Incassobureau Leeuwarden

Incassobureau Leeuwarden

Incassobureau in Leeuwarden inschakelen?

Jouw ideale incassobureau in Leeuwarden begrijpt wat jij belangrijk vindt en gaat daar meteen mee aan de slag. Dus probeer je een grote vordering te innen bij een klant die failliet dreigt te gaan? Of heb je veel meer tijd en wil je het vooral vriendelijk aanpakken? Wij stemmen de werkwijze af op jouw wensen, zodat je kunt rekenen op de beste incasso die precies bij je past.

Hulp nodig bij incasso Leeuwarden?

En welke werkwijze je bij ons incassobureau in Leeuwarden ook kiest, je kunt jouw openstaande factuur of facturen eenvoudig online uploaden. Dat is binnen een paar minuten geregeld, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan met incasso in Leeuwarden.

We stellen jouw klant in gebreke en nemen contact op om op de betaling aan te sturen. Dat doen we telefonisch en bijvoorbeeld met een Aangetekende E-mail™, net als via SMS, WhatsApp, sociale media en voice-dialing. We gebruiken alle mogelijkheden, waarvan jij vanuit ons online platform altijd precies op de hoogte bent.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

We maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Dat betekent dat je bij ons niet vastzit aan ingewikkelde procedures. In plaats daarvan kun je binnen een paar minuten online je factuur of vordering indienen. Wij gaan er als incassobureau in Leeuwarden voor je mee aan de slag, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt.

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Vanuit meer dan 18 jaar ervaring weten we wat er werkt. En weten we bovendien hoe we jouw klant of debiteur moeten benaderen. Dus vind je het belangrijk om de goede relatie die je daarmee hebt niet op het spel te zetten?

We dringen aan op betaling, zonder daarbij voorbij te gaan aan de goede relatie die jullie met elkaar hebben. Niet voor niets vragen de niet-betalende klanten ons uiteindelijk ook om hun facturen voor ze te innen.

No Cure, No Pay incasso

Natuurlijk gaan we op basis van No Cure, No Pay incasso in Leeuwarden voor je aan de slag. Dat betekent dat je voor onze incasso in Leeuwarden alleen betaalt als we erin slagen om het bedrag voor je te innen. Dus lukt het onverhoopt niet, bijvoorbeeld omdat de klant failliet is of blijft weigeren te betalen? Als er ook geen juridische mogelijkheden meer zijn of als je daar liever niet mee aan de slag gaat nemen wij de kosten voor onze rekening.

We incasseren zowel het bedrag dat er open staat, plus de incassokosten en de eventuele wettelijke rente waar je recht op hebt. Dat betekent dat we het totale bedrag proberen te innen bij jouw klant of debiteur.

Als we alleen het openstaande bedrag kunnen innen trekken we daar de kosten voor de incasso vanaf. Op die manier weet je zeker dat je nooit kosten hoeft te maken als we geen bedrag voor je kunnen innen. Zo levert het altijd iets op, dus baadt het niet, dan schaadt het niet.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Leeuwarden, in de provincie Friesland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Incassobureau in Leeuwarden

We zijn jouw incassobureau in Leeuwarden, waar je jouw factuur gewoon online kunt indienen. En dat is dan ook de reden dat we de diensten door heel Nederland kunnen aanbieden.

We hebben ons kantoor in Amsterdam, en zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld vanuit Friesland de mogelijkheid hebt om jouw facturen te laten innen. Daarvoor hoeven we niet langs bij jouw klant of debiteur, dankzij de telefonische en online mogelijkheden om contact op te nemen.

Wij zorgen ervoor dat jij de facturen waar je recht op hebt toch kunt innen. Dus blijft te betaling uit, ook na een paar betalingsherinneringen en misschien zelfs een aanmaning naar de klant? Uploaden is eenvoudig, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Incassobureau Leeuwarden?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]