Incassobureau Lelystad

Incassobureau Lelystad

Zoek je een betrouwbaar incassobureau in Lelystad?

Een bureau dat niet alleen je onbetaalde facturen incasseert, maar ook je relatie met de klant respecteert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 18 jaar ervaring in de incassowereld, weten we precies hoe we jouw klant kunnen bewegen om te betalen, zonder de goede relatie te schaden.

Incassobureau inschakelen Lelystad

Zoek je een betrouwbaar incassobureau in Lelystad? Een bureau dat niet alleen je onbetaalde facturen incasseert, maar ook je relatie met de klant respecteert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 18 jaar ervaring in de incassowereld, weten we precies hoe we jouw klant kunnen bewegen om te betalen, zonder de goede relatie te schaden. Schakel ons incassobureau in en wij gaan vandaag nog aan slag.

24/7 inzage

Transparantie en communicatie zijn de sleutel tot een succesvol incassoproces. Daarom houden we je tijdens elke stap van het proces op de hoogte. Via je online dossier kun je de status van je incasso’s 24/7 volgen. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor vragen of advies.

Incassotraject in Lelystad

Bij ons incassobureau in Lelystad kun je rekenen op een duidelijk en transparant incassotraject. Zodra je een factuur bij ons indient, gaan we direct voor je aan de slag. We nemen contact op met je klant en sturen een eerste aanmaning. Gedurende het hele proces houden we je op de hoogte van de voortgang. Je kunt de status van je incasso’s 24/7 online volgen via je eigen dossier. Neem een kijkje op ” incassotraject pagina ” voor meer informatie.

Huurincasso in Lelystad

Als verhuurder kan het soms lastig zijn om je huurinkomsten te innen. Misschien heb je te maken met huurders die niet betalen, of heb je simpelweg niet de tijd om achter de betalingen aan te gaan. In zulke gevallen kan ons incassobureau in Lelystad je helpen. Wij bieden huurincasso-diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke verhuurders. Met onze snelle en effectieve aanpak zorgen we ervoor dat je je achterstallige huur zo snel mogelijk ontvangt.

Gerechtelijke procedure

Soms is een minnelijk incassotraject niet voldoende om een schuld te innen. In zulke gevallen kunnen we een gerechtelijke procedure starten. Ons team van juridische specialisten heeft ruime ervaring met het voeren van gerechtelijke procedures en kan je hierbij volledig ondersteunen. We zullen altijd eerst de kosten en baten met je bespreken voordat we deze stap zetten.

No Cure No Pay voor jouw

We begrijpen dat je geen risico wilt lopen met je incasso’s. Daarom werken we op basis van ‘no cure, no pay incasso‘. Dit betekent dat je ons alleen betaalt als we succesvol zijn in het innen van je vordering. Als we de vordering niet kunnen innen, brengen we je geen kosten in rekening. Zo weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Incassobureau kosten Lelystad

Bij ons incassobureau in Lelystad kom je niet voor onverwachte kosten te staan. We werken transparant en eerlijk. De kosten die we in rekening brengen voor onze diensten zijn altijd duidelijk en vooraf besproken. En het beste van alles? Als we succesvol zijn in het innen van je vordering, brengen we de incassokosten in rekening bij je klant.

Incassobureau Lelystad

Incasso Lelystad : 18 jaar ervaring

Of je nu een groot bedrijf runt of een kleine ondernemer bent, openstaande facturen kunnen een grote impact hebben op je cashflow. Ons incassobureau in Lelystad staat klaar om je te helpen met het innen van deze facturen. We hebben een breed scala aan diensten om aan al je incassobehoeften te voldoen. Of het nu gaat om het versturen van aanmaningen, het starten van een gerechtelijke procedure of het uitvoeren van een huurincasso, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Lelystad, provincie Flevoland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau Lelystad?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]