incassotraject - incassobureau inschakelen

Incassobureau Utrecht

Incassobureau in Utrecht

Incassobureau in Utrecht, de regio of de rest van Nederland gezocht? We zijn actief in heel Nederland, dankzij het gratis webportaal dat je kunt gebruiken. Eenvoudig en snel, om jouw factuur meteen te incasseren in plaats van morgen of straks. Voordat je je aanmeldt benieuwd wat een incassobureau is, hoe we werken en wanneer het verstandig is om ons in te schakelen? We leggen het je graag uit, zodat je een beter beeld krijgt van wat je van ons kunt verwachten.

Wat doet een incassobureau in Utrecht?

Een incassobureau in Utrecht inschakelen? We kunnen je op verschillende manieren helpen om jouw openstaande factu(u)r(en) alsnog te laten betalen als incassobureau in Utrecht. Dat doen we op een vriendelijke manier, waarmee toch goed duidelijk is dat je de factuur betaald wilt hebben.

Let op: we gebruiken geen agressieve technieken of onnodig hinderlijke telefoontjes en berichten. In plaats daarvan maken we het jouw klant zo makkelijk mogelijk om alsnog te betalen. Dat voorkomt dat je de goede relatie met jouw debiteur meteen op het spel zet.

Je kunt je online aanmelden, meteen jouw factuur uploaden en aan de slag met het incassotraject. In meer brede zin kunnen we je op 4 verschillende manieren van dienst zijn:

 • Kredietcheck van jouw klant
  Vóórdat je zaken gaat doen benieuwd naar de financiële status van jouw potentiële klant? Met een creditcheck brengen we zowel de financiële gegevens als het betalingsgedrag van jouw klant in kaart. Voorkom vervelende situaties, door vooraf goed op de hoogte te zijn van wat je kunt verwachten.
 • Laatste aanmaning
  Blijft de betaling van jouw klant uit, maar ben je nog niet toe aan een incassotraject? Stuur een laatste aanmaning. Met ons logo en ons briefpapier maak je meer indruk, om jouw klant aan te geven dat het belangrijk is om de openstaande factuur alsnog aan je te voldoen.
 • Incassotraject
  Staat er een factuur open die je toch betaald wilt hebben? Start een incassotraject. Dat kan gewoon online, door je aan te melden en jouw factuur te uploaden. Binnen een paar minuten kun je aan de slag en heb je zelf de volledige controle over het incassotraject.
 • Gerechtelijke procedure
  Lukt het niet om de factuur te innen met een online incassotraject? We helpen je tijdens de gerechtelijke procedure, zodat je uiteindelijk een deurwaarder kunt inschakelen. Dankzij persoonlijke begeleiding sta je er niet alleen voor.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Met onze werkwijze als incassobureau in Utrecht profiteer je van een aantal belangrijke voordelen:

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Incassobureau Utrecht / Deurwaarder Utrecht

Kosten incassobureau Utrecht?

Wat kost een incassobureau in Utrecht? We werken op basis van No Cure, No Pay incasso. Lukt het onverhoopt niet om jouw factuur te innen? Dan hoef je niets te betalen.

Jouw klant betaalt het openstaande bedrag, de wettelijke rente en de incassokosten. En kunnen we slechts een deel van het openstaande bedrag incasseren? We trekken de kosten af van het ontvangen bedrag, en maken de rest aan je over. Baadt het niet dan schaadt het niet, zodat je altijd meer ontvangt dan wanneer je geen actie zou ondernemen.

Maak kennis met onze incasso specialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Utrecht.

Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Dit zeggen onze klanten

“We hadden eigenlijk niet verwacht dat de klant de incasso ging betalen, omdat we de klant heel veel kansen en tegemoetkomingen hadden gegeven, en daarop werd nooit gereageerd. De klant heeft nu uiteindelijk toch betaald” Hildebrand van Kuijeren

“Wat een ontzettend goed bedrijf! Ik werk al jaren met credifin, gelukkig niet all te vaak. Tot nu toe hebben ze altijd het geld binnen gehaald. Ze zitten er bovenop en voor de schuld eiser zijn er vrijwel geen kosten. Bel ze dus direct en je bent zelf van alle soris af.” Johan V D Velde

“Helaas gebruik moeten maken van Credifin voor een incasso klant. Maar wat ging dit vlot! Heel tevreden!” HB Select

Incasso in Utrecht : 18 jaar ervaring

Wij zijn jouw incassobureau in Utrecht, en we bedienen klanten in de hele regio en daarbuiten. Of het nu in Maarssen is of op andere locaties, wij zorgen voor het innen van openstaande bedragen. We streven ernaar om telefonisch of digitaal contact op te nemen en door te gaan totdat we de juiste persoon spreken. Op die manier kunnen we heldere afspraken maken, gebaseerd op onze vriendelijke aanpak.

Het feit dat veel van onze (eerst) niet-betalende klanten ons vragen om ook hun facturen te innen, is niet voor niets. Het is het beste bewijs dat onze aanpak werkt, vooral als je de goede relatie met jouw klant niet direct op het spel wilt zetten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor effectieve incassodiensten in Utrecht.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Incassobureau Utrecht?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]