Incassobureau Noord Holland

Incassobureau Noord Holland

Op zoek naar een incassobureau in Noord Holland?

Selecteer het vooraanstaande incassobureau in Noord Holland waarbij debiteuren, na onze interventie, zelfs overwegen om klant te worden. We benaderen hen met respect, maar zorgen tegelijkertijd dat ze hun verplichtingen nakomen. En met onze No Cure No Pay garantie, ben je verzekerd: geen resultaat, geen kosten voor jou.

Incassobureau Noord Holland inschakelen?

Heb je ooit te maken gehad met klanten die hun facturen niet betalen? Dan weet je hoe frustrerend en tijdrovend het kan zijn om je geld te innen. Gelukkig is er in Noord holland een oplossing die zowel efficiënt als klantvriendelijk is: het inschakelen van een incassobureau.

Waarom een incassobureau in Noord holland inschakelen?

Noord holland, met steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, is een bruisende regio met tal van bedrijven en ondernemers. Maar net als overal kunnen betalingsproblemen voorkomen. Een incassobureau in Noord holland begrijpt de lokale markt en kan je helpen met het innen van openstaande vorderingen, zonder de relatie met je klant te schaden.

Het incassotraject

Transparant en klantgericht of je nu een grote vordering hebt bij een bedrijf in Amsterdam of een kleine factuur in een dorpje in de kop van Noord holland, het incassotraject is altijd transparant en klantgericht. Via moderne technologieën, zoals Aangetekende E-mail™, wordt je klant op de hoogte gesteld van de openstaande vordering en krijgt hij de kans om te betalen zonder extra kosten.

Huurincasso

Specifieke aanpak voor verhuurders voor verhuurders kan het innen van achterstallige huur een uitdaging zijn. Gelukkig bieden incassobureaus in Noord holland ook huurincasso aan. Met een specifieke aanpak voor verhuurders zorgen ze ervoor dat je snel je geld krijgt, terwijl de relatie met je huurder intact blijft.

Gerechtelijke Procedure

Als laatste redmiddel soms is een minnelijke incasso niet voldoende en moet er een gerechtelijke procedure worden gestart. Dit is natuurlijk een laatste redmiddel, maar het is goed om te weten dat je incassobureau je ook hierbij kan ondersteunen. Van het opstellen van de dagvaarding tot het vertegenwoordigen in de rechtbank, je bent in goede handen.

No Cure No Pay

Geen Risico voor Jou Een van de grootste voordelen van veel incassobureaus in Noordholland is de “No Cure, No Pay” aanpak. Dit betekent dat je alleen betaalt als het incassobureau erin slaagt je geld te innen. Geen succes? Dan zijn er geen kosten aan verbonden.

Incassobureau Kosten

Transparant en Eerlijk Niemand zit te wachten op verborgen kosten of onaangename verrassingen. Daarom zijn de kosten van een incassobureau in Noordholland altijd transparant en eerlijk. Vaak betaalt de debiteur de incassokosten, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over extra uitgaven.

Maak kennis met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Amsterdam en heel Noord-Holland..

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Reviews van tevreden klanten

We zijn trots op de reviews van onze tevreden klanten. Zo vertelde Mea Fysio ons bijvoorbeeld:

Zeer positief, goede communicatie, goed incassobureau, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien. – ***** 10/10

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” State-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Orthocenter

Incassobureau Noord holland

Als jouw vertrouwde incassobureau in Noord holland zetten we sterk in op digitale dienstverlening. Door voornamelijk online en op afstand te werken, kunnen we de operationele kosten drukken en jou daardoor een voordelige service bieden. Ons centraal gelegen kantoor in Noord holland dient als uitvalsbasis om klanten uit de gehele regio te ondersteunen.

Vanuit de Van Leijenberghlaan 199 D in Amsterdam beheren we incassozaken voor een breed scala aan cliënten. Hierbij maken we gebruik van een geavanceerd online systeem, waardoor je op elk moment van de dag inzicht hebt in de status van jouw incasso-opdrachten en onze activiteiten daaromtrent.

Je blijft dus altijd up-to-date zonder dat je fysiek bij ons op kantoor hoeft te verschijnen. Mocht je echter de voorkeur geven aan een persoonlijke ontmoeting en een goed gesprek bij een kop koffie, dan ben je na het maken van een afspraak van harte welkom bij ons in Noord holland.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Incassobureau in Noord-Holland?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]