Incassobureau Tilburg

Incassobureau Tilburg

Incassobureau in Tilburg inschakelen?

Een goed incassobureau in Tilburg gaat snel voor je aan de slag, communiceert supervriendelijk en zorgt er ondertussen voor dat je jouw openstaande bedragen netjes betaald krijgt. En dat is precies waar we voor zorgen, op basis van onze meer dan 18 jaar ervaring. We weten wat er werkt, en hoe we de bijvoorbeeld goede relatie met jouw klant behouden.

Zorgeloos incasseren in Tilburg

Dus zoek je een incassobureau dat het anders doet? Wil je ons inschakelen als incassobureau? Gewoon vanuit Tilburg en de rest van Nederland, door jouw factuur binnen een paar klikken te uploaden? We maken het je online graag makkelijk.

Binnen een paar minuten ben jij klaar, waarna wij het werk voor je oppakken en aan de slag gaan. We nemen contact op met jouw klant, bijvoorbeeld met onze Aangetekende E-mail™.

Het resultaat is de betaling van jouw openstaande factuur, in meer dan 90% van de gevallen. We boeken veel succes met onze methode en aanpak, waarbij jij er natuurlijk zo min mogelijk omkijken naar hebt.

No Cure, No Pay incasso

We maken het je online graag makkelijk. En sterker nog, dat doen we altijd op basis van No Cure, No Pay incasso. Dus lukt het ons onverhoopt niet om de factuur te innen? Dan is er niets aan de hand, omdat we je daarvoor natuurlijk ook geen kosten in rekening brengen.

In plaats daarvan pakken we jouw factuur als incassobureau in Tilburg kosteloos voor je op. Jij kunt de factuur online indienen, waarna wij ermee aan de slag gaan. We stellen jouw klant in gebreke, waarna we contact opnemen om afspraken te maken over te betalen.

We brengen zowel het openstaande bedrag als de wettelijke rente en onze incassokosten in rekening. En lukt het toch niet om het bedrag te innen? Dan nemen wij de kosten voor onze rekening, zodat je er in ieder geval nooit op achteruit kunt gaan.

Lukt het ons om het totale bedrag, inclusief de incassokosten, te incasseren? Dan blijven onze diensten voor jou helemaal gratis. Dat betekent dat je heel voordelig een goed incassobureau in Tilburg in kunt schakelen, zelfs voor kleine facturen waarvan je niet verwacht dat het je zelf lukt om die nog te innen.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Ben je benieuwd naar onze werkwijze als incassobureau in Tilburg? We begrijpen dat je misschien al veel tijd kwijt bent geweest aan de herinneringen en een aanmaning voor incasso Tilburg. Daarom maken we het je graag makkelijk om aan de slag te gaan. Je kunt jouw factuur online indienen.

Wij gaan er vervolgens mee aan de slag. We nemen contact op met jouw klant, bijvoorbeeld via voice-dialing, SMS, WhatsApp, sociale media en natuurlijk telefonisch. Bovendien kun je de voortgang daarvan online 24/7 in de gaten houden.

Voordelen incassobureau Tilburg

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Supervriendelijk incassotraject

Tijdens het incassotraject blijven we standaard supervriendelijk. Dat behoudt de goede relatie die je misschien met je klant hebt. Niet voor niets vragen veel niet-betalende klanten ons uiteindelijk om ook hun facturen voor ze te innen. En is er meer spoed bij? Tijdens een spoedtraject zorgen we binnen 2 weken voor een oplossing.

We stemmen de werkwijze als incassobureau in Tilburg af op jouw relatie met de klant, de specifieke situatie en op wat je precies van ons verwacht. Zo weet je zeker dat jij de volledige controle hebt, zonder dat je er steeds mee bezig hoeft te zijn.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Tilburg, provincie Noord-Brabant.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“We hadden eigenlijk niet verwacht dat de klant de incasso ging betalen, omdat we de klant heel veel kansen en tegemoetkomingen hadden gegeven, en daarop werd nooit gereageerd. De klant heeft nu uiteindelijk toch betaald” Hildebrand van Kuijeren

“Wat een ontzettend goed bedrijf! Ik werk al jaren met credifin, gelukkig niet all te vaak. Tot nu toe hebben ze altijd het geld binnen gehaald. Ze zitten er bovenop en voor de schuld eiser zijn er vrijwel geen kosten. Bel ze dus direct en je bent zelf van alle soris af.” Johan V D Velde

“Helaas gebruik moeten maken van Credifin voor een incasso klant. Maar wat ging dit vlot! Heel tevreden!” HB Select

Incassobureau in Tilburg

We zijn jouw online incassobureau in Tilburg, net als in de rest van Nederland. Dus gaat het om lokale klanten of juist om relaties aan de andere kant van het land? Wij komen met ze in contact en maken afspraken over de betaling van de openstaande factuur. Zo ontvang jij waar je recht op hebt, altijd op basis van No Cure, No Pay

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau Tilburg?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]