Incassobureau Oldenzaal

Incassobureau Oldenzaal

Ben je op zoek naar een incassobureau in Oldenzaal met een onderscheidende strategie?

Kies voor een bedachtzame aanpak bij het innen van uitstaande schulden, in plaats van de agressieve methode die vaak negatief wordt afgeschilderd in de media. Bij CrediFin, hechten we waarde aan het behoud van de klantrelatie en streven we ernaar om een sterke band te onderhouden, zelfs tijdens het incassotraject. Onze benadering is zowel doeltreffend als respectvol, met als doel het onderhouden van een positieve relatie met jouw klant.

Heb je hulp nodig voor incassobureau Oldenzaal? Wij staan voor je klaar

Wil je een incassobureau in Oldenzaal inschakelen? Het is de beste manier om de openstaande rekening alsnog te innen, omdat we daar in meer dan 90% van de gevallen in slagen. We incasseren facturen die klanten niet of niet op tijd betalen.

Dat doen we op een vriendelijke toon, terwijl we heel duidelijk laten blijken dat je het er niet bij laat zitten en je het geld wilt ontvangen. We innen als incassobureau Credifin in Oldenzaal waar jij recht op hebt, eventueel op basis van een betaalafspraak of een -regeling met jouw klant.

De kosten brengen we zoveel mogelijk bij je klant in rekening. We werken in ieder geval 100% op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat voorkomt dat jij kosten hoeft te maken, als het toch niet lukt om het bedrag te innen.

No Cure, No Pay incasso

We zijn jouw No Cure, No Pay incassobureau in Oldenzaal. Dat betekent dat jij totaal geen risico loopt, als je de factuur indient. Wij nemen het risico van je over, en proberen de kosten bovendien bij je klant in rekening te brengen.

Het openstaande factuurbedrag verhogen we met de eventuele wettelijke rente en onze incassokosten. Dus betaalt de klant het volledige bedrag dat we in rekening brengen? Dan hoef jij geen kosten te maken, zodat je gratis gebruik maakt van onze incassodiensten.

En lukt het onverhoopt niet om de openstaande factuur te innen? Het lukt ons in meer dan 90% van de gevallen. Als het niet lukt is dat ons risico, dus brengen we je geen kosten in rekening. En dat geldt zowel voor de grote facturen als de kleine bedragen, waardoor je altijd goed weet waar je aan toe bent.

Wij zorgen er met onze No Cure, No Pay incasso voor dat jij ontvangt waar je recht op hebt. En dat zonder vooraf risico te lopen, omdat je nog geen kosten hoeft te maken. In plaats daarvan kun je online een account aanmaken en de factuur gewoon uploaden. Wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Ben je benieuwd naar onze precieze werkwijze, als je een openstaande factuur wilt innen? We maken het je als incassobureau in Oldenzaal graag makkelijk. Je kunt gewoon online een account aanmaken, waarna je meteen een factuur kunt indienen en starten met incasso Oldenzaal. Dat lukt binnen een paar klikken en kost je dus maar een paar minuten van je tijd.

Zodra je de factuur uploadt kijken we die voor je na en nemen we die in behandeling. Vanaf dat moment gaan we in het incassotraject ermee aan de slag. We starten met een brief of een Aangetekende E-mail aan jouw klant.

Daarna kun je de voortgang 24/7 in de gaten houden. En hebben we vragen, bijvoorbeeld over een betaalafspraak met jouw klant? We nemen contact met je op, zodat jij altijd de volledige controle hebt.

Voordelen incasso Oldenzaal

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 17 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Incassobureau Oldenzaal

Zoek je een ervaren en tegelijkertijd innovatief incassobureau in Oldenzaal? We krijgen regelmatig de vraag van niet-betalende klanten om ook voor hen de openstaande facturen te innen.

Het is onze vriendelijke en toch dwingende toon die daarin een belangrijke rol speelt. Wij weten wat werkt, terwijl we ook goed begrijpen dat je de misschien goede relatie met je klant natuurlijk niet op het spel wilt zetten.

Wil je een incassobureau in Oldenzaal inschakelen of ben je op zoek naar een deurwaarder in Oldenzaal? Dus zoek je een manier om de openstaande factuur of facturen te innen? Geef het ons uit handen, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag. Je kunt online een account aanmaken en binnen 5 minuten je factuur indienen.

Vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat je meer dan 90% kans maakt om het bedrag alsnog te ontvangen, ook al lijkt het daar op dit moment misschien nog niet op.

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Oldenzaal?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews