Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Rotterdam

Goed bezig! Wij gaan graag voor je aan de slag als deurwaarder in Rotterdam.

Dat wil zeggen, als jij een gerechtelijke procedure start kunnen we je daarbij van begin tot eind begeleiden. Met ons aan je zijde sta je er niet alleen voor, zodat je uiteindelijk ontvangt waar je recht op hebt.

Deurwaarder inschakelen Rotterdam

Let op: een deurwaarder volgt op een incassotraject, als het daarmee niet lukt om de openstaande rekening te innen. Zelf stuur je eerst herinneringen en daarna een aanmaning. Vervolgens gaan wij of een ander incassobureau daar voor je mee aan de slag. Lukt dat allemaal niet? Dan volgt een gerechtelijke procedure, bijvoorbeeld met ons als deurwaarder.

Deurwaarder: via een gerechtelijke procedure

Als je kiest voor een deurwaarder doe je dat via een gerechtelijke procedure . Dat betekent dat je een rechtszaak voert tegen jouw klant. Als die debiteur niet betaalt maar jij daar wel recht op hebt kun je de betaling via de rechter afdwingen.

Uiteraard helpen we je graag om in kaart te brengen of je een sterke zaak hebt. Dus twijfel je over de zaak, maar wil je wel weten wat er mogelijk is? We kijken met je mee.

Heeft een klant bijvoorbeeld nooit aangegeven dat een factuur die je stuurt onterecht zou zijn? Dan heb je een sterkere zaak dan wanneer de klant de factuur vanaf het begin betwist.

Hoe werken wij?

We begeleiden je bij een gerechtelijke procedure van begin tot eind. Dat betekent dat we je helpen een dagvaarding op te stellen. Vervolgens begeleiden we je tijdens het gerechtelijke proces, tot en met de uitvoering van het vonnis. En verder nog eigenlijk, omdat we erop toezien dat de klant uiteindelijk betaalt en jij ontvangt waar je recht op hebt.

We zijn op die manier de deurwaarder in Rotterdam die je zoekt, maar ook de juridisch specialist tijdens de rest van het proces. Daarmee hebben we veel ervaring, dus we kennen de procedure en kunnen goed inschatten of je een sterke zaak hebt.

Bovendien kun je tijdens de gerechtelijke procedure natuurlijk gewoon gebruik maken van ons online dossier. Dat betekent dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week met ons mee kunt kijken. Houd bij welke stappen we zetten, wat de volgende stap wordt en wat je verder van ons kunt verwachten.

En heb je tussendoor vragen of zoek je naar extra begeleiding tijdens de gerechtelijke procedure? We zijn de deurwaarder die aan jouw zijde staat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd terug kunt vallen op juridisch advies, door onze ervaren specialisten.

Tarieven voor een deurwaarder Rotterdam

Houd er rekening mee dat je een gerechtelijke procedure start als je een deurwaarder in Rotterdam inschakelt. Dat is iets anders dan een incassotraject bij ons incassobureau in Rotterdam. De incasso bieden we aan op basis van No Cure, No Pay. Dat kan met een gerechtelijke procedure niet, omdat je een aantal kosten moet maken. Het gaat bijvoorbeeld om de volgende kosten:

  • Griffierecht
  • Salaris van de gemachtigde
  • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
  • Het vonnis

Uiteraard proberen we je vooraf zo goed mogelijk aan te geven welke kosten je kunt verwachten. Dus ben je benieuwd waar je (ongeveer) aan toe bent? Dat leggen we je graag uit als deurwaarder in Rotterdam.

Tip: gaf jouw klant nooit aan het niet eens te zijn met de factuur? In dat geval kunnen we de gerechtelijke procedure aanbieden voor een vast all-in tarief. We geven je vooraf aan wat de kosten zijn, als we daarmee aan de slag gaan. Het maakt verder niet uit wat er gebeurt tijdens het proces, die kosten nemen wij op ons.

We werken met een vast all-in tarief of een zo concreet mogelijke schatting van de kosten. Op die manier geven we je graag aan wat je kunt verwachten, als je ons inschakelt als deurwaarder in Rotterdam.

Incassobureau Rotterdam / deurwaarder Rotterdam

Waarom kiezen voor Credifin Nederland?

Professionele en betrouwbare dienstverlening: Bij Credifin Nederland begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een gevoelige kwestie kan zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze deurwaarders professioneel en betrouwbaar te werk gaan. Wij streven ernaar om de belangen van zowel de schuldeiser als de schuldenaar op een eerlijke en rechtvaardige manier te behartigen.

Lokale expertise: Als deurwaarder in Waalwijk hebben wij uitgebreide kennis van de lokale wet- en regelgeving. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen en uw vorderingen op een juridisch verantwoorde manier te innen. Onze lokale expertise zorgt ervoor dat wij de specifieke situatie in Rotterdam goed begrijpen en hierop kunnen inspelen.

Persoonlijke benadering: Bij Credifin Nederland geloven we in een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat elke zaak uniek is en vereist daarom een maatwerkoplossing. Onze deurwaarders nemen de tijd om uw situatie te analyseren en samen met u een strategie te bepalen die het beste bij uw specifieke situatie past. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Rotterdam, provincie Zuid-Holland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 020-3452675 

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Deurwaarder Rotterdam

Jij moet de bedragen ontvangen waar je recht op hebt. Tenminste, dat is wat wij daarvan vinden. Dat betekent dat we ons uiterste best zullen doen, zowel tijdens een incassotraject als wanneer je ons inschakelt als deurwaarder.

Uiteindelijk bepaalt een rechter of je recht hebt op de betaling waarvoor je de rechtszaak start. De rechter schakelt ons in als deurwaarder in Rotterdam, om het bedrag te innen bij jouw klant.

Wij kunnen er tijdens de gerechtelijke procedure slechts voor zorgen dat we de zaak zo goed mogelijk voorbereiden en je daarmee helpen. Dat is daarom waar we ons samen met jou op richten, vanuit betrokken begeleiding.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deurwaarder in Rotterdam?

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je meer inzicht in dit onderwerp? Aarzel niet en regel meteen een GRATIS adviesgesprek. Je kunt ook direct onze specialisten bellen op 020-3452675.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]