Incassobureau Apeldoorn

Incassobureau Apeldoorn

Ben je op zoek naar een incassobureau in Apeldoorn met een unieke aanpak?

Kies voor een zachte aanpak bij het incasseren van betalingen, in plaats van de agressieve benadering die elders gebruikt wordt en vaak negatief in de media belicht wordt. Onze aanpak is tactvol en respecteert de klantrelatie, met als doel het behouden van een goede band.

Incassobureau inschakelen Apeldoorn

Als je een bedrijf runt, weet je dat een van de meest uitdagende aspecten het beheren van je debiteuren kan zijn. Het is een tijdrovend proces dat veel geduld en expertise vereist. Maar wat als je deze taak kon uitbesteden aan een betrouwbare partner? Dat is waar wij, als jouw incassobureau in Apeldoorn, in beeld komen.

Wij zijn een gespecialiseerde dienstverlener die zich bezighoudt met het innen van schulden namens bedrijven. Of je nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf, wij kunnen je helpen om je debiteurenbeheer te stroomlijnen en je cashflow te verbeteren.

Onze aanpak: dien binnen 5 minuten in

Ben je nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan als incassobureau in Apeldoorn, of overweeg je om ons in te schakelen voor incassodiensten? We willen het proces zo soepel mogelijk voor je maken. Je kunt gemakkelijk en snel online een factuur indienen; dit kost je slechts enkele minuten.

Zodra dit gedaan is, gaan we er direct mee aan de slag. Geen gedoe met omslachtige procedures. Je hoeft enkel je factuur te uploaden, en wij ondernemen actie door contact op te nemen met je klant of debiteur.

Daarbij maken we gebruik van een Aangetekende E-mail™ en, indien nodig, onze belrobot. Daarnaast communiceren we via SMS, WhatsApp, sociale media en telefonie.

Voordelen incassobureau Apeldoorn

 • Dien je incasso-opdracht in binnen 5 minuten
 • Volg de voortgang 24/7 in je online dossier
 • Meer dan 18 jaar aan kennis en ervaring
 • Geen kosten voor abonnement of dossier
 • Na succesvolle incasso binnen 1 week op je bankrekening

Met meer dan 18 jaar ervaring in incassodiensten hebben we een schat aan kennis opgebouwd en weten we wat effectief is bij het benaderen van je klant. Heb je te maken met een dringende situatie vanwege een (dreigend) faillissement? Of is het voor jou van belang om een goede relatie met de klant te behouden?

Wij passen onze aanpak hierop aan. Je kunt erop vertrouwen dat we handelen in overeenstemming met jouw voorkeuren, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat we het bedrag innen waar je recht op hebt.

No Cure No Pay: Een win-win situatie

Een van de grootste voordelen van het werken met ons als jouw incassobureau in Apeldoorn is het ‘No Cure No Pay incasso‘ principe. Dit betekent dat je alleen betaalt voor onze diensten als we succesvol zijn in het innen van de schuld.

Als we er niet in slagen de schuld te innen, hoef je niets te betalen. Dit maakt het inschakelen van ons als incassobureau een risicovrije optie voor bedrijven.

Incassobureau Apeldoorn

Incasso Apeldoorn: Waarom kiezen voor een lokaal incassobureau?

We staan paraat als jouw incassobureau in Apeldoorn, evenals voor de gehele Nederlandse markt. Dit houdt in dat we incassodiensten verlenen bij klanten in jouw omgeving, maar ook in Amsterdam en elke andere denkbare locatie.

We leggen zowel telefonisch als digitaal contact, en zetten door totdat we de betreffende persoon te pakken krijgen. Vervolgens maken we heldere afspraken,,op basis van onze vriendelijke werkwijze.

 • Note: Het is opmerkelijk dat vele klanten die aanvankelijk niet betaalden, ons uiteindelijk verzoeken om hun facturen te innen. Naar onze mening is dit het overtuigende bewijs dat onze strategie effectief is, met name als het behoud van een goede relatie met jouw klant een prioriteit is.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Apeldoorn, in de provincie Gelderland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Incassobureau Apeldoorn?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Is het mogelijk om via jullie incassobureau Apeldoorn een WIK-brief te verzenden?

Ja, het is absoluut mogelijk om via ons incassobureau in Apeldoorn een WIK-brief te laten verzenden.

Als je jouw klant een laatste kans wilt geven om de openstaande factuur te betalen voordat het incassotraject in gang wordt gezet, kun je ons inschakelen om namens jou een duidelijke en professionele WIK-brief te sturen. Deze WIK-brief, wat staat voor Wet Incassokosten, wordt op ons briefpapier verstuurd, maar altijd namens jou als afzender. Dit leidt in de meeste gevallen tot een effectieve communicatie en kan zorgen voor een snellere betaling zonder de relatie met de klant onnodig onder druk te zetten.

Bij ons incassobureau erkennen we het belang van een professionele en respectvolle aanpak bij het versturen van een WIK-brief. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de brief nauwkeurig wordt opgesteld en verstuurd, met inachtneming van de wettelijke vereisten en met respect voor de relatie met de klant. We zetten ons in om een positieve betalingsreactie te bevorderen en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Op onze webpagina “WIK-brief” vind je meer informatie over hoe wij een WIK-brief versturen en welke stappen we nemen om een effectieve communicatie te bewerkstelligen.

Heb je specifieke vragen over het verzenden van een WIK-brief via ons incassobureau in Apeldoorn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor je klaar om je te assisteren en te voorzien van de benodigde expertise en ondersteuning gedurende het incassotraject.

Kan ik als particulier bij jullie incassobureau in Apeldoorn terecht voor een incassozaak?

Ja, als particulier kun je absoluut gebruik maken van onze incassodiensten in Apeldoorn wanneer je geconfronteerd wordt met onbetaalde vorderingen.

Indien je te maken hebt met openstaande vorderingen die onbetaald blijven, staan wij als incassobureau voor je klaar. Het is echter essentieel om over solide bewijs te beschikken dat de schuldenaar daadwerkelijk een betalingsverplichting aan jou heeft, alvorens je onze hulp inschakelt. Dit bewijs kan onder andere bestaan uit facturen, contracten of andere schriftelijke afspraken.

Bij ons incassobureau beseffen we dat het incasseren van vorderingen een ingewikkeld proces kan zijn, in het bijzonder voor particulieren. Ons deskundige team staat gereed om je te ondersteunen en de vereiste acties te ondernemen om de openstaande vorderingen te innen. We kunnen betalingsherinneringen en aanmaningen naar de schuldenaar sturen, en zo nodig kunnen we tevens juridische stappen ondernemen, zoals het initiëren van een gerechtelijke procedure.

Voor aanvullende informatie over de diensten die we aan particulieren bieden, kun je terecht op onze webpagina “Incassobureau voor particulieren“. Hier vind je uitgebreide informatie over de manier waarop we je kunnen bijstaan en wat je kunt verwachten gedurende het incassotraject.

Heb je nog vragen of wil je gebruik maken van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-3452675. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

We zijn er om je te ondersteunen en zetten ons in voor een efficiënte en professionele aanpak van jouw incassozaken als particulier in Apeldoorn.

Hoeveel tijd neemt een incassotraject in beslag bij incassobureau Apeldoorn?

De tijdsduur van een incassotraject bij ons incassobureau in Apeldoorn is niet vast en hangt af van diverse factoren. Eén van de bepalende factoren is het bedrag van de vordering; in de regel geldt dat grotere bedragen mogelijk ingewikkelder zaken met zich meebrengen, wat kan leiden tot een langer incassotraject.

Verder is de bereidheid van de debiteur om te betalen van invloed. Indien de debiteur coöperatief is en snel betaalt, kan het traject vlotter verlopen. Echter, als er tegenwerking of disputen zijn vanuit de debiteur, kan het meer tijd kosten om tot een oplossing te komen.

Bovendien speelt de hoeveelheid en kwaliteit van het beschikbare bewijsmateriaal een rol. Het is cruciaal om adequaat bewijs te hebben dat de debiteur daadwerkelijk een schuld heeft, zoals facturen, contracten of communicatie. Het verzamelen en voorleggen van dit bewijs kan tijdrovend zijn.

Bij Credifin zijn we ons bewust dat snelheid essentieel is bij het innen van vorderingen. We zetten ons in om het incassotraject zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, met als doel het te vorderen bedrag spoedig te innen. Onze deskundigen zullen jouw zaak met zorg behandelen en de noodzakelijke stappen zetten om tot een gunstige uitkomst te komen.

Voor meer informatie over de stappen binnen een incassotraject bij ons incassobureau in Apeldoorn, raden we je aan om onze specifieke pagina “Incassotraject” te bezoeken. Hier vind je een gedetailleerde uitleg over de verschillende fasen van het traject.

Mocht je specifieke vragen hebben over de tijdsduur van jouw incassotraject, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor je klaar om je bij te staan en je te

Wat zijn de kosten voor het inzetten van incassobureau Apeldoorn bij Credifin?

Het inschakelen van ons incassobureau in Apeldoorn is voor jou als opdrachtgever kosteloos.

Wij werken volgens het ‘No Cure, No Pay’-model, wat inhoudt dat de kosten van het incassoproces op de debiteur worden verhaald. Conform de Wet Incassokosten is het de plicht van de debiteur om deze kosten te voldoen indien we erin slagen het openstaande bedrag succesvol te innen. Mochten we er niet in slagen het geld te incasseren, dan brengen we jou geen kosten in rekening, ook geen abonnements- of dossierkosten.

We vinden het belangrijk om helder en transparant te zijn, en we bieden onze diensten aan zonder verborgen kosten. Je kunt erop vertrouwen dat je niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan als je ons incassobureau inschakelt.

Voor een gedetailleerder inzicht in ons ‘No Cure, No Pay’-beleid en de voorwaarden van onze incassodiensten, raden we je aan om onze specifieke pagina “No Cure No Pay incasso” te bekijken. Hier vind je uitvoerige informatie over de werking van dit beleid en welke voorwaarden er gelden.

Als je nog vragen hebt of als je gebruik wilt maken van onze incassodiensten in Apeldoorn, staan we voor je klaar om je bij te staan. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en hulp bij jouw incassotrajecten.

Bel ons op: 020-3452675 We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Handelen jullie ook huurincasso's af als incassobureau in Apeldoorn?

Ja, als incassobureau in Apeldoorn zijn wij ook gespecialiseerd in het afhandelen van huurincasso’s.

Bij Credifin Nederland bieden we diensten voor huurincasso aan voor zowel particuliere verhuurders als voor bedrijven die moeite hebben met het innen van huurgelden. Wij beseffen dat het innen van achterstallige huur een grote uitdaging kan zijn en zijn erop gericht verhuurders te helpen met een doeltreffende en snelle aanpak.

Ons ‘no cure, no pay’-principe is eveneens van toepassing op huurincasso. Dit houdt in dat je geen kosten betaalt als wij er niet in slagen de vordering met succes te innen. Dit zorgt voor gemoedsrust bij de verhuurders en garandeert dat wij ons volledig inzetten om positieve resultaten te boeken.

Met onze ruime ervaring en kennis op het gebied van huurincasso, kunnen wij verhuurders op professionele wijze bijstaan en zorgen voor een effectieve oplossing. We zijn bekend met de specifieke uitdagingen en wettelijke verplichtingen die bij huurincasso komen kijken, en werken nauwgezet en toegewijd om succesvolle incassoresultaten te bereiken.

Als verhuurder kun je bij ons terecht om je huurincasso onder te brengen, waarbij je profiteert van onze No Cure No Pay voorwaarden. Dit betekent dat je alleen betaalt als we succesvol zijn in het innen van de achterstallige huur. Voor meer informatie over onze huurincasso-diensten en hoe je hiervan kunt profiteren, klik je hier.

Heb je vragen of wil je gebruik maken van onze huurincasso-diensten in Apeldoorn, dan staan we voor je klaar om je te assisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ons team van experts zal je begeleiden en adviseren bij je huurincassozaken.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]