Rekening betalen

Rekening betalen

Je regelt het snel en gemakkelijk online

Als het goed is, heb je van ons een verzoek ontvangen om de achterstallige factuur te betalen. Hier lees je alles over hoe dat in zijn werk gaat en hoe je, mocht dat nodig zijn, een betalingsregeling kunt treffen.

Brief ontvangen? Wat nu?

Rekening betalen? Check altijd eerst goed of de factuur klopt en of de factuur al betaald is of niet. Heb je het nog niet betaald of ben je de factuur per ongeluk vergeten te betalen? Betaal zo snel mogelijk de hoofdsom inclusief de incassokosten zodat de kosten niet blijven oplopen. Dat kan eenvoudig via ons online betalingssysteem.

Rekening betalen via het online webportaal

In ons online webportaal kun je als debiteur inzage krijgen in je online incasso dossier. En via dit portaal kun je ook direct betalingen doen. In een E-mail of in een brief die we verstuurd hebben, vind je de inloggegevens.

Betalingsregeling treffen?

Als je het bedrag niet in één keer kunt betalen, stuur dan een e-mail naar ons met het verzoek tot een regeling of verzoek via het online webportaal om een betalingsregeling die je zeker kunt nakomen.

Niet eens met de openstaande factuur?

Het kan ook zijn dat je het niet eens bent met de openstaande factuur, bijvoorbeeld om dat je vindt dat het werk niet goed is afgeleverd of als er geen geldige overeenkomt is gesloten. Stuur dan ook een e-mail naar ons waarin je aangeeft dat de vordering onterecht is of upload dit verweer in ons online webportaal. Bewaar altijd een kopie van je verweer en het verzendbewijs.

Ben je aangemeld bij een schuldhulp instantie?

Indien je onder bewind staat of wanneer je bent aangemeld bij een schuldhulpverlenende instantie verzoeken wij je vriendelijk om de gegevens van je bewindvoerder / hulpverlener in te vullen op ons webportaal. Wij hebben daar een speciaal formulier voor gemaakt. Natuurlijk kan je de gegevens ook per e-mail naar ons adres toesturen.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Brief van incassobureau Credifin ontvangen, wat nu?

Check altijd eerst goed of de factuur klopt en of je de factuur al betaald is of niet. Heb je het nog niet betaald of ben je de factuur per ongeluk vergeten te betalen? Betaal dan zo snel mogelijk de hoofdsom inclusief de incassokosten zodat de kosten niet blijven oplopen. Dat kan eenvoudig via ons online betaalsysteem.

Online webportaal

Als je het bedrag niet in één keer kunt betalen, stuur dan een e-mail naar incasso@credifin.nl of dien deze in via ons online webportaal en vraag om een betalingsregeling die je zeker kunt nakomen. Overigens zijn we niet verplicht om een betalingsregeling te treffen. Maar meestal werken we daar wel aan mee om de klantrelatie zo goed mogelijk te houden.

Incasso@credifin.nl

Hoe komt een incassobureau aan mijn adres?

Het adres waarop wij debiteuren aanschrijven is altijd afkomstig van de klant (crediteur) zelf. Klopt het adres niet, laat via het incasso webportaal voor debiteuren een adreswijziging achter.

Niet eens met de openstaande factuur?

Het kan ook zijn dat je het niet eens bent met de openstaande factuur, bijvoorbeeld omdat je vindt dat het werk niet goed is afgeleverd of als er geen geldige overeenkomst is gesloten. Stuur dan ook een e-mail naar ons waarin je aangeeft dat de vordering onterecht is of upload dit verweer in ons online webportaal. Bewaar altijd een kopie van uw verweer en het verzendbewijs.

Incasso@credifin.nl

Online webportaal

Wat is het Credifin online webportaal?

In ons online webportaal kun je als debiteur inzage krijgen je online incasso dossier. En via dit portaal kun je ook direct betalingen doen. In een E-mail of in een brief die we verstuurd hebben, vind je de inloggegevens. Lees meer over het >

Online incasso webportaal

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]