Contact opnemen met Credifin voor incassotraject

Debiteurenbeheer

Jouw debiteurenbeheer uitbesteden

en de vrijheid ervaren om te ondernemen? Het is als ondernemer belangrijk om jouw facturen op tijd betaald te krijgen. Toch wil je daar aan de andere kant liever niet te veel omkijken naar hebben.

Laat jouw debiteuren beheren of doe dat zelf volgens een vaste aanpak. Waarin je op tijd herinneringen verstuurt, in contact blijft met jouw klanten en op die manier voorkomt dat facturen te lang open blijven staan.

Wat is debiteurenbeheer?

Debiteurenbeheer staat voor het beheer van jouw klanten, afnemers of opdrachtgevers waarvan je een betaling wilt ontvangen. Voor een factuur die je stuurt, waarvan je wilt voorkomen dat die te lang open blijft staan.

Met goed beheer van jouw debiteuren weet je twee dingen zeker:

 • Je krijgt jouw facturen netjes betaald
 • De facturen worden op tijd betaald

Het beheer van de debiteuren kost tijd en energie, om ze aan te sporen op tijd te betalen. Als ze een factuur vergeten over te maken of op het moment dat je blijkbaar onderop de stapel bent komen te liggen. Die tijd en energie heb je als ondernemer niet altijd voorhanden. Je kunt er dan voor kiezen om het debiteurenbeheer uit te besteden.

Voordelen: vrijheid om te ondernemen

Benieuwd waarom andere ondernemers hun debiteurenbeheer uitbesteden? Ze ervaren de volledige vrijheid om te ondernemen. Waarbij ze zeker weten dat de facturen betaald worden, zonder dat ze daar zelf steeds omkijken naar hebben:

 • Vrijheid om te ondernemen
  Je bent gaan ondernemen om te creëren, te verbinden en bijvoorbeeld te inspireren met geweldige producten. De meeste ondernemers zitten er niet op te wachten om steeds met de (openstaande) facturen bezig te zijn.
 • Geen zorgen over betalingstermijnen
  Welke betalingstermijnen zijn inmiddels verlopen en is het al tijd om een herinnering of zelfs een aanmaning te versturen? Vragen waar ondernemers liever niet te veel mee bezig zijn. Door het uit te besteden, zodat je je binnen het debiteurenbeheer geen zorgen hoeft te maken over de termijnen.
 • Specialist voor het debiteurenbeheer
  Wist je dat het bij veel klanten helpt om ze een keer op te bellen en duidelijke afspraken te maken over de betalingstermijn? Door het debiteurenbeheer uit te besteden aan een specialist kies je automatisch voor een professionele werkwijze.

Met goed beheer van jouw debiteuren weet je zeker dat klanten hun factuur betalen en dat bovendien netjes op tijd doen. Zodat jij het geld ontvangt waar je recht op hebt. En dat je nodig hebt, om de inkomende facturen te voldoen of om opnieuw te investeren.

Goed betalende debiteuren zijn op die manier de basis voor een gezonde onderneming, waarmee je de kans hebt om verder te groeien. Zonder dat je omkijken hebt naar het debiteurenbeheer, omdat je zeker weet dat de (openstaande) facturen in goede handen zijn. En dat er tijdig een herinnering of zelfs een aanmaning wordt verstuurd. Bijvoorbeeld om klanten te herinneren dat de factuur al te lang open staat, iets dat natuurlijk niet de bedoeling is.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Wil je het debiteurenbeheer uitbesteden en er op die manier voor zorgen dat je daar geen omkijken meer naar hebt? We hebben jarenlange ervaring. Dat doen we digitaal via ons platform, waar je binnen een paar minuten een openstaande factuur kunt uploaden. De makkelijkste manier om het beheer van jouw factuur uit handen te geven.

Gaat het om een eenmalige factuur die je graag betaald wilt hebben? Of wil je er met het debiteurenbeheer voor zorgen dat je ook geen omkijken meer hebt naar andere facturen? We kunnen je er uitstekend mee van dienst zijn. Grotendeels geautomatiseerd en natuurlijk met onze persoonlijke en professionele aandacht.

Meer weten?

Heb je nog vragen over debiteurenbeheer?

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

223 beoordelingen

Naar alle reviews