Incassobureau Hilversum

Incassobureau Hilversum

Op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Hilversum?

Met onze unieke, vriendelijke aanpak en meer dan 18 jaar ervaring, helpen wij u effectief bij het innen van uw openstaande vorderingen. Ontdek onze No Cure, No Pay service vandaag nog

Incassobureau inschakelen Hilversum

Ben je op zoek naar een incassobureau in Hilversum dat een unieke aanpak hanteert? Een bureau dat de agressieve benadering vermijdt die je misschien kent van andere bureaus of waar je over hebt gehoord in de media? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een incassobureau in Hilversum dat een vriendelijke maar duidelijke aanpak hanteert. We hebben meer dan 18 jaar ervaring en weten precies wat werkt.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Ben je benieuwd naar onze werkwijze als incassobureau in Hilversum of wil je ons inschakelen als incassobureau? We maken het je graag makkelijk om een factuur in te dienen. Dat doe je binnen een paar minuten eenvoudig online, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan.

Er is geen sprake van een ingewikkelde procedure. In plaats daarvan kun je jouw factuur uploaden. Wij nemen contact op met je klant of debiteur, waarvoor we gebruik maken van een Aangetekende E-mail™ en bijvoorbeeld voice-dialing. Bovendien gebruiken we SMS, WhatsApp, sociale media en telefonisch contact.

No Cure, No Pay

Vanuit ons incassobureau in Hilversum werken we natuurlijk op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je alleen betaalt als het ons lukt om het bedrag te incasseren. Dus lukt dat niet? Dan brengen we je ook geen kosten in rekening voor de incasso. In plaats daarvan zijn die kosten voor ons, zodat jij er geen risico mee loopt.

Huurincasso

Als incassobureau in Hilversum voeren wij ook huurincasso’s uit. Bij Credifin Nederland bieden wij huurincasso-diensten aan voor zowel individuele verhuurders als bedrijfsmatige verhuurders die te maken hebben met moeilijkheden bij het innen van huurinkomsten. Wij begrijpen dat het incasseren van achterstallige huur een uitdaging kan zijn en streven ernaar om jouw als verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak.

Gerechtelijke procedure

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een gerechtelijke procedure te starten om de openstaande vordering te innen. Dit is vaak het geval wanneer je debiteur weigert te betalen of wanneer er een geschil is over de vordering. Ons team van juridische specialisten heeft ruime ervaring met het voeren van gerechtelijke procedures en kan je hierbij volledig ondersteunen.

Laatste aanmaning

Voordat we overgaan tot het starten van een incassotraject, is het mogelijk om een laatste aanmaning naar je debiteur te sturen. Deze aanmaning is een laatste herinnering aan de debiteur om de openstaande vordering te voldoen zonder extra kosten. Het is een belangrijke stap in het incassoproces, omdat het de debiteur een laatste kans geeft om te betalen voordat er verdere stappen worden ondernomen.

Incassotraject

Het incassotraject is een proces waarbij we proberen de openstaande vordering te innen. Dit proces begint met het sturen van een laatste aanmaning en kan, indien nodig, leiden tot een gerechtelijke procedure. Gedurende het hele proces houden we je op de hoogte van de voortgang en kun je de status van je vordering volgen via je online dossier.

Incasso Hilversum

Als incasso Hilversum zijn we er trots op dat we een breed scala aan incassodiensten aanbieden. Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, we kunnen je helpen met het innen van je openstaande vorderingen. Onze ervaring, gecombineerd met onze unieke aanpak, maakt ons tot een betrouwbare partner in debiteurenbeheer.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Hilversum, in de provincie Noord-Holland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Incassobureau Hilversum

Het kiezen van het juiste incassobureau kan een uitdaging zijn. Je wilt een bureau dat effectief is in het innen van vorderingen, maar dat ook de relatie met je klanten respecteert. Bij ons incassobureau in Hilversum begrijpen we dit. We combineren een vriendelijke maar duidelijke aanpak met meer dan 18 jaar ervaring in de incassobranche.

Of je nu een laatste aanmaning wilt sturen, een gerechtelijke procedure wilt starten of hulp nodig hebt bij huurincasso, wij staan voor je klaar als incassobureau. En het beste van alles? We werken op basis van 100 % No Cure, No Pay. Dus als we het bedrag niet kunnen innen, betaal je niets. Dat is de zekerheid die wij bieden..

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Incassobureau Hilversum?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kan ik als prive persoon een incassobureau in Hilversum inschakelen?

Jazeker, als individu kun je zeker profiteren van onze incassodiensten in Hilversum als je geconfronteerd wordt met onbetaalde vorderingen. Het is echter cruciaal om voldoende bewijs te hebben dat aantoont dat de andere partij jou daadwerkelijk geld verschuldigd is voordat je ons inschakelt.

Voor aanvullende details, bezoek onze webpagina > incassobureau voor particulieren

Heb je nog meer vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen:

  • Bel ons op: 020-3452675
  • We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur.

Wie betaalt de kosten voor het inschakelen van ons incassobureau in Hilversum?

Het gebruik van onze incassodiensten is voor jou kosteloos. We hanteren het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat inhoudt dat de debiteur de kosten (volgens de Wet incassokosten) draagt als we succesvol het openstaande bedrag kunnen innen. Als het ons niet lukt om het geld te innen, dan zijn er geen kosten voor jou, inclusief geen abonnements- of dossierkosten. We streven naar volledige transparantie en hanteren geen verborgen kosten.

Bekijk onze voorwaarden voor incasso hier: No Cure No Pay incasso.

 

Is het mogelijk om via ons incassobureau in Hilversum een WIK-brief te versturen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij kunnen ook een laatste aanmaning of WIK-brief (Wet Incasso Kosten) voor je verzenden voordat we het incassotraject starten. Als je je klant nog een laatste mogelijkheid wilt geven om de factuur te betalen, kun je ons inschakelen om een professionele en beleefde laatste aanmaning te sturen.

Deze aanmaning wordt altijd namens jou verzonden en op ons briefpapier, wat vaak resulteert in een snellere betaling zonder de relatie met je klant te schaden. Het is een effectieve manier om je klant te laten weten dat je serieus bent over het innen van de schuld, zonder dat je zelf direct betrokken bent bij het incassoproces.

We begrijpen dat het belangrijk is om de relatie met je klant te behouden, zelfs als er sprake is van een openstaande vordering. Daarom zorgen we ervoor dat onze communicatie altijd respectvol en professioneel is.

Wil je meer weten over hoe wij een laatste aanmaning versturen? Bezoek dan onze webpagina: WIK brief.

Kan ik een incassobureau in Hilversum slechts eenmalig gebruiken?

Absoluut, het is zeker mogelijk om ons incassobureau in Hilversum eenmalig in te schakelen. Of je nu een eenmalige vordering hebt of gewoon onze diensten wilt uitproberen, we staan klaar om je te helpen. We begrijpen dat niet iedereen een doorlopende behoefte heeft aan incassodiensten en daarom bieden we flexibele opties aan.

Ons doel is om je te helpen bij het innen van je vordering, ongeacht of het een eenmalige zaak is of een doorlopende behoefte. We bieden een professionele, efficiënte en effectieve service, ongeacht de grootte of complexiteit van de vordering. Dus als je een eenmalige vordering hebt die je wilt innen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Hoe lang duurt een incassoprocedure in Hilversum?

De duur van een incassoprocedure kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het bedrag van de vordering, de bereidheid van de debiteur om te betalen en de hoeveelheid bewijs die voorhanden is. Over het algemeen kan een incassotraject enkele weken tot maanden in beslag nemen. Bij ons incassobureau in Hilversum streven we ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk te innen.

Voor meer informatie, bezoek onze pagina > Incassotraject.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]