Incassobureau Breda

Incassobureau Breda

Incassobureau in Breda inschakelen?

Als het vriendelijkste incassobureau in Breda behalen we uitstekende resultaten, waardoor veel niet-betalende bedrijven ons vragen om ook hun facturen te innen. Onze aanpak zorgt ervoor dat de goede relatie met jouw klant behouden blijft, terwijl we duidelijk maken dat er betaald moet worden en op zoek gaan naar betalingsmogelijkheden.

Hulp nodig bij incasso Breda? 18 jaar ervaring

Soms lukt het om de debiteur meteen het volledige bedrag te laten betalen. In andere gevallen sturen we aan op een betalingsregeling, afhankelijk van wat er mogelijk is en in welke situatie te klant of debiteur zit.

Het is een werkwijze die we tot in detail hebben uitgewerkt, dankzij meer dan 18 jaar ervaring als incassobureau in Breda. We weten wat we wel en niet moeten zeggen voor incasso Breda, om binnen de goede relatie die je misschien hebt toch voor elkaar te krijgen wat tot nu toe niet lukt.

Tip: en is er meer spoed bij? Tijdens een spoedtraject zorgen we binnen 2 weken voor resultaat, ideaal bij een (dreigend) faillissement en in andere spoedgevallen voor jouw bedrijf.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Benieuwd naar onze werkwijze als incassobureau in Breda? We pakken het op een aantal punten anders aan dan je misschien gewend bent of hoort van incassobureaus uit de media.

Natuurlijk nemen we contact op door te bellen, via SMS en WhatsApp en bijvoorbeeld via voice-dialing en sociale media. Daarnaast gebruiken we een Aangetekende E-mail™. Met de verschillende methoden komen we eigenlijk altijd in contact, om afspraken te kunnen maken over de betaling die er plaats moet vinden voor incasso in Breda.

Voordelen incassobureau Breda

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

In de verschillende vormen van communicatie gaan we bewust supervriendelijk te werk. Het blijkt de beste methode om samen met de klant of debiteur een oplossing te zoeken. Ondertussen weten we wat er belangrijk is om stappen voorwaarts te zetten, en nemen we het werk uit handen om te voorkomen dat je dit zelf veel tijd hoeft te kosten.

Incassobureau Breda / Deurwaarder Breda

No Cure, No Pay

Je kunt jouw factuur binnen een paar klikken online uploaden, we gaan er snel mee aan de slag en je kunt de voortgang 24/7 online in de gaten houden. Bovendien werken we natuurlijk op basis van No Cure, No Pay incasso.

Dat betekent dat je met de incasso geen enkel risico loopt. Dus lukt het ons onverhoopt niet om de factuur te innen? We brengen jou geen kosten in rekening.

In plaats daarvan berekenen we jouw klant of debiteur zowel het bedrag dat openstaat als de wettelijke rente waar je recht op hebt en onze incassokosten. Betaalt de klant het volledige bedrag? Dan blijft onze dienstverlening voor jou helemaal gratis.

En alleen als de klant in ieder geval meer betaalt dan de incassokosten trekken we die daar vanaf. Je hoeft op die manier nooit meer te betalen dan wat het oplevert, zodat je geheel vrijblijvend gebruik kunt maken van onze diensten als incassobureau in Breda.

Maak kennis met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Breda en provincie Noord-Brabant.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Incassobureau in Breda

We zijn jouw incassobureau in Breda en in de rest van Nederland. Schakel ons in als incassobureau in Breda? Dus heb je klanten in de regio of juist in een heel ander deel van het land? Geen probleem, wij gaan er voor je mee aan de slag. Je kunt de factuur online binnen een paar minuten indienen, waarna we het voor je oppakken.

We nemen contact op met jouw klant of debiteur en zorgen ervoor dat we daarmee afspraken maken over te betaling. Jij kunt de voortgang online bijhouden, zodat je vanuit Breda precies kunt zien wat we voor je voor elkaar krijgen.

Meer weten?

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]