incassotraject - incassobureau inschakelen

Webportaal

Kan jouw schuldenaar bij ons inloggen om te betalen?

Via ons online incasso webportaal hebben schuldenaren zelf toegang tot de openstaande factuur en bijbehorende documentatie en correspondentie.

Het webportaal

Je schuldenaar kan altijd en overal inloggen, net als jij. Anders dan jij als schuldeiser heeft de schuldenaar alleen toegang tot de openstaande factu(u)r(en). Uiteraard presenteren we de mogelijkheid om de betaling meteen te doen en leggen we uit om welke factuur het gaat. We laten zowel het openstaande bedrag zien als bijvoorbeeld de wettelijke rente en de incassokosten.

Jouw klant ontvangt bij ons incassobureau de inloggegevens voor het webportaal. Die gegevens sturen we toe per e-mail of per post, afhankelijk van de gegevens die je ons verstrekt. Vanaf dat moment kunnen zowel jij als de klant de gegevens over de openstaande factuur online inzien.

Hoe werkt het webportaal?

Het webportaal biedt drie belangrijke mogelijkheden voor jouw klant:

Online betaling doen

Wil jouw debiteur het openstaande bedrag betalen? Wij maken het graag gemakkelijk. Met de iDeal-button die er beschikbaar is kan de schuldenaar de betaling veilig en vertrouwd doen. En razendsnel bovendien, zodat we jou het openstaande bedrag zo snel mogelijk kunnen uitkeren.

Betalingsregeling aanvragen

Wil jouw schuldenaar graag betalen, maar lukt het niet om dit in één keer te doen? Geen probleem, de debiteur kan online een betalingsvoorstel doen. Samen met jouw klant zoeken we naar een oplossing, vanuit het webportaal.

In gesprek over de vordering

Is jouw schuldenaar het niet eens met de vordering, bijvoorbeeld omdat het geleverde werk niet in orde zou zijn of omdat er volgens de schuldenaar geen sprake is van een geldige overeenkomst? Jouw klant kan een e-mail sturen of dit direct via het webportaal laten weten.

Tip: gebruik je het webportaal voor een particulier, in behandeling bij een schuldhulpinstantie? Vul de gegevens van de bewindvoerder of hulpverlener in. Er is een speciaal formulier beschikbaar om deze gegevens toe te voegen.

Makkelijke betaling voor schuldenaren

Met het webportaal maken we het jouw klant graag makkelijk om de betaling vlot en veilig te voldoen. Vertrouwd via iDeal of door het bedrag naar jou over te maken. We maken de drempel om te betalen zo laag mogelijk, zonder agressieve benadering en hinderlijke telefoontjes of brieven. We behalen daarmee uitstekende resultaten voor onze klanten. En minstens zo belangrijk, dankzij het webportaal en de vriendelijke benadering staat jouw goede relatie met de klant niet meteen op het spel.

Maak kennis met onze juridische specialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin in de Amsterdamse Zuidas, op Van Leijenberghlaan 199 D, garant voor topkwaliteit incassodiensten.

Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Meer weten?

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je meer inzicht in dit onderwerp? Aarzel niet en regel meteen een GRATIS adviesgesprek. Je kunt ook direct onze specialisten bellen op 020-3452675.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]