Incassobureau Maastricht

Incassobureau Maastricht

Wij zijn jouw incassobureau in Maastricht. Dus betaalt jouw klant niet?

Wij nemen het na een herinnering en een aanmaning van je over. Zo zorgen we ervoor dat je het geld ontvangt waar je recht op hebt. Dat doen we vriendelijk en tegelijkertijd voldoende dwingend, voor de juiste balans die jouw klant of een andere debiteur beweegt om toch te betalen.

Werkwijze incasso Maastricht

We werken standaard op basis van No Cure, No Pay. Dat betekent dat we als incassobureau in Maastricht geen kosten berekenen aan onze opdrachtgevers als het niet lukt om te incasseren. Wij nemen het risico, omdat we vertrouwen hebben in onze werkwijze.

Jij betaalt niets als het ons niet lukt om de factuur alsnog betaald te krijgen. En lukt dat wel? Dan proberen we de kosten eerst te innen bij jouw klant of andere debiteur.

Voordelen incassobureau Maastricht

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Klantvriendelijk incasseren

We begrijpen dat je graag goed contact houdt met de klant, zelfs als die een factuur (een keer) niet betaalt. Dus vind je het belangrijk om klantvriendelijk te incasseren? We kunnen een extra vriendelijke procedure starten.

Dan voeren we de druk (in het begin) niet te ver op. In plaats daarvan laten we blijken dat je de factuur graag betaald wilt hebben. We zijn serieus, zonder jouw klant of debiteur te streng aan te pakken.

En kies je voor een reguliere incassoprocedure? Ook dan zorgen we als incassobureau in Maastricht voor een klantvriendelijke benadering. We zijn dwingender, maar houden natuurlijk respect voor iedereen die we spreken.

Niet voor niets worden veel van de debiteuren die we aanschrijven daarna zelf klant bij ons. Ze ervaren onze prettige werkwijze, waarna ze die graag inzetten voor hun eigen facturen die nog open staan.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Maastricht, provincie Limburg.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

We zijn zelf natuurlijk trots op onze dienstverlening als incasso Maastricht. Het proces is zo eenvoudig mogelijk, waardoor jij binnen 5 minuten een factuur kunt indienen. Je maakt daarmee een online dossier aan, waarna we direct voor je aan de slag gaan. Dat doen we No Cure, No Pay incasso , dus als het niet lukt om het bedrag te innen betaal je ook niets.

Tegelijkertijd vragen we onze klanten graag naar hoe ze onze service ervaren. We begrijpen namelijk heel goed dat je het misschien liever van een ander hoort. Daarom delen we een paar van de reacties van bedrijven zoals die van jou:

“Top bedrijf, kundig en zeer ervaren. Alles is ook geïncasseerd op basis van No Cure No Pay incasso, doen wat ze zeggen. Aanrader.” ***** Administratiekantoor De Jong

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest.” ***** Studio Rodenhuis

“Een prettig bedrijf dat duidelijk aangeeft wat de status van de voortgang.” ***** Mathlau BV

Klanten zijn heel tevreden met onze inzet als incassobureau in Maastricht en in de rest van Nederland. Ze waarderen ons al jaren met meer dan een 9! Het maakt ons extra trots, omdat dit voor ons het belangrijkste bewijs is dat we goed zijn in wat we doen.

Houd het online zelf bij

Wij gaan voor je aan het werk als incassobureau. Tegelijkertijd betekent dit niet dat jij niet kunt meekijken. Het online dossier is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Jij kunt daarin meekijken naar wat we voor je doen, wat de huidige status is en welke afspraken we maken met jouw klant of een andere debiteur.

Het online dossier is beschikbaar wanneer jij dat wilt. Toch hoef je er zelf niets aan te doen, omdat wij het werk uitvoeren. Jij hoeft alleen maar bij te houden hoe dat gaat. Of niet natuurlijk, als je daar de tijd niet voor hebt. De informatie is beschikbaar, maar jij kunt gewoon doorgaan waar je mee bezig bent als je dat belangrijker vindt.

Incassobureau Maastricht

We zijn jouw incassobureau in Maastricht dat je helpt met een openstaande factuur. Dus lijkt de klant niet te willen betalen, maar heb je wel recht op het geld? Wij gaan er voor je mee aan de slag. Dat doen we standaard klantvriendelijk.

Wij hebben de ervaring en weten hoe we klanten het best kunnen bewegen om toch te betalen. Standaard berekenen we hen de incassokosten en de wettelijke rente. En betaalt een klant uiteindelijk niet? Dan kunnen we zelfs een gerechtelijke procedure voor je starten als je dat wilt.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau Maastricht?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]