Incassobureau Groningen

Incassobureau Groningen

Incassobureau in Groningen gezocht?

We zijn jouw incassospecialist in Groningen, om de factuur die jouw klant weigert te betalen toch te innen. Dus heb jij nog geld tegoed en is de betalingstermijn inmiddels (ruim) verstreken? Wij gaan er voor je mee aan de slag als incassobureau in Groningen. We innen ruim 90% van de openstaande facturen voor onze klanten als incassobureau in Groningen. Bovendien doen we dat op basis van No Cure, No Pay.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Je kunt online eenvoudig een account maken, om met een paar klikken jouw incasso in Groningen te starten en de openstaande factuur of facturen te uploaden. Dat kost je maximaal een paar minuten van je tijd, waarna we als incassobureau in Groningen voor je aan de slag gaan.

We sturen jouw klanten direct een brief of een Aangetekende E-mail, waarmee we aangeven dat je de openstaande factuur graag betaald krijgt. Dat doen we in duidelijke en concrete taal, terwijl we ondertussen heel vriendelijk blijven.

Daarmee voorkomen we dat een eventueel nog goede relatie met jouw klant verloren gaat. En sterker nog, veel van de klanten die we bewegen om te betalen vragen ons daarna of ook zij hun facturen via ons kunnen laten innen.

Voordelen incassobureau Groningen

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 17 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Incassobureau Groningen / Deurwaarder Groningen

No Cure, No Pay incasso

We maken het je als incassobureau in Groningen graag makkelijk, eenvoudig en bovendien voordelig. We snappen bijvoorbeeld dat je zelf geen risico wilt lopen, met een factuur die tot nu toe niet betaald is. Daarom helpen we je met No Cure, No Pay incasso in Groningen.

Dat betekent dat we de kosten in eerste instantie voor onze rekening nemen. En lukt het niet om de factuur voor je te innen? Dan is dat ons risico, waardoor we jou daar natuurlijk geen rekening voor sturen.

Lukt het wel om de factuur te innen? De kosten voor de incasso berekenen we in eerste instantie door aan jouw klant. We berekenen het bedrag van de factuur, de eventuele wettelijke rente waar je recht op hebt en bovendien de kosten die wij als incassobureau maken.

Het totaal brengen we bij jouw klant in rekening. Dus voldoet die de volledige vordering? Dan maak je helemaal geen kosten. Op die manier zijn we je graag voordelig van dienst, zonder dat jij risico hoeft te lopen met het openstaande bedrag.

Incassobureau Groningen

Zoek je een incassobureau in Groningen, waar je op een makkelijke manier terecht kunt en zelf de voortgang bij kunt houden? We zorgen er met onze innovatieve aanpak voor dat je de factuur gewoon online kunt indienen. Het is voldoende om een account aan te maken voor incasso in Groningen. Je kunt de factuur uploaden, waardoor dat in een paar klikken en maar 5 minuten van je tijd gebeurd is.

Wij controleren de openstaande vordering, waarna we die meteen voor je kunnen oppakken. Zo gaan we ermee aan de slag, om je klant aan te sporen om het bedrag alsnog netjes over te maken.

En ben je tussentijds benieuwd hoe het ervoor staat, bijvoorbeeld als je meerdere facturen hebt ingediend? We houden je online op de hoogte van de stappen die we zetten. Dus sturen we jouw klant een brief of een Aangetekende E-mail?

We houden bij of jouw klant de aanmaning ontvangen heeft. En sturen we een WhatsApp of bellen we met de klant? Ook daarvan brengen we je op de hoogte, net als van de betalingsafspraak die we maken of de regeling die we treffen. Zo weet je 24/7 waar je aan toe bent, natuurlijk zonder dat je daar kosten voor maakt als het niet lukt om te incasseren.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Groningen?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews