Incassobureau Oldenzaal

Incassobureau Oldenzaal

Ben je op zoek naar een incassobureau in Oldenzaal met een onderscheidende strategie?

Kies voor een bedachtzame aanpak bij het innen van uitstaande schulden, in plaats van de agressieve methode die vaak negatief wordt afgeschilderd in de media. Bij CrediFin, hechten we waarde aan het behoud van de klantrelatie en streven we ernaar om een sterke band te onderhouden, zelfs tijdens het incassotraject. Onze benadering is zowel doeltreffend als respectvol, met als doel het onderhouden van een positieve relatie met jouw klant.

Heb je hulp nodig voor incassobureau Oldenzaal? Wij staan voor je klaar

Wil je een incassobureau in Oldenzaal inschakelen? Het is de beste manier om de openstaande rekening alsnog te innen, omdat we daar in meer dan 90% van de gevallen in slagen. We incasseren facturen die klanten niet of niet op tijd betalen.

Dat doen we op een vriendelijke toon, terwijl we heel duidelijk laten blijken dat je het er niet bij laat zitten en je het geld wilt ontvangen. We innen als incassobureau Credifin in Oldenzaal waar jij recht op hebt, eventueel op basis van een betaalafspraak of een -regeling met jouw klant.

De kosten brengen we zoveel mogelijk bij je klant in rekening. We werken in ieder geval 100% op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat voorkomt dat jij kosten hoeft te maken, als het toch niet lukt om het bedrag te innen.

No Cure, No Pay incasso

We zijn jouw No Cure, No Pay incassobureau in Oldenzaal. Dat betekent dat jij totaal geen risico loopt, als je de factuur indient. Wij nemen het risico van je over, en proberen de kosten bovendien bij je klant in rekening te brengen.

Het openstaande factuurbedrag verhogen we met de eventuele wettelijke rente en onze incassokosten. Dus betaalt de klant het volledige bedrag dat we in rekening brengen? Dan hoef jij geen kosten te maken, zodat je gratis gebruik maakt van onze incassodiensten.

En lukt het onverhoopt niet om de openstaande factuur te innen? Het lukt ons in meer dan 90% van de gevallen. Als het niet lukt is dat ons risico, dus brengen we je geen kosten in rekening. En dat geldt zowel voor de grote facturen als de kleine bedragen, waardoor je altijd goed weet waar je aan toe bent.

Wij zorgen er met onze No Cure, No Pay incasso voor dat jij ontvangt waar je recht op hebt. En dat zonder vooraf risico te lopen, omdat je nog geen kosten hoeft te maken. In plaats daarvan kun je online een account aanmaken en de factuur gewoon uploaden. Wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Ben je benieuwd naar onze precieze werkwijze, als je een openstaande factuur wilt innen? We maken het je als incassobureau in Oldenzaal graag makkelijk. Je kunt gewoon online een account aanmaken, waarna je meteen een factuur kunt indienen en starten met incasso Oldenzaal. Dat lukt binnen een paar klikken en kost je dus maar een paar minuten van je tijd.

Zodra je de factuur uploadt kijken we die voor je na en nemen we die in behandeling. Vanaf dat moment gaan we in het incassotraject ermee aan de slag. We starten met een brief of een Aangetekende E-mail aan jouw klant.

Daarna kun je de voortgang 24/7 in de gaten houden. En hebben we vragen, bijvoorbeeld over een betaalafspraak met jouw klant? We nemen contact met je op, zodat jij altijd de volledige controle hebt.

Voordelen incasso Oldenzaal

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Incassobureau Oldenzaal

Zoek je een ervaren en tegelijkertijd innovatief incassobureau in Oldenzaal? We krijgen regelmatig de vraag van niet-betalende klanten om ook voor hen de openstaande facturen te innen.

Het is onze vriendelijke en toch dwingende toon die daarin een belangrijke rol speelt. Wij weten wat werkt, terwijl we ook goed begrijpen dat je de misschien goede relatie met je klant natuurlijk niet op het spel wilt zetten.

Wil je een incassobureau in Oldenzaal inschakelen of ben je op zoek naar een deurwaarder in Oldenzaal? Dus zoek je een manier om de openstaande factuur of facturen te innen? Geef het ons uit handen, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag. Je kunt online een account aanmaken en binnen 5 minuten je factuur indienen.

Vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat je meer dan 90% kans maakt om het bedrag alsnog te ontvangen, ook al lijkt het daar op dit moment misschien nog niet op.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Oldenzaal, provincie Overijssel.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Incassobureau Oldenzaal?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]