Huurincasso

Huurincasso

Hoe werkt een huurincasso en wat kun je van ons verwachten als incassobureau en deurwaarder?

We helpen zowel tijdens de minnelijke fase als de gerechtelijke fase. Dat betekent dat we huurders aansporen om alsnog te betalen. Dat doen we op basis van No Cure, No Pay, dus als een huurder alsnog niet betaalt kost dat je niets. En wil je een gerechtelijke procedure starten om een deurwaarder in te schakelen? Ook daarmee hebben wij de ervaring die je zoekt.

Hulp bij huurincasso nodig?

We begeleiden jouw als incassobureau met huurincasso vanaf de laatste aanmaning tot en met een gang naar de rechter. Dat doen we stap voor stap en door je steeds duidelijk aan te geven wat we voor je zullen doen.

Dus wil je het helemaal uit handen geven of zoek je een specialist die je kan bijstaan als je er zelf niet meer uitkomt? We spelen de rol die jij wilt. Zo dwingen we de huurder tot betalen. Dat doen we op een vriendelijke en toch dwingende toon, voor de juiste balans die aanspoort om in beweging te komen.

Voordelen huurincasso

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Bij huurschuld en huurachterstand

Als de huurschuld of een huurachterstand oploopt is het belangrijk om in actie te komen. Dat geldt voor jou als verhuurder, net als voor de huurder die anders alleen maar verder in de problemen komt. Het heeft geen zin om langer te wachten als er al sprake is van een schuld of een achterstand. Het vertrouwen dat het ‘wel goedkomt’ leidt helaas vaak tot grotere problemen.

Blijf in gesprek met je huurder

We adviseren je om in ieder geval met de huurder in gesprek te gaan als diegene een eerste betaling mist. Soms gaat het om een vergeten betaling, maar vaak is er sprake van een financieel probleem. Zorg dat jullie in gesprek zijn, om een vinger aan de pols te houden over wat er aan de hand is.

Wij kunnen dat voor je doen als je merkt dat er te veel tijd in gaat zitten. We komen in actie bij een huurschuld of een huurachterstand. Dat doen we door eerst het gesprek aan te gaan. Op die manier achterhalen we wat er speelt.

Zo zoeken we bovendien naar de beste oplossing. Natuurlijk is het ons doel om de bedragen alsnog te innen. En dat lukt ook in bijna alle gevallen. We gebruiken bewust een vriendelijke benadering, die we ondertussen combineren met een voldoende dwingende toon om de huurder in beweging te brengen.

Eenvoudig online indienen

We maken het je graag makkelijk om een huurincasso te starten. Je kunt gewoon online een dossier aanmaken. Dat kost maar 5 minuten van je tijd. Vervolgens heb je 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in de voortgang.

Je kunt online bijvoorbeeld zien dat we er vlot voor je mee aan de slag gaan. We pakken de huurincasso op, door contact op te nemen met de huurder. Als we afspraken met de huurder maken lees je dat online en brengen we je daarvan natuurlijk op de hoogte.

Daarnaast houden we de rest van de voortgang bij, bijvoorbeeld als een huurder een deel van de huurschuld betaalt. Of als de achterstand wordt ingelopen, voor een beter beeld van wat je de komende periode kunt verwachten

Tot aan een gerechtelijke procedure

Als de minnelijke incasso niet lukt kunnen we ondersteunen bij een gerechtelijke procedure. Dat betekent dat we gerechtelijke stappen ondernemen om een huurschuld of huurachterstand alsnog betaald te krijgen.

We werken met ervaren juristen, die weten hoe de gerechtelijke procedure werkt en die daarmee veel ervaring hebben. Samen met een incasso jurist lukt het om de huurschuld of huurachterstand alsnog te innen, zodat je het geld ontvangt waar je recht op hebt.

Uiteraard begeleiden we je stap voor stap en komen we zo snel mogelijk in actie wanneer dat nodig is. Op die manier nemen we het graag voor je uit handen of bieden we de juridische begeleiding waar je die nodig hebt.

Maak kennis met onze juridische specialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten en informatie over huurincasso.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 020-3452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Dit zeggen onze klanten

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” State-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Mea Fysio

Huurincasso : ruim 18 jaar ervaring

Denk je aan huurincasso, omdat een huurder helaas niet betaalt? We gaan het gesprek aan met de huurder en zoeken samen naar een oplossing.

Als dat niet lukt starten we een gerechtelijke procedure waarbij wij de rechter verzoeken je huurder te veroordelen in de achterstallige huurtermijnen en eventuele ontbinding van het huurcontract aan te vragen waarbij ontruiming kan worden aangezegd en de huurder er uitgezet kan worden. Lees meer over ontruiming en huurder uitzetten.

Op die manier lukt het eigenlijk altijd om de huurder tot betalen te bewegen. In de meeste gevallen lukt dat op een vriendelijke en toch dwingende toon. Zo komt de huurder in beweging, ontvang jij de huur waar je recht op hebt en kan de huurder er waarschijnlijk gewoon blijven wonen.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Huurincasso?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]