over de kosten die hierbij komen kijken. Je vraagt je wellicht af: wat kost het nu echt om een incassobureau in te schakelen? Wij bieden een heldere oplossing met ons ‘No Cure, No Pay’-principe.

Dit betekent dat je geen kosten betaalt als het ons niet lukt om het verschuldigde bedrag te innen. Lukt het ons wel om te incasseren? Dan verhalen we de incassokosten op je klant. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over extra kosten.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze No Cure No Pay incasso pagina, daar leggen we onze werkwijze en spelregels uit.

 • Note :  Voor extra diensten rekenen wel kosten, denk aan een laatste aanmaning, het starten van een gerechtelijke procedure of het aanvragen van een faillissement.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 020-3452675 

Andere soorten incassobureaus: de verkeerde aanpak

Een incassobureau inschakelen is altijd een goed idee als er een betaling openstaat die de klant niet betaalt. Welk bureau je inschakelt bepaalt of je daarvoor de juiste aanpak kiest. Houd er rekening mee dat er verschillende soorten bureaus bestaan:

 • Ouderwets en niet-digitaal
  Het ouderwetse incassobureau ( 90% van de meeste incassobureaus) werkt nog op papier in plaats van digitaal. Dat is jammer, omdat het op die manier veel tijd kost om voor je aan de slag te gaan. Je openstaande betaling blijft lang liggen, waardoor je hiermee niet snel geholpen bent.
 • Het grote incassobureau
  Zou je een groot incassobureau inschakelen? Met een kleine openstaande betaling of een enkele factuur die niet betaald wordt ben je waarschijnlijk maar een nummertje. Het bureau is slecht bereikbaar, waardoor het lastig communiceren en snel schakelen is.
 • Het abonnementsmodel
  Sommige moderne incassobureaus gebruiken abonnementsmodellen. Dat lijkt voordelig en makkelijk, maar kost op de lange termijn juist meer. Wij berekenen geen abonnements- of dossierkosten. Wij berekenen helemaal geen verborgen kosten.

Wij werken digitaal en online, om het jou makkelijk te maken. Bovendien kiezen we een vriendelijke en toch dwingende aanpak, als dat nodig is. Niet voor niets worden veel opdrachtgevers die we herinneren en aanmanen te betalen uiteindelijk zelf klant bij ons.

De nieuwe “Regeling kwaliteit incassodienstverlening 1 april 2024”

Per 1 april 2024 treedt de “Regeling kwaliteit incassodienstverlening ” in werking. Deze nieuwe wetgeving stelt hoge kwaliteitseisen aan incassodienstverleners en biedt bescherming voor schuldenaren. Bij Credifin verwelkomen we deze wet met open armen, omdat het ons helpt om nog beter en transparanter te werken voor onze klanten.

Wat houdt de nieuwe regeling in?

Vakbekwaamheid: Alle incassomedewerkers moeten grondige kennis hebben van de relevante wet- en regelgeving, inclusief hoe om te gaan met persoonsgegevens en wettelijke incassokosten. Bij Credifin zijn onze medewerkers altijd up-to-date en goed getraind.

Omgang met schuldenaren: Incassodienstverleners moeten correct en transparant communiceren met schuldenaren. Dit betekent geen onnodige druk uitoefenen, en altijd op een respectvolle manier communiceren. Credifin hanteert deze werkwijze al jaren, waardoor wij bekend staan om onze menselijke benadering.

Informatievoorziening en bereikbaarheid: Incassodienstverleners moeten duidelijke informatie verstrekken en goed bereikbaar zijn. Bij Credifin zorgen we ervoor dat schuldenaren altijd weten waar ze aan toe zijn en ons makkelijk kunnen bereiken voor vragen of overleg.

Waar moet je op letten als je een incassobureau inschakelt?

Bij Credifin Nederland merken we dat veel klanten overstappen van andere incassobureaus die niet aan hun verwachtingen voldoen of zelfs negatieve ervaringen bieden. Het is essentieel om zorgvuldig een incassobureau te kiezen: vertrouw je geld toe aan een betrouwbare partij.

Let op de deskundigheid van de juristen, zichtbaar in hun professionele schrijfstijl en foutloos taalgebruik. Controleer ook de ervaring en duurzaamheid van het bureau; snelgroeiende bureaus kunnen net zo snel verdwijnen.

Wees kritisch op bureaus die zich voornamelijk via betaalde advertenties of onrealistische positieve reviews promoten. Kijk naar het aantal medewerkers, hun beschikbaarheid en of het bureau openheid biedt, zoals inzicht in online dossiers. Een fysiek kantooradres is een indicatie van een legitiem en stabiel bureau.

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak als incassobureau uniek en effectiever:

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is bij ons incassobureau.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

We zijn overtuigd van onze aanpak: Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij incassobureau CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen:

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om incassobureau Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Hoe kun je direct een incassoprocedure starten?

Dien voor 17:00 uur in, dan ondernemen we dezelfde werkdag nog actie!

Bij ons incassobureau is het indienen van een incasso heel eenvoudig. Je kunt dit gemakkelijk online doen en wij gaan er direct mee aan de slag. Dus als je van plan bent om een incassobureau in te schakelen, leggen wij je graag stap voor stap uit hoe het indienen van incasso’s voor vorderingen bij ons werkt.

Incasso indienen doe je online

Je dient jouw incasso-opdracht eenvoudig online in. Dat kost je maximaal 5 minuten. Je zit daarna nergens aan vast, want bij incassobureau Credifin berekenen we geen abonnements- of dossierkosten. Je kunt ons dus ook eenmalig inschakelen voor een openstaande betaling.

Facturen uploaden in het incassoportaal

Je kunt jouw facturen gemakkelijk uploaden zodat wij direct aan de slag kunnen. We zullen alle informatie zorgvuldig controleren. Mocht er informatie missen, dan vullen we het dossier aan en beginnen we meteen met de verwerking

Wij gaan voor je aan de slag

Wij gaan nog dezelfde dag met jouw openstaande betaling(en) aan de slag. Dat doen we op basis van No Cure, No Pay. Heeft je debiteur niets betaald? Dan hoef je ons dus ook niets te betalen. Bekijk in ons rekenvoorbeeld hoe we de incassokosten berekenen die bij de debiteur in rekening worden gebracht.

Volg de voortgang van je vordering

Houd in jouw online dossier 24/7 de voortgang van de vordering bij. We als incassobureau noteren alle contactmomenten ( telefoongesprekken, SMS, E-mail en briefen )  met jouw klant en de afspraken die we met ze maken. Zo ben jij altijd op de hoogte van de actuele status.

Voor ieder bedrag: wij gaan aan de slag

Bij Credifin kun je ons incassoburo inschakelen zonder dat het jou iets kost, als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook niets. Of het nu gaat om grote openstaande betalingen, meerdere openstaande facturen of een eenmalige opdracht, wij zetten ons direct in om het voor jou te regelen.

Met slechts een paar klikken kun je online jouw incasso bij ons indienen, en vanaf dat moment gaan wij als incassobureau er direct mee aan de slag.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau inschakelen?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk de video over ons incassobureau

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Wat is een incassobureau?

Een incassobureau is een bedrijf dat wordt ingeschakeld om openstaande vorderingen te innen namens een schuldeiser. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijf zijn dat geld verschuldigd is aan een andere organisatie of aan een persoon. Wanneer de schuldenaar niet vrijwillig betaalt, kan er een regulier incassobureau inschakelt worden om te helpen bij het innen van het geld.

Incassobureaus hebben een lange geschiedenis, die teruggaat tot de oudheid, toen geldschieters gebruik maakten van verschillende methoden om onbetaalde schulden te innen. Door de jaren heen hebben deze praktijken zich ontwikkeld en aangepast aan de veranderende economische omstandigheden en juridische kaders.

In de moderne tijd zijn incassobureaus professionele organisaties die werken binnen de grenzen van de wet om schulden te innen namens hun cliënten. Ze spelen een cruciale rol in de economie door te helpen bij het handhaven van de cashflow en het minimaliseren van het kredietrisico.

Lees meer over de geschiedenis van incassobureaus, van vroeger tot nu > lees meer

Hoe lang duurt een incassotraject bij een incassobureau?

Dat varieert vaak van 1 week tot misschien wel 2-3 maanden, afhankelijk van in hoeverre je klant bereid is of de mogelijkheid heeft om te betalen.

Als je klant niet direct kan betalen, dan stellen we als incassobureau een betaalafspraak of betalingsregeling voor. We houden je debiteur wel nauwgezet in de gaten, want ‘afspraak is afspraak’. Als de afspraak niet nagekomen wordt, gaan we er direct achter aan.

In meer dan 90% van de gevallen lukt het ons om te betaling te innen, mocht dit niet het geval zijn dan kun je ervoor kiezen om een gerechtelijke procedure te starten. Lees meer over een gerechtelijke incasso > 

Wat is het verschil met een deurwaarder?

Als een incassotraject niet werkt kunnen we gerechtelijke stappen zetten, we schakelen onze deurwaarder in om het proces op te starten.

Wij bieden een uitgebreid deurwaarderstraject aan waarbij we je begeleiden van begin tot eind, inclusief beoordeling, advies, dagvaarding en monitoring van het executietraject na het vonnis. In 95% van de gevallen lukt het om als incassobureau de openstaande betaling(en) te innen.

Wat is het verschil tussen een incassobureau en een advocaat?

Het verschil tussen een incassobureau en een advocaat zit voornamelijk in de bevoegdheden en werkwijze bij het innen van openstaande vorderingen.

Wij als incassobureau zijn gespecialiseerd in het innen van vorderingen zonder tussenkomst van een rechter of dwangbevel. We bieden een laagdrempelige dienstverlening aan op basis van No Cure No Pay.

In tegenstelling tot deurwaarders en advocaten, die vaak uurtarieven en gerechtelijke kosten hanteren, berekenen wij enkel wettelijk vastgelegde incassokosten bovenop de hoofdsom, zonder extra uurtarieven of commissies.

Dit maakt onze dienstverlening aanzienlijk voordeliger dan die van deurwaarders of incasso-advocaten, vooral omdat de debiteur de incassokosten dient te betalen.

Hoewel deurwaarders en incasso-advocaten zwaardere drukmiddelen hebben, toont onderzoek aan dat 90% van de openstaande vorderingen wordt voldaan zonder tussenkomst van een rechter.

In deze situaties bieden wij als incassobureau de meest geschikte oplossing voor zowel debiteur als ondernemer. Kies daarom voor ons incassobureau, maak een account aan en dien een test case in. Wij zorgen er voor dat jouw openstaande vorderingen op een efficiënte en voordelige manier worden geint zonder dure advocaten of deurwaarders aan het werk te zetten.

Hoe zit het met wetgeving en incassobureaus?

Nieuwe wetgeving: Toezicht en regels voor incassobureaus

In maart 2024 heeft de Minister voor Rechtsbescherming de “Regeling kwaliteit incassodienstverlening” geïntroduceerd, die per 1 april 2024 in werking treedt. Deze regeling is een belangrijke stap in de richting van het reguleren van de buitengerechtelijke incassodienstverlening in Nederland.

De regeling stelt specifieke kwaliteitseisen aan incassodienstverleners en biedt een kader voor de vakbekwaamheid, omgang met schuldenaren en de inrichting van de administratie.

Incassobureau Credifin is daar verheugd over, want helaas zijn er nog steeds incassobureaus die zich onbehoorlijk gedragen ten opzichte van mensen met problematische schulden. Met deze wet wordt er eindelijk strenger toezicht uitgeoefend en komen er regels voor incassobureau.

Achtergrond en doelstellingen

De regeling is gebaseerd op de Wet kwaliteit incassodienstverlening (Wki) en het Besluit kwaliteit incassodienstverlening (Bki). Het doel is om de kwaliteit van de incassodiensten te waarborgen en de rechten van schuldenaren te beschermen. De focus ligt op drie hoofdgebieden:

1. Vakbekwaamheid van incassomedewerkers en operationeel leidinggevenden.

2. Omgang met schuldenaren en informatievoorziening.

3. Inrichting van de administratie.

Vakbekwaamheid

Vereiste kennis en vaardigheden

Artikel 2 van de regeling beschrijft de vakbekwaamheidseisen voor incassomedewerkers, operationeel leidinggevenden en zelfstandigen zonder personeel. De kennisvereisten omvatten onder andere:

– Wetgeving rondom incasso en persoonsgegevens.

– Berekening van buitengerechtelijke incassokosten en wettelijke rente.

– Gemeentelijke schuldhulpverlening en de schuldsaneringsregeling.

– Juridische procedures voor incasso en verjaringstermijnen.

Incassomedewerkers moeten ook vaardigheden bezitten zoals gesprekstechnieken (luisteren, samenvatten en doorvragen) en communicatie op B1-niveau van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen (CEFR). Operationeel leidinggevenden en zelfstandigen zonder personeel moeten daarnaast in staat zijn om deze kennis en vaardigheden in hun dagelijkse praktijk toe te passen.

Impact op de praktijk

Deze eisen zorgen ervoor dat incassodienstverleners hun medewerkers adequaat moeten opleiden en blijven bijscholen. Dit kan leiden tot hogere kosten, maar het verhoogt de professionaliteit en betrouwbaarheid van de sector. Voor zelfstandigen betekent dit dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor het up-to-date houden van hun kennis en vaardigheden, wat een grotere investering in tijd en middelen kan vereisen.

Omgang met schuldenaren

Benaderingswijzen

Artikel 3 van de regeling legt normen vast voor de benadering van schuldenaren. Incassodienstverleners moeten zich onthouden van:

– Dreigen met maatregelen die niet kunnen of zullen worden genomen.

– Agressief, bedreigend of intimiderend taalgebruik.

Communicatie moet in de Nederlandse taal op B1-niveau plaatsvinden, tenzij de schuldenaar om een andere taal verzoekt en de incassodienstverlener hiermee instemt. Dit bevordert transparantie en duidelijkheid in de communicatie met schuldenaren.

Informatieverstrekking

Volgens Artikel 4 moeten incassodienstverleners schuldenaren informeren over:

– Betalingsmethoden en de mogelijkheid tot betalingsregelingen.

– Beschikbare hulp bij problematische schulden, waaronder gemeentelijke schuldhulpverlening.

– De bereikbaarheid van Stichting 113 Zelfmoordpreventie.

Deze informatie moet minimaal via de website, per brief of per e-mail beschikbaar zijn. Dit helpt schuldenaren om geïnformeerde beslissingen te nemen en de juiste hulp te vinden bij schuldenproblematiek.

Inrichting van de administratie

Dossierbeheer

Artikel 6 schrijft voor dat incassodienstverleners een overzicht moeten bijhouden van alle contactmomenten met schuldenaren, inclusief schriftelijke reacties op betwistingen van vorderingen. Dit zorgt voor een gedegen administratie en maakt het mogelijk om alle stappen in het incassoproces te documenteren en te verantwoorden.

Effectieve bereikbaarheid

Artikel 5 benadrukt het belang van effectieve bereikbaarheid van incassodienstverleners. Dit betekent dat schuldenaren tijdens kantooruren contact moeten kunnen opnemen via telefoon, brief of e-mail en binnen een redelijke termijn een reactie moeten ontvangen van een natuurlijk persoon. Dit bevordert de toegankelijkheid en klantvriendelijkheid van incassodiensten.

Evaluatie en toekomstige ontwikkelingen

Een jaar na de inwerkingtreding van de regeling zal een invoeringstoets worden uitgevoerd om de impact en effectiviteit van de regelgeving te beoordelen. Deze toets zal zich richten op de regeldruk, de correcte omgang met schuldenaren en de naleving van de kwaliteitseisen. Daarnaast schrijft artikel 29 van de Wki een evaluatie voor binnen vijf jaar na de inwerkingtreding. Deze evaluaties zijn essentieel om de regeling waar nodig aan te passen en te verbeteren.

Hierbij enkele artikelen over de wet:

Lees meer over de wet kwaliteit incassodienstverlening 2024>

Lees meer Regeling kwaliteit incassodienstverlening>

Lees meer over de wetgeving en de ACM 

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]