Incassobureau Alkmaar

Incassobureau Alkmaar

Jij zoekt een incassobureau in Alkmaar: wij helpen je klantvriendelijk te incasseren.

Dat betekent dat we er druk op zetten, zonder onvriendelijk te worden naar jouw klant of afnemer. In plaats daarvan behouden we de wellicht goede relatie, terwijl jij het geld ontvangt waar je recht op hebt.

Incassobureau inschakelen Alkmaar

Uiteraard werken we als incassobureau op basis van No Cure, No Pay incasso voor Alkmaar. Dus blijft jouw betaling uit? Wij helpen bedrijven in Alkmaar en in de rest van Nederland om te incasseren wat zij verdienen. Als de factuur lang openstaat gaan wij ermee aan de slag.

We berekenen de wettelijke rente en proberen het bedrag inclusief de incassokosten voor je te incasseren. In veel gevallen kost de incasso in Alkmaar jou daardoor helemaal niets.

Zorgeloos incasseren

We incasseren als incassobureau in Alkmaar vanuit jouw online dossier. Dat dossier maak je zelf aan, gewoon binnen een paar minuten van je tijd. Eenmaal aangemaakt gaan wij daarmee aan de slag. We stellen de debiteur in gebreke, en nemen contact op om aan te geven welk bedrag er openstaat.

Zo nemen we je het werk uit handen en zitten we er bovenop. Dit maakt de kans op een vlotte betaling een stuk groter. We incasseren meer dan 90% van de openstaande bedragen, terwijl we heel klantvriendelijk blijven.

Voordelen incassobureau Alkmaar

 • 100% No Cure, No Pay
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat: 15 jaar ervaring
 • Volg jouw incassotraject 24/7 online
 • Binnen 5 minuten indienen

Klantvriendelijk incassobureau

Onze klantvriendelijke benadering heeft veel succes bij allebei soorten klanten en bedrijven. Dus heb je al van alles geprobeerd, bij een klant waarmee je verder een goede relatie hebt? Wij pakken het op, zitten er bovenop en voorkomen ondertussen dat de goede relatie verslechtert.

Sterker nog, in veel gevallen nemen debiteuren uiteindelijk ook contact met ons op. Ze schakelen ons in als incassobureau in Alkmaar voor de bedragen die zij nog open hebben staan.

Soms is er sprake van een keten aan openstaande betalingen, waar we goed bij kunnen helpen. Dat de bedrijven die wij benaderen ons vervolgens inschakelen bewijst wat ons betreft de prettige werkwijze en houding die we daarin aannemen.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Alkmaar, provincie Noord-Holland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een No Cure No Pay incassobureau, maar een partner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” State-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Mea Fysio

Incassobureau in Alkmaar

We zorgen er als incassobureau in Alkmaar voor dat je het geld ontvangt waar je recht op hebt. Dus gaat het om een kleine openstaande factuur of is het bedrag in de loop der tijd flink opgelopen?

In de beide gevallen gaan we er graag voor je mee aan de slag. Dat doen wij met No Cure No Pay incasso Alkmaar. Dus lukt het ons niet om het bedrag bij jouw klant te incasseren? Dan brengen we jou natuurlijk geen kosten in rekening. Zo kun je er eigenlijk alleen maar op vooruit gaan, dus valt er niets te verliezen.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Incassobureau Alkmaar?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]