Juridisch advies

Juridisch advies

Juridisch advies nodig bij een incassotraject?

Vanuit het niets kan een juridisch conflict ontstaan, soms zonder dat je daar zelf veel aan kunt doen. Als een klant weigert te betalen, of als een opdrachtgever lange tijd niets meer van zich laat horen. Vervelende situaties, waarvoor je juridisch advies door een expert kunt gebruiken.

Waarom juridisch advies?

Een incassotraject kent een aantal fasen, waarin je niet automatisch juridisch advies nodig hebt. Tijdens de minnelijke fase stellen we jouw klant officieel in gebreke. We geven daarmee aan dat de betaling te lang is uitgebleven, en dat die alsnog moet plaatsvinden.

Daarvoor nemen we contact op en laten we merken dat je de factuur betaald wilt hebben. Altijd met een vriendelijke en aanpak, waarbij we zo duidelijk mogelijk communiceren.

  • Tip: veel van de eerst niet-betalende opdrachtgevers van onze klanten worden uiteindelijk ook klant bij ons. Ze waarderen onze aanpak, waarin we duidelijkheid combineren met een vriendelijke werkwijze. 

Lukt het tijdens de minnelijke fase niet om de factuur alsnog te innen? We gaan over op de gerechtelijke fase. Of gebruiken de buitengerechtelijke mogelijkheden, om jouw klant toch te bewegen de factuur te voldoen. Daarbij geven we juridisch advies en voorkomen we dat je er alleen voor komt te staan. 

Bovendien denken we met je mee over de kansen in het dossier, en de aanpak die daarvoor het best geschikt is. Heeft het zin om naar de rechter te gaan? Moet er een dagvaarding worden uitgebracht? Is het echt nodig om een deurwaarder in te schakelen?

We adviseren over de gerechtelijke aanpak en de mogelijke volgende stap(pen), zodat je daarvoor kunt vertrouwen op het oordeel van ervaren juristen.

Hoe werkt het: Voor ZZP,MKB en andere bedrijven

We weten uit ervaring waar je als ZZP’er, als MKB-organisatie en binnen andere bedrijven mee te maken kunt krijgen. Belangrijke informatie, op basis waarvan we je aangeven wat ons advies zou zijn. Om de aanpak te veranderen, nog even vol te houden of aan te sturen op een gerechtelijke procedure.

Iets dat we zoveel mogelijk proberen te voorkomen, door al voor die tijd tot een overeenkomst met jouw klant te komen. Dat scheelt veel kostbare tijd en voorkomt onnodige kosten.

Uiteindelijk maakt het de kans groter dat jij je geld eerder ontvangt. Waarbij wij zorgen voor het juridisch advies dat je nodig hebt, om de incasso en het traject op een zo soepel mogelijke manier uit te voeren. 

Maak kennis met onze juridische specialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin in de Amsterdamse Zuidas, op Van Leijenberghlaan 199 D, garant voor topkwaliteit incassodiensten.

Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Juridisch advies bij Credifin: 18 + jaar ervaring

Incassobureau Credifin heeft meer dan 18 jaar ervaring met incasso en het juridisch advies dat je daarbij nodig hebt. Ook als het ingewikkeld wordt. Dus lukt het je zelf niet meer om de klant tot betalen te bewegen?

En lijkt een normale incasso niet te werken of heb je daar op dit moment niet het vertrouwen in? We leggen je graag uit over de mogelijkheden.

We kunnen je als ondernemer ondersteunen met ons juridisch advies. En je begeleiden bij de gang van zaken, bijvoorbeeld met aandacht voor de verwoording en de beargumenteren die je gebruikt.

Voor de communicatie met de andere partij, waarin het soms belangrijk is om de woorden op de juiste manier te kiezen. Dus heb je een openstaande factuur of zoek je naar juridisch advies bij een specifieke incasso?

Je kunt ons incassobureau inschakelen en jouw factuur online direct indienen. Of vraag ons naar de juridische mogelijkheden, dan denken we graag met je mee.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Juridisch advies?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je meer inzicht in dit onderwerp? Aarzel niet en regel meteen een GRATIS adviesgesprek. Je kunt ook direct onze specialisten bellen op 020-3452675.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]