Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Utrecht

Schakel ons in als deurwaarder in Utrecht als een incassotraject niet het gewenste resultaat geeft.

Wil je een gerechtelijke procedure starten of het faillissement van een debiteur aanvragen? Dat is waar we sterk in zijn, dankzij onze juridische achtergrond. Wij begeleiden jou met de rechtszaak die je wilt voeren om te ontvangen waar je recht op hebt.

Hulp nodig voor een deurwaarder in Utrecht?

Let op: een deurwaarder en een gerechtelijke procedure zijn niet hetzelfde als een incassotraject. Dus heb je meerdere herinneringen en een aanmaning verstuurd, maar blijft de betaling uit? Start dan een incasso bij ons incassobureau. Dat kunnen wij voor je doen, bovendien op basis van No Cure, No Pay. Lukt dat ook niet of heeft een ander bureau dat al geprobeerd? Dan helpen we je graag als deurwaarder in Utrecht.

Deurwaarder: via een gerechtelijke procedure

We zijn jouw ervaren deurwaarder in Utrecht. Dat betekent dat we je helpen tijdens een gerechtelijke procedure. Je voert een rechtszaak tegen jouw debiteur, om die te dwingen alsnog te betalen.

Tijdens de procedure bieden we je betrokken begeleiding en zorgen we voor deskundig juridisch advies. Als de rechter je inderdaad gelijk geeft en ons als deurwaarder aanwijst gaan we daarmee voor je aan de slag. Zo innen we het bedrag waar je recht op hebt.

Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan een gerechtelijke procedure. Een incassotraject bieden we aan op basis van No Cure, No Pay incasso. Als je een deurwaarder zoekt zijn daar kosten aan verbonden, die we je vooraf natuurlijk zo goed mogelijk schetsen.

Wat kun je van ons verwachten?

We gaan als deurwaarder in Utrecht met al onze inzet voor je aan de slag. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op ervaren juridisch experts, die weten hoe een gerechtelijke procedure werkt. We analyseren eerst jouw situatie, om vast te stellen wat er is gebeurd. Aan de hand daarvan overleggen we of het zinvol is om hiervoor naar de rechter te gaan.

We begeleiden je op drie verschillende momenten:

 • Vooraf: voorafgaand is het belangrijk om vast te stellen hoe zinvol de gerechtelijke procedure is. We zoeken uit of je een sterke zaak hebt, door goed na te kijken wat er precies is gebeurd. Heeft de opdrachtgever bijvoorbeeld nooit aangegeven dat een factuur onterecht is? We controleren de zaak op eventuele bijzonderheden, om je vervolgens te adviseren om er wel of niet juridisch mee door te gaan.
 • Tijdens de procedure: tijdens de gerechtelijke procedure bieden we je betrokken begeleiding. Dat geldt voor onze rol als deurwaarder in Utrecht, net als tijdens de eerdere fases van het proces. We helpen met de dagvaarding en begeleiden je bij de juridische stappen die je moet nemen. Zo sta je er nooit alleen voor, maar werk je samen met ervaren juristen.
 • Achteraf: ten slotte letten we op de uitvoering van het vonnis van de rechter. Zo zorgen we er samen voor dat je het bedrag waar je recht op hebt ook daadwerkelijk ontvangt.

Uiteraard zijn we op alle momenten bereikbaar voor jouw vragen. Dat geldt voor juridische vragen en voor vragen over de procedure, omdat we goed begrijpen dat je hier (hopelijk) niet vaak mee te maken hebt.

Incassobureau Utrecht / Deurwaarder Utrecht

Dit kost een deurwaarder in Utrecht

Een incassotraject bieden we aan op basis van No Cure, No Pay. Dat lukt helaas niet bij een gerechtelijke procedure, omdat er allerlei kosten gemaakt worden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan deze kosten:

 • Griffierecht
 • Salaris van de gemachtigde
 • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
 • Het vonnis

We proberen de kosten vooraf zo goed mogelijk voor je in te schatten. Dat betekent dat we aangeven wat de kosten van de verschillende stappen zijn, zodat je zelf mee kunt rekenen. Als dat mogelijk is berekenen we zelfs een all-in tarief. Zo nemen we zoveel mogelijk onzekerheid weg, en leggen we je graag uit wat we voor je zullen doen en hoe dat in de praktijk werkt.

Tip: wil je precies weten wat je betaalt voor een goede deurwaarder in Utrecht? Wat dat kost kunnen we soms voor je samenvatten in een helder all-in tarief, zonder verrassingen. Heeft de klant bijvoorbeeld nooit aangegeven dat de factuur die je stuurde niet terecht was? Dan durven we het all-in tarief aan. Je betaalt een vaste prijs, waarvoor we aan de slag gaan met de gerechtelijke procedure en als deurwaarder.

Deurwaarder Utrecht

Dus zoek je een deurwaarder in Utrecht of ben je benieuwd wat daarbij komt kijken? We leggen het je graag uit, ook in vergelijking tot het incassotraject bij ons incassobureau in Utrecht dat je misschien kent. Het is een volgende stap, op het moment dat je merkt dat de andere inspanningen niet tot de gewenste resultaten leiden.

Dus heb je alles geprobeerd en recht op het geld, maar wil de debiteur niet betalen? Geen zorgen, wij gaan graag de gerechtelijke procedure met je aan. Dat doen we in begrijpelijke taal en altijd door je vooraf zo goed mogelijk aan te geven wat de kosten zullen zijn. Zo weet jij waar je aan toe bent. En weet je zeker dat je samenwerkt met ervaren juridisch specialisten die voorkomen dat jij er alleen voor komt te staan.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deurwaarder in Utrecht?

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews