Incassobureau Alkmaar

Incassobureau Alkmaar

Jij zoekt een incassobureau in Alkmaar: wij helpen je klantvriendelijk te incasseren.

Dat betekent dat we er druk op zetten, zonder onvriendelijk te worden naar jouw klant of afnemer. In plaats daarvan behouden we de wellicht goede relatie, terwijl jij het geld ontvangt waar je recht op hebt.

Incassobureau inschakelen Alkmaar

Uiteraard werken we als incassobureau op basis van No Cure, No Pay incasso voor Alkmaar. Dus blijft jouw betaling uit? Wij helpen bedrijven in Alkmaar en in de rest van Nederland om te incasseren wat zij verdienen. Als de factuur lang openstaat gaan wij ermee aan de slag. We berekenen de wettelijke rente en proberen het bedrag inclusief de incassokosten voor je te incasseren. In veel gevallen kost de incasso in Alkmaar jou daardoor helemaal niets.

Zorgeloos incasseren

We incasseren als incassobureau in Alkmaar vanuit jouw online dossier. Dat dossier maak je zelf aan, gewoon binnen een paar minuten van je tijd. Eenmaal aangemaakt gaan wij daarmee aan de slag. We stellen de debiteur in gebreke, en nemen contact op om aan te geven welk bedrag er openstaat.

Zo nemen we je het werk uit handen en zitten we er bovenop. Dit maakt de kans op een vlotte betaling een stuk groter. We incasseren meer dan 90% van de openstaande bedragen, terwijl we heel klantvriendelijk blijven.

 • 100% No Cure, No Pay
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat: 15 jaar ervaring
 • Volg jouw incassotraject 24/7 online
 • Binnen 5 minuten indienen

Klantvriendelijk incassobureau

Onze klantvriendelijke benadering heeft veel succes bij allebei soorten klanten en bedrijven. Dus heb je al van alles geprobeerd, bij een klant waarmee je verder een goede relatie hebt? Wij pakken het op, zitten er bovenop en voorkomen ondertussen dat de goede relatie verslechtert.

Sterker nog, in veel gevallen nemen debiteuren uiteindelijk ook contact met ons op. Ze schakelen ons in als incassobureau in Alkmaar voor de bedragen die zij nog open hebben staan. Soms is er sprake van een keten aan openstaande betalingen, waar we goed bij kunnen helpen. Dat de bedrijven die wij benaderen ons vervolgens inschakelen bewijst wat ons betreft de prettige werkwijze en houding die we daarin aannemen.

Reviews van tevreden klanten

We zijn trots op de reviews van onze tevreden klanten. Zo vertelde Mea Fysio ons bijvoorbeeld:

“Zeer positief, goede communicatie, goed incassobureau, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” – ***** 10/10

We vinden het als incassobureau in Alkmaar heel belangrijk om duidelijk te communiceren. Dat doen we naar jou, naar de klant die (nog) niet betaalt en in het online systeem dat we daarvoor hebben ontwikkeld. Zo kun je het dossier gewoon zelf aanmaken. Dat kost je slechts 5 minuten van je tijd. Zodra je jouw online dossier hebt aangemaakt gaan we daarmee aan de slag. We nemen contact op met de niet-betalende klant en houden jou op de hoogte van de voortgang.

Ondertussen kun jij de status van het dossier inkijken op ieder moment dat je wenst. Zo ben je steeds op de hoogte en kom je nooit voor verrassingen te staan. In plaats daarvan weet je precies hoe ver we zijn, bijvoorbeeld als we als incassobureau contact hebben kunnen leggen met de debiteur die aan jou (nog) niet betaalt.

Incassobureau in Alkmaar

We zorgen er als incassobureau in Alkmaar voor dat je het geld ontvangt waar je recht op hebt. Dus gaat het om een kleine openstaande factuur of is het bedrag in de loop der tijd flink opgelopen? In de beide gevallen gaan we er graag voor je mee aan de slag. Dat doen wij met No Cure No Pay incasso Alkmaar. Dus lukt het ons niet om het bedrag bij jouw klant te incasseren? Dan brengen we jou natuurlijk geen kosten in rekening. Zo kun je er eigenlijk alleen maar op vooruit gaan, dus valt er niets te verliezen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Alkmaar?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews