Incassobureau Geleen

Incassobureau Geleen

Als incassobureau in Geleen staan wij voor je klaar

Heb je klanten die hun betalingen niet nakomen? Na een herinnering en aanmaning nemen wij het graag van je over, zodat jij het geld ontvangt waar je recht op hebt. Onze aanpak is vriendelijk, maar ook voldoende dwingend om de juiste balans te vinden en jouw klanten of andere debiteuren te bewegen tot betaling. Vertrouw op ons om jouw financiële zaken op orde te krijgen

Incassobureau inschakelen Geleen

Als incassobureau in Geleen bieden we onze diensten op basis van No Cure, No Pay incasso. Dit betekent dat we onze opdrachtgevers geen kosten in rekening brengen als we er niet in slagen om de factuur te innen. We nemen het risico omdat we vertrouwen hebben in onze werkwijze.

Als we er wel in slagen om het bedrag te innen, dan proberen we de kosten in eerste instantie te innen bij de klant of debiteur van onze opdrachtgever.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Onze incasso-opdracht dien je binnen vijf minuten online in en vervolgens kun je 24/7 de voortgang volgen via je eigen online dossier. Wij hebben meer dan 17 jaar ervaring en expertise in incassozaken en brengen geen abonnements- of dossierkosten in rekening. Bovendien zorgen we ervoor dat het bedrag binnen een week op je rekening staat.

Bij ons kun je kiezen voor een vriendelijke incassoprocedure waarbij we de druk niet meteen opvoeren, maar laten blijken dat je de factuur graag betaald wilt hebben. We behandelen de klant of debiteur serieus, zonder hen te hard aan te pakken. Indien gewenst kun je ook kiezen voor een reguliere incassoprocedure waarbij we iets dwingender zijn, maar nog steeds respectvol blijven.

Met behoud van tevreden klanten

We zijn er ons van bewust dat je graag goed contact houdt met je klanten, zelfs als zij een factuur niet betalen. Daarom zorgen we altijd voor een klantvriendelijke benadering, waarbij we respect hebben voor iedereen die we spreken. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten, velen van hen worden zelfs na incasso klant bij ons.

Onze klanten zijn heel tevreden over onze dienstverlening en geven ons al jarenlang een waardering van meer dan een 9! Wij zijn erg trots op deze waardering, want het is voor ons het belangrijkste bewijs dat we goed zijn in wat we doen.

Je kunt het online dossier altijd inzien om de voortgang te volgen. Het dossier is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Wij gaan voor je aan het werk als incassobureau, maar je kunt altijd meekijken en bijhouden wat de huidige status is en welke afspraken we maken met jouw klant of debiteur.

Incassobureau in Geleen

Als incassobureau in Geleen zijn wij gespecialiseerd in het helpen innen van openstaande facturen. Wij gaan graag voor je aan de slag als de klant weigert te betalen voor incasso Geleen, maar je wel recht hebt op het geld. Standaard brengen wij incassokosten en de wettelijke rente in rekening bij de klant. En betaalt een klant uiteindelijk toch niet, dan kost het jou niets.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Geleen ?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews