Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Rotterdam

Goed bezig! Wij gaan graag voor je aan de slag als deurwaarder in Rotterdam.

Dat wil zeggen, als jij een gerechtelijke procedure start kunnen we je daarbij van begin tot eind begeleiden. Met ons aan je zijde sta je er niet alleen voor, zodat je uiteindelijk ontvangt waar je recht op hebt.

Let op: een deurwaarder volgt op een incassotraject, als het daarmee niet lukt om de openstaande rekening te innen. Zelf stuur je eerst herinneringen en daarna een aanmaning. Vervolgens gaan wij of een ander incassobureau daar voor je mee aan de slag. Lukt dat allemaal niet? Dan volgt een gerechtelijke procedure, bijvoorbeeld met ons als deurwaarder.

Deurwaarder: via een gerechtelijke procedure

Als je kiest voor een deurwaarder doe je dat via een gerechtelijke procedure . Dat betekent dat je een rechtszaak voert tegen jouw klant. Als die debiteur niet betaalt maar jij daar wel recht op hebt kun je de betaling via de rechter afdwingen.

Uiteraard helpen we je graag om in kaart te brengen of je een sterke zaak hebt. Dus twijfel je over de zaak, maar wil je wel weten wat er mogelijk is? We kijken met je mee. Heeft een klant bijvoorbeeld nooit aangegeven dat een factuur die je stuurt onterecht zou zijn? Dan heb je een sterkere zaak dan wanneer de klant de factuur vanaf het begin betwist.

Hoe werken wij?

We begeleiden je bij een gerechtelijke procedure van begin tot eind. Dat betekent dat we je helpen een dagvaarding op te stellen. Vervolgens begeleiden we je tijdens het gerechtelijke proces, tot en met de uitvoering van het vonnis. En verder nog eigenlijk, omdat we erop toezien dat de klant uiteindelijk betaalt en jij ontvangt waar je recht op hebt.

We zijn op die manier de deurwaarder in Rotterdam die je zoekt, maar ook de juridisch specialist tijdens de rest van het proces. Daarmee hebben we veel ervaring, dus we kennen de procedure en kunnen goed inschatten of je een sterke zaak hebt.

Bovendien kun je tijdens de gerechtelijke procedure natuurlijk gewoon gebruik maken van ons online dossier. Dat betekent dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week met ons mee kunt kijken. Houd bij welke stappen we zetten, wat de volgende stap wordt en wat je verder van ons kunt verwachten.

En heb je tussendoor vragen of zoek je naar extra begeleiding tijdens de gerechtelijke procedure? We zijn de deurwaarder die aan jouw zijde staat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd terug kunt vallen op juridisch advies, door onze ervaren specialisten.

Tarieven voor een deurwaarder Rotterdam

Houd er rekening mee dat je een gerechtelijke procedure start als je een deurwaarder in Rotterdam inschakelt. Dat is iets anders dan een incassotraject. De incasso bieden we aan op basis van No Cure, No Pay. Dat kan met een gerechtelijke procedure niet, omdat je een aantal kosten moet maken. Het gaat bijvoorbeeld om de volgende kosten:

  • Griffierecht
  • Salaris van de gemachtigde
  • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
  • Het vonnis

Uiteraard proberen we je vooraf zo goed mogelijk aan te geven welke kosten je kunt verwachten. Dus ben je benieuwd waar je (ongeveer) aan toe bent? Dat leggen we je graag uit als deurwaarder in Rotterdam.

Tip: gaf jouw klant nooit aan het niet eens te zijn met de factuur? In dat geval kunnen we de gerechtelijke procedure aanbieden voor een vast all-in tarief. We geven je vooraf aan wat de kosten zijn, als we daarmee aan de slag gaan. Het maakt verder niet uit wat er gebeurt tijdens het proces, die kosten nemen wij op ons.

We werken met een vast all-in tarief of een zo concreet mogelijke schatting van de kosten. Op die manier geven we je graag aan wat je kunt verwachten, als je ons inschakelt als deurwaarder in Rotterdam.

Deurwaarder Rotterdam

Jij moet de bedragen ontvangen waar je recht op hebt. Tenminste, dat is wat wij daarvan vinden. Dat betekent dat we ons uiterste best zullen doen, zowel tijdens een incassotraject als wanneer je ons inschakelt als deurwaarder.

Uiteindelijk bepaalt een rechter of je recht hebt op de betaling waarvoor je de rechtszaak start. De rechter schakelt ons in als deurwaarder in Rotterdam, om het bedrag te innen bij jouw klant. Wij kunnen er tijdens de gerechtelijke procedure slechts voor zorgen dat we de zaak zo goed mogelijk voorbereiden en je daarmee helpen. Dat is daarom waar we ons samen met jou op richten, vanuit betrokken begeleiding.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deurwaarder in Rotterdam?

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

243 beoordelingen

Naar alle reviews