Incassobureau Leeuwarden

Incassobureau Leeuwarden

Incassobureau in Leeuwarden inschakelen?

Jouw ideale incassobureau in Leeuwarden begrijpt wat jij belangrijk vindt en gaat daar meteen mee aan de slag. Dus probeer je een grote vordering te innen bij een klant die failliet dreigt te gaan? Of heb je veel meer tijd en wil je het vooral vriendelijk aanpakken? Wij stemmen de werkwijze af op jouw wensen, zodat je kunt rekenen op de beste incasso die precies bij je past.

Hulp nodig bij incasso Leeuwarden? 

En welke werkwijze je bij ons incassobureau in Leeuwarden ook kiest, je kunt jouw openstaande factuur of facturen eenvoudig online uploaden. Dat is binnen een paar minuten geregeld, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan met incasso in Leeuwarden.

We stellen jouw klant in gebreke en nemen contact op om op de betaling aan te sturen. Dat doen we telefonisch en bijvoorbeeld met een Aangetekende E-mail™, net als via SMS, WhatsApp, sociale media en voice-dialing. We gebruiken alle mogelijkheden, waarvan jij vanuit ons online platform altijd precies op de hoogte bent.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

We maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Dat betekent dat je bij ons niet vastzit aan ingewikkelde procedures. In plaats daarvan kun je binnen een paar minuten online je factuur of vordering indienen. Wij gaan er als incassobureau in Leeuwarden voor je mee aan de slag, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt.

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 17 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Vanuit meer dan 17 jaar ervaring weten we wat er werkt. En weten we bovendien hoe we jouw klant of debiteur moeten benaderen. Dus vind je het belangrijk om de goede relatie die je daarmee hebt niet op het spel te zetten?

We dringen aan op betaling, zonder daarbij voorbij te gaan aan de goede relatie die jullie met elkaar hebben. Niet voor niets vragen de niet-betalende klanten ons uiteindelijk ook om hun facturen voor ze te innen.

No Cure, No Pay incasso

Natuurlijk gaan we op basis van No Cure, No Pay incasso in Leeuwarden voor je aan de slag. Dat betekent dat je voor onze incasso in Leeuwarden alleen betaalt als we erin slagen om het bedrag voor je te innen. Dus lukt het onverhoopt niet, bijvoorbeeld omdat de klant failliet is of blijft weigeren te betalen? Als er ook geen juridische mogelijkheden meer zijn of als je daar liever niet mee aan de slag gaat nemen wij de kosten voor onze rekening.

We incasseren zowel het bedrag dat er open staat, plus de incassokosten en de eventuele wettelijke rente waar je recht op hebt. Dat betekent dat we het totale bedrag proberen te innen bij jouw klant of debiteur.

Als we alleen het openstaande bedrag kunnen innen trekken we daar de kosten voor de incasso vanaf. Op die manier weet je zeker dat je nooit kosten hoeft te maken als we geen bedrag voor je kunnen innen. Zo levert het altijd iets op, dus baadt het niet, dan schaadt het niet.

Incassobureau in Leeuwarden

We zijn jouw incassobureau in Leeuwarden, waar je jouw factuur gewoon online kunt indienen. En dat is dan ook de reden dat we de diensten door heel Nederland kunnen aanbieden.

We hebben ons kantoor in Amsterdam, en zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld vanuit Friesland de mogelijkheid hebt om jouw facturen te laten innen. Daarvoor hoeven we niet langs bij jouw klant of debiteur, dankzij de telefonische en online mogelijkheden om contact op te nemen.

Wij zorgen ervoor dat jij de facturen waar je recht op hebt toch kunt innen. Dus blijft te betaling uit, ook na een paar betalingsherinneringen en misschien zelfs een aanmaning naar de klant? Uploaden is eenvoudig, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Leeuwarden?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews