Incassobureau Amsterdam

Incassobureau Amsterdam

Incassobureau in Amsterdam inschakelen?

Kies het beste incassobureau in Amsterdam waar debiteuren die wij aanzetten tot betalen uiteindelijk ook zelf graag klant worden. We zijn vriendelijk, maar zorgen ervoor dat jouw klant netjes betaalt als je daar recht op hebt. Bovendien werken we op No Cure No Pay basis, dus als het niet lukt betaal jij in ieder geval niets.

Zorgeloze incasso in Amsterdam

Jij bepaalt bij ons incassobureau in Amsterdam zelf wanneer je jouw incassotraject opvolgt. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week met ons online dossier. Je ziet precies wat we voor je doen en wat we daarmee bereiken.

Bovendien geef je het ons gewoon aan als je een extra vriendelijk traject wilt. Zo helpen we je de klant gewoon te behouden, terwijl je toch duidelijk maakt dat de openstaande vordering betaald moet worden.

Voordelen incassobureau in Amsterdam:

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Kosten incassobureau Amsterdam

We werken als incassobureau natuurlijk op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent:

 • Dat je niets betaalt als het niet lukt
 • Dat jij dus geen enkel risico neemt
 • Dat je eigenlijk alleen maar kunt winnen

En betaalt jouw klant de factuur dankzij onze inzet alsnog? Dan is de kans groot dat je zelfs in dat geval niets betaalt. Standaard berekenen we jouw klant namelijk het openstaande bedrag, plus de wettelijke rente én de incassokosten.

Veel klanten betalen bij minnelijke incasso het volledige bedrag, dus inclusief de incassokosten. Zo zorgen we ervoor dat jij die niet hoeft te betalen. Ook ontvang je de wettelijke rente, als leuk extraatje op de factuur die zo lang openstond.

Uiteraard hanteren we ondertussen scherpe tarieven voor de incasso. Dus betaalt jouw klant uiteindelijk wel de factuur en de wettelijke rente, maar niet de incassokosten? Dan houd je verreweg het grootste deel van het bedrag over. Zo zorgen we er met onze inzet voor dat jij ontvangt waar je recht op hebt.

Snel en makkelijk een incassobureau in Amsterdam nodig? Regel het in 5 minuten!

We begrijpen dat je er niet op zit te wachten om lang met jouw incasso bezig te zijn. Dat doen wij wel, als incassobureau in Amsterdam. Daarom gebruik je bij ons een online dossier.

Jouw incasso dien je binnen 5 minuten in. Upload de factuur en vul enkele aanvullende gegevens in over de debiteur. Wij hebben daar genoeg aan om er voor je mee aan de slag te gaan.

Nadat jij de incasso hebt ingediend starten wij het incassotraject. Dat betekent dat we contact zoeken met jouw debiteur, om een betalingsafspraak te maken.

Jij kunt de voortgang vervolgens gewoon online bijhouden, daarvoor hoef je ons niet te bellen of te mailen. In plaats daarvan kun je online zien wanneer we met wie contact hadden.

We houden bij welke afspraken we maken en welke (deel)betalingen we al ontvangen. Zo ben jij 24/7 op de hoogte, terwijl het je zo min mogelijk tijd kost. Op die manier maken we je de incasso graag makkelijk.

Specialisten in incasso Amsterdam

We zijn jouw ervaren incassobureau in Amsterdam. Sterker nog, we helpen je met incasso Amsterdam en allerlei aanvullende diensten. Dus denk je aan een laatste aanmaning om te versturen of wil je een gerechtelijke procedure starten als niets anders meer werkt ?

We zijn bovendien gespecialiseerd in debiteurenbeheer. Dat doen we voor onze klanten die incasso’s indienen, net als voor veel debiteuren die we benaderen. In veel gevallen willen ze graag klant worden bij ons. Daar zorgen we voor met onze vriendelijke benadering, waarmee we ondertussen heel veel voor elkaar krijgen.

Dus denk je aan een extra vriendelijk incassotraject of wil je er gewoon op een nette manier voor zorgen dat je ontvangt waar je recht op hebt? Dat is waar we sterk in zijn. En waar we door de jaren heen veel ervaring mee op hebben gedaan.

We deden het in iedere branche en voor zowel kleine als grote ondernemers. Dus gaat het om een klein bedrag of een grote openstaande factuur? Geen zorgen, wij gaan er als incassobureau in Amsterdam graag voor je mee aan de slag.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin in de Amsterdamse Zuidas, op Van Leijenberghlaan 199 D, garant voor topkwaliteit incassodiensten.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom Credifin, hét incassobureau van Amsterdam, inschakelen?

Ontdek wat ons onderscheidt en waarom onze aanpak keer op keer resultaat oplevert

 

Op maat gemaakt traject: Geen enkele vordering is hetzelfde. Wij stemmen onze strategie af op wat jouw zaak specifiek nodig heeft.

Optimaal incassoproces: Dankzij geavanceerde technologieën zoals belrobots, betaallinks en QR-codes in onze communicatie, maken we het voor debiteuren eenvoudiger dan ooit om hun schulden te voldoen.

Naadloze Integratie: Lever moeiteloos meerdere facturen aan met onze geavanceerde API. Een vlotte en automatische koppeling staat voor je klaar.

Transparantie Voorop: Via ons online platform ben je altijd up-to-date over de status van je zaak. Volledige transparantie, zonder verborgen verrassingen.

100% No cure, no pay: Wij staan volledig achter onze dienstverlening. Lukt het ons niet om te innen? Dan zijn er voor jou geen kosten aan verbonden.

Deskundig Team: Met 18 jaar ervaring in het vak hebben we het vertrouwen van meer dan 11.500 klanten verdiend. Ons team weet precies hoe ze resultaten moeten behalen.


Kortom:
Kies je voor Credifin, dan kies je niet zomaar voor een incassobureau. Je kiest voor een toegewijde partner die alles in het werk stelt om jouw belangen te behartigen.

Ervaringen van onze klanten in Amsterdam

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” State-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Mea Fysio

Incassobureau Amsterdam

We werken als betrouwbaar incassobureau in Amsterdam zoveel mogelijk online en op afstand. Op die manier houden we de kosten laag, dus kunnen we jou voordelig van dienst zijn. Tegelijkertijd hebben we ons kantoor natuurlijk in Amsterdam zitten, om van daaruit heel Nederland te bedienen.

Vanuit ons kantoor aan de Van Leijenberghlaan 199 D in Amsterdam werken we aan incasso’s voor allerlei klanten. Bovendien ontwikkelen we daar ook ons online dossier, waarmee jij 24/7 inzicht hebt in de voortgang en waar we voor jou mee bezig zijn.

Zo ben je altijd op de hoogte, zonder dat je bij ons langs hoeft te komen. En wil je echt een kop koffie komen drinken? Maak dan een afspraak, dan zien we je graag in Amsterdam.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau Amsterdam?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Wat is de duur van een incassoprocedure in Amsterdam?

De lengte van een incassoprocedure voor is afhankelijk van meerdere aspecten, waaronder het bedrag van de vordering, de bereidwilligheid van de debiteur om te betalen en de hoeveelheid beschikbaar bewijs.

Gemiddeld genomen, kan een incassoproces van enkele weken tot enkele maanden duren. Bij Credifin zetten we ons in om het proces zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen en het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk te verzamelen.

Voor meer details, raadpleeg onze pagina >  Incassotraject 

Wie draagt de kosten voor het gebruik van ons incassobureau in Amsterdam?

Het gebruik van onze incassodiensten brengt voor jou geen kosten met zich mee.

We werken volgens het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat betekent dat de debiteur onze kosten (de kosten volgens de Wet incassokosten) betaalt als we succesvol het uitstaande bedrag kunnen innen. Lukt het ons niet om het geld te verzamelen, dan zijn er voor jou geen kosten aan verbonden, inclusief geen abonnements- of dossierkosten.

We hanteren een beleid van volledige transparantie zonder verborgen kosten. Bekijk onze voorwaarden voor incasso hier: No Cure No Pay incasso

Is het mogelijk om een incassobureau in Amsterdam slechts eenmalig in te schakelen?

Zeker, als je slechts één keer een vordering wilt uitbesteden, kun je ons incassobureau eenmalig inschakelen. We brengen geen abonnements- of dossierkosten in rekening en we hanteren een 100% No Cure No Pay-beleid. Zo kun je onze dienstverlening uitproberen zonder verdere verplichtingen.

Bieden jullie als incassobureau in Amsterdam dekking in heel Nederland?

Absoluut, wij bieden incassodiensten aan in heel Nederland.

Onze hoofdvestiging is in Amsterdam aan de Van Leijenberghlaan 199, maar je kunt ons als incassobureau inschakelen in elke regio van het land.

We bieden landelijke dekking vanuit Amsterdam, of je nu een incassobureau in Utrecht, Rotterdam, Alkmaar, Eindhoven, Arnhem, Leeuwarden of Groningen nodig hebt.

Veel van onze klanten zijn ook gevestigd in het buitenland en schakelen ons in voor incassodiensten in Amsterdam.

Voeren jullie ook huurincasso's uit als incassobureau in Amsterdam?

Bij Credifin Nederland, als jouw incassobureau, hebben we inderdaad de mogelijkheid om huurinkomsten te innen.

We bieden huurincasso-diensten aan voor zowel individuele als bedrijfsmatige verhuurders die moeilijkheden ervaren bij het innen van de huur. We helpen verhuurders bij het innen van achterstallige huur met een snelle en effectieve aanpak. We hanteren een ‘no cure, no pay’-beleid, wat inhoudt dat we geen kosten in rekening brengen als we de vordering niet succesvol kunnen incasseren.

Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise in huurincasso, kunnen we verhuurders op een professionele manier ondersteunen en zorgen voor een effectieve oplossing.

Dien je huurincasso bij ons in en profiteer van onze No Cure No Pay-incassovoorwaarden. Klik hier voor meer informatie over huurincasso

Is het mogelijk om via jullie incassobureau Amsterdam een WIK-brief te verzenden?

Absoluut, wij verzorgen ook het versturen van een laatste aanmaning of WIK-brief voordat we het incassoproces starten.

Als je je klant een laatste kans wilt geven om de factuur te voldoen, kun je ons inschakelen om een vriendelijke en correcte laatste aanmaning te sturen. Dit gebeurt altijd namens jou en op ons briefpapier, wat in de meeste gevallen leidt tot een snellere betaling zonder de relatie met je klant te schaden. Kom meer te weten over hoe wij een aanmaning versturen, kijk op onze webpagina : Laatste aanmaning

Ook voor gerechtelijke incassoprocedures in de omgeving van Amsterdam

Mochten we er onverhoopt niet in slagen de factuur te innen, dan sluiten we het dossier zonder enige kosten aan jouw kant. Als alternatief kun je overwegen om samen met ons een gerechtelijke incasso Amsterdam te starten. In dit proces zullen we ons volledig inzetten om de vordering alsnog te innen bij je debiteur. Ons team van experts zal je bijstaan gedurende het hele traject en zorgen voor de meest gunstige uitkomst.

Voor meer informatie over de gerechtelijke procedure kun je ons contacten op 020-3452675 of neem een kijkje op onze Gerechtelijke procedure pagina.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]