Incassobureau Enschede

Incassobureau Enschede

Incassobureau in Den Haag inschakelen?

Het is de beste manier om de openstaande rekening alsnog te innen, omdat we daar in meer dan 90% van de gevallen in slagen. Ze incasseren we facturen die klanten niet of niet op tijd betalen.

Ondersteuning nodig? Credifin 17+ ervaring

Zoek je een betrouwbaar incassobureau in Enschede? Je bent aan het juiste adres. We hebben een succespercentage van meer dan 90% bij het innen van openstaande facturen. We zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt, zelfs als klanten hun facturen niet op tijd betalen.

We benaderen je klanten op een respectvolle manier, maar maken tegelijkertijd duidelijk dat je vastberaden bent om je geld te ontvangen. Als incassobureau in Enschede streven we ernaar om je facturen te innen, eventueel op basis van een betalingsregeling met je klant.

We proberen de kosten zoveel mogelijk op je klant te verhalen. We werken volledig volgens het principe van No Cure, No Pay. Dit betekent dat je geen kosten hoeft te maken als we het bedrag niet kunnen innen.

No Cure, No Pay

Als jouw No Cure, No Pay incassobureau in Enschede, nemen we alle risico’s van je over. Als je de factuur bij ons indient, proberen we de kosten bij je klant in rekening te brengen.

We verhogen het openstaande factuurbedrag met de eventuele wettelijke rente en onze incassokosten. Als de klant het volledige bedrag betaalt, hoef jij geen kosten te maken. Zo kun je gratis gebruik maken van onze incassodiensten.

Als we de openstaande factuur niet kunnen innen, is dat ons risico. We brengen je geen kosten in rekening. Dit geldt voor zowel grote facturen als kleine bedragen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Met onze No Cure, No Pay incasso zorgen we ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt. Je loopt geen risico, omdat je geen kosten hoeft te maken. Je kunt online een account aanmaken en de factuur uploaden. Wij gaan dan voor je aan de slag.

Onze aanpak: binnen 5 minuten indienen

Wil je weten hoe we te werk gaan als je een openstaande factuur wilt innen? Als incassobureau in Enschede maken we het je graag gemakkelijk. Je kunt online een account aanmaken en direct een factuur indienen om te starten met incasso Enschede. Dit kost je slechts een paar minuten.

Zodra je de factuur uploadt, controleren we deze en nemen we deze in behandeling. We beginnen met een brief of een Aangetekende E-mail aan jouw klant.

Je kunt de voortgang 24/7 volgen. Als we vragen hebben, bijvoorbeeld over een betalingsregeling met je klant, nemen we contact met je op. Zo houd jij altijd de volledige controle.

Voordelen incasso Enschede

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Meer dan 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Maak kennis met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Enschede en provincie Overijssel.

Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Dit zeggen onze klanten

“We hadden eigenlijk niet verwacht dat de klant de incasso ging betalen, omdat we de klant heel veel kansen en tegemoetkomingen hadden gegeven, en daarop werd nooit gereageerd. De klant heeft nu uiteindelijk toch betaald” Hildebrand van Kuijeren

“Wat een ontzettend goed bedrijf! Ik werk al jaren met credifin, gelukkig niet all te vaak. Tot nu toe hebben ze altijd het geld binnen gehaald. Ze zitten er bovenop en voor de schuld eiser zijn er vrijwel geen kosten. Bel ze dus direct en je bent zelf van alle soris af.” Johan V D Velde

“Helaas gebruik moeten maken van Credifin voor een incasso klant. Maar wat ging dit vlot! Heel tevreden!” HB Select

Incassobureau Enschede

Ben je op zoek naar een ervaren en innovatief incassobureau in Enschede? We krijgen regelmatig verzoeken van niet-betalende klanten om ook hun openstaande facturen te innen.

Onze vriendelijke maar vastberaden toon speelt hierbij een belangrijke rol. We weten wat werkt en begrijpen dat je de goede relatie met je klant niet wilt schaden.

Wil je een incassobureau in Enschede inschakelen of ben je op zoek naar een deurwaarder in Enschede? Zoek je een manier om de openstaande factuur of facturen te innen? Laat het ons weten, dan gaan we graag voor je aan de slag. Je kunt online een account aanmaken en binnen 5 minuten je factuur indienen.

Vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat je meer dan 90% kans maakt om het bedrag alsnog te ontvangen, ook al lijkt het daar op dit moment misschien nog niet.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Incassobureau Enschede?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van het incassobureau in Enschede bij Credifin?

Het inschakelen van ons incassobureau in Enschede brengt geen kosten met zich mee voor jou als opdrachtgever.

Bij Credifin hanteren we het principe van “No Cure, No Pay”, wat betekent dat de kosten van het incassotraject worden gedragen door de debiteur. Volgens de Wet Incassokosten is de debiteur verplicht deze kosten te betalen wanneer we erin slagen het uitstaande bedrag succesvol te incasseren. Als het ons niet lukt om het geld te incasseren, brengen we jou als opdrachtgever geen kosten in rekening, inclusief geen abonnements- of dossierkosten.

Transparantie en duidelijkheid zijn belangrijke waarden voor ons, en we streven ernaar om onze dienstverlening zonder verborgen kosten aan te bieden. Je kunt erop vertrouwen dat er geen onverwachte financiële verplichtingen zijn wanneer je ons incassobureau inschakelt.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons “No Cure, No Pay”-beleid en onze incassovoorwaarden nodigen we je uit om onze specifieke pagina “No Cure No Pay incasso” te raadplegen. Hier vind je uitgebreide uitleg over hoe dit beleid werkt en welke afspraken er gelden.

Als je nog vragen hebt of gebruik wilt maken van onze incassodiensten in Enschede, staan we klaar om je verder te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en ondersteuning bij jouw incassozaken.

Bel ons op: 053-1234567
We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

Voeren jullie ook incasso's uit voor huurachterstanden als incassobureau in Enschede?

Absoluut! Als incassobureau in Enschede bieden wij ook diensten aan voor het incasseren van huurachterstanden.

Bij ons incassobureau begrijpen we dat het innen van achterstallige huur een uitdaging kan zijn voor verhuurders. Daarom zijn we er om ondersteuning te bieden met een snelle en effectieve aanpak.

Onze diensten op het gebied van huurincasso zijn beschikbaar voor zowel individuele verhuurders als bedrijfsmatige verhuurders. We hebben uitgebreide ervaring en expertise op dit gebied en zijn bekend met de specifieke uitdagingen en wettelijke vereisten die gepaard gaan met huurincasso.

Bij ons incassobureau hanteren we een ‘no cure, no pay’-beleid, wat betekent dat we geen kosten in rekening brengen als we er niet in slagen om de huurachterstand succesvol te incasseren. Dit biedt verhuurders gemoedsrust en verzekert hen dat we ons volledig inzetten om positieve resultaten te behalen.

Als verhuurder kun je jouw huurincasso bij ons indienen en profiteren van onze No Cure No Pay-voorwaarden. Je betaalt alleen wanneer we erin slagen om de achterstallige huur succesvol te incasseren.

Als je vragen hebt over onze huurincassodiensten in Enschede of als je gebruik wilt maken van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden en te adviseren bij je huurincassozaken.

Kan ik als particulier een incassozaak indienen bij jullie incassobureau in Enschede?

Zeker weten! Bij ons incassobureau in Enschede verwelkomen we ook particulieren die te maken hebben met onbetaalde vorderingen en graag gebruik willen maken van onze diensten.

Wanneer je geconfronteerd wordt met openstaande vorderingen die niet worden betaald, kun je ons inschakelen om je te helpen als particulier. Het is echter belangrijk dat je over voldoende bewijsmateriaal beschikt dat aantoont dat de andere partij daadwerkelijk een schuld aan jou heeft voordat je contact met ons opneemt. Dit bewijsmateriaal kan bestaan uit bijvoorbeeld facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken die aantonen dat er een betalingsverplichting bestaat.

Bij ons incassobureau begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een uitdagend proces kan zijn, vooral voor particulieren. Ons ervaren team staat klaar om je bij te staan en de nodige stappen te ondernemen om de vordering te innen. We kunnen betalingsherinneringen en aanmaningen versturen naar de schuldenaar, en indien nodig kunnen we ook juridische maatregelen nemen, zoals het starten van een gerechtelijke procedure.

Voor meer informatie over onze diensten voor particulieren kun je onze webpagina “Incassobureau voor particulieren” bezoeken. Hier vind je gedetailleerde informatie over hoe we je kunnen ondersteunen en wat je kunt verwachten tijdens het incassoproces.

Als je nog vragen hebt of als je gebruik wilt maken van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 053-1234567. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

We staan klaar om je te helpen en streven ernaar om een effectieve en professionele oplossing te bieden voor jouw incassozaken als particulier in Enschede.

Kan jullie incassobureau in Enschede ook een laatste aanmaning verzenden

Absoluut! Bij ons incassobureau in Enschede bieden wij ook de service om een laatste aanmaning namens jou te verzenden.

Wanneer je jouw klant een laatste mogelijkheid wilt geven om de openstaande factuur te voldoen voordat het incassoproces wordt gestart, kun je gebruikmaken van onze diensten. Wij zorgen ervoor dat een vriendelijke en correcte laatste aanmaning namens jou wordt verstuurd.

Deze aanmaning, ook wel bekend als een WIK-brief (Wet Incasso Kosten), wordt op ons briefpapier verstuurd, maar altijd namens jou als afzender. Hierdoor blijft de communicatie effectief en kan het leiden tot een snellere betaling, zonder dat de relatie met jouw klant onnodig wordt beschadigd.

Bij ons incassobureau begrijpen we het belang van een professionele en respectvolle benadering bij het verzenden van een laatste aanmaning. Ons ervaren team zal de brief zorgvuldig opstellen en versturen, rekening houdend met de wettelijke vereisten en met respect voor de klantrelatie. We streven ernaar om een positieve betalingsreactie te stimuleren en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Op onze webpagina “Laatste aanmaning” kun je meer informatie vinden over hoe wij een aanmaning versturen en welke stappen we nemen om een effectieve communicatie tot stand te brengen.

Als je specifieke vragen hebt over het verzenden van een laatste aanmaning via ons incassobureau in Enschede, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en je te voorzien van de nodige expertise en ondersteuning in het incassoproces.

Is het mogelijk om een incassobureau in Enschede slechts eenmalig in te schakelen?

Bij ons incassobureau in Enschede kun je ons eenmalig inschakelen voor jouw incasso behoeften. Wij streven ernaar om unieke oplossingen te bieden en vermijden herhaling van teksten. In tegenstelling tot andere incassobureaus, rekenen wij geen abonnements- of dossierkosten aan.

Bovendien hanteren wij een strikt beleid van 100% No Cure No Pay. Hierdoor kun je onze professionele dienstverlening uitproberen zonder enige verdere verplichtingen.

Neem gerust contact met ons op en ervaar hoe wij jou kunnen helpen met jouw incasso.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]