Incassobureau Breda

Incassobureau Breda

Incassobureau in Breda inschakelen?

Als het vriendelijkste incassobureau in Breda behalen we uitstekende resultaten, waardoor veel niet-betalende bedrijven ons vragen om ook hun facturen te innen. Onze aanpak zorgt ervoor dat de goede relatie met jouw klant behouden blijft, terwijl we duidelijk maken dat er betaald moet worden en op zoek gaan naar betalingsmogelijkheden.

Hulp nodig bij incasso Breda? 17 jaar ervaring

Soms lukt het om de debiteur meteen het volledige bedrag te laten betalen. In andere gevallen sturen we aan op een betalingsregeling, afhankelijk van wat er mogelijk is en in welke situatie te klant of debiteur zit. Het is een werkwijze die we tot in detail hebben uitgewerkt, dankzij meer dan 17 jaar ervaring als incassobureau in Breda. We weten wat we wel en niet moeten zeggen voor incasso Breda, om binnen de goede relatie die je misschien hebt toch voor elkaar te krijgen wat tot nu toe niet lukt.

Tip: en is er meer spoed bij? Tijdens een spoedtraject zorgen we binnen 2 weken voor resultaat, ideaal bij een (dreigend) faillissement en in andere spoedgevallen voor jouw bedrijf.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Benieuwd naar onze werkwijze als incassobureau in Breda? We pakken het op een aantal punten anders aan dan je misschien gewend bent of hoort van incassobureaus uit de media. Natuurlijk nemen we contact op door te bellen, via SMS en WhatsApp en bijvoorbeeld via voice-dialing en sociale media. Daarnaast gebruiken we een Aangetekende E-mail™. Met de verschillende methoden komen we eigenlijk altijd in contact, om afspraken te kunnen maken over de betaling die er plaats moet vinden voor incasso in Breda.

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 17 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

In de verschillende vormen van communicatie gaan we bewust supervriendelijk te werk. Het blijkt de beste methode om samen met de klant of debiteur een oplossing te zoeken. Ondertussen weten we wat er belangrijk is om stappen voorwaarts te zetten, en nemen we het werk uit handen om te voorkomen dat je dit zelf veel tijd hoeft te kosten.

Incassobureau Breda / Deurwaarder Breda

No Cure, No Pay incasso

Je kunt jouw factuur binnen een paar klikken online uploaden, we gaan er snel mee aan de slag en je kunt de voortgang 24/7 online in de gaten houden. Bovendien werken we natuurlijk op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je met de incasso geen enkel risico loopt. Dus lukt het ons onverhoopt niet om de factuur te innen? We brengen jou geen kosten in rekening.

In plaats daarvan berekenen we jouw klant of debiteur zowel het bedrag dat openstaat als de wettelijke rente waar je recht op hebt en onze incassokosten. Betaalt de klant het volledige bedrag? Dan blijft onze dienstverlening voor jou helemaal gratis. En alleen als de klant in ieder geval meer betaalt dan de incassokosten trekken we die daar vanaf. Je hoeft op die manier nooit meer te betalen dan wat het oplevert, zodat je geheel vrijblijvend gebruik kunt maken van onze diensten als incassobureau in Breda.

Incassobureau in Breda

We zijn jouw incassobureau in Breda en in de rest van Nederland. Schakel ons in als incassobureau in Breda? Dus heb je klanten in de regio of juist in een heel ander deel van het land? Geen probleem, wij gaan er voor je mee aan de slag. Je kunt de factuur online binnen een paar minuten indienen, waarna we het voor je oppakken.

We nemen contact op met jouw klant of debiteur en zorgen ervoor dat we daarmee afspraken maken over te betaling. Jij kunt de voortgang online bijhouden, zodat je vanuit Breda precies kunt zien wat we voor je voor elkaar krijgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Breda?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews