incassotraject - incassobureau inschakelen

Incassobureau Utrecht

Incassobureau in Utrecht

Incassobureau in Utrecht, de regio of de rest van Nederland gezocht? We zijn actief in heel Nederland, dankzij het gratis webportaal dat je kunt gebruiken. Eenvoudig en snel, om jouw factuur meteen te incasseren in plaats van morgen of straks. Voordat je je aanmeldt benieuwd wat een incassobureau is, hoe we werken en wanneer het verstandig is om ons in te schakelen? We leggen het je graag uit, zodat je een beter beeld krijgt van wat je van ons kunt verwachten.

Wat doet een incassobureau in Utrecht?

Wat doet een incassobureau in Utrecht? We kunnen je op verschillende manieren helpen om jouw openstaande factu(u)r(en) alsnog te laten betalen. Dat doen we op een vriendelijke manier, waarmee toch goed duidelijk is dat je de factuur betaald wilt hebben.

Let op: we gebruiken geen agressieve technieken of onnodig hinderlijke telefoontjes en berichten. In plaats daarvan maken we het jouw klant zo makkelijk mogelijk om alsnog te betalen. Dat voorkomt dat je de goede relatie met jouw debiteur meteen op het spel zet.

Je kunt je online aanmelden, meteen jouw factuur uploaden en aan de slag met het incassotraject. In meer brede zin kunnen we je op 4 verschillende manieren van dienst zijn:

 • Kredietcheck van jouw klant
  Vóórdat je zaken gaat doen benieuwd naar de financiële status van jouw potentiële klant? Met een creditcheck brengen we zowel de financiële gegevens als het betalingsgedrag van jouw klant in kaart. Voorkom vervelende situaties, door vooraf goed op de hoogte te zijn van wat je kunt verwachten.
 • Laatste aanmaning
  Blijft de betaling van jouw klant uit, maar ben je nog niet toe aan een incassotraject? Stuur een laatste aanmaning. Met ons logo en ons briefpapier maak je meer indruk, om jouw klant aan te geven dat het belangrijk is om de openstaande factuur alsnog aan je te voldoen.
 • Incassotraject
  Staat er een factuur open die je toch betaald wilt hebben? Start een incassotraject. Dat kan gewoon online, door je aan te melden en jouw factuur te uploaden. Binnen een paar minuten kun je aan de slag en heb je zelf de volledige controle over het incassotraject.
 • Gerechtelijke procedure
  Lukt het niet om de factuur te innen met een online incassotraject? We helpen je tijdens de gerechtelijke procedure, zodat je uiteindelijk een deurwaarder kunt inschakelen. Dankzij persoonlijke begeleiding sta je er niet alleen voor.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Met onze werkwijze als incassobureau in Utrecht profiteer je van een aantal belangrijke voordelen:

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 17 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Wat kost een incassobureau?

Wat kost een incassobureau in Utrecht? We werken op basis van No Cure, No Pay. Lukt het onverhoopt niet om jouw factuur te innen? Dan hoef je niets te betalen.

Jouw klant betaalt het openstaande bedrag, de wettelijke rente en de incassokosten. En kunnen we slechts een deel van het openstaande bedrag incasseren? We trekken de kosten af van het ontvangen bedrag, en maken de rest aan je over. Baadt het niet dan schaadt het niet, zodat je altijd meer ontvangt dan wanneer je geen actie zou ondernemen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over een incassobureau in utrecht?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

243 beoordelingen

Naar alle reviews