some alt text

Incassobureau Amsterdam

Incassobureau in Amsterdam inschakelen?

Kies het incassobureau in Amsterdam waar debiteuren die wij aanzetten tot betalen uiteindelijk ook zelf graag klant worden. We zijn vriendelijk, maar zorgen ervoor dat jouw klant netjes betaalt als je daar recht op hebt. Bovendien werken we natuurlijk No Cure No Pay, dus als het niet lukt betaal jij in ieder geval niets.

Met ons online dossier heb je 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf de controle over jouw incassotraject bij ons incassobureau in Amsterdam. Je ziet precies wat we voor je doen en wat we daarmee bereiken. Bovendien geef je het ons gewoon aan als je een extra vriendelijk traject wilt. Zo helpen we je de klant gewoon te behouden, terwijl je toch duidelijk maakt dat de openstaande vordering betaald moet worden.

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 17 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

No Cure, No Pay incassobureau Amsterdam

We werken als incassobureau natuurlijk op basis van No Cure, No Pay. Dat betekent:

 • Dat je niets betaalt als het niet lukt
 • Dat jij dus geen enkel risico neemt
 • Dat je eigenlijk alleen maar kunt winnen

En betaalt jouw klant de factuur dankzij onze inzet alsnog? Dan is de kans groot dat je zelfs in dat geval niets betaalt. Standaard berekenen we jouw klant namelijk het openstaande bedrag, plus de wettelijke rente én de incassokosten. Veel klanten betalen het volledige bedrag, dus inclusief de incassokosten. Zo zorgen we ervoor dat jij die niet hoeft te betalen. Ook ontvang je de wettelijke rente, als leuk extraatje op de factuur die zo lang openstond.

Uiteraard hanteren we ondertussen scherpe tarieven voor de incasso. Dus betaalt jouw klant uiteindelijk wel de factuur en de wettelijke rente, maar niet de incassokosten? Dan houd je verreweg het grootste deel van het bedrag over. Zo zorgen we er met onze inzet voor dat jij ontvangt waar je recht op hebt.

Binnen 5 minuten jouw incasso ingediend

We begrijpen dat je er niet op zit te wachten om lang met jouw incasso bezig te zijn. Dat doen wij wel, als incassobureau in Amsterdam. Daarom gebruik je bij ons een online dossier.

Jouw incasso dien je binnen 5 minuten in. Upload de factuur en vul enkele aanvullende gegevens in over de debiteur. Wij hebben daar genoeg aan om er voor je mee aan de slag te gaan. Nadat jij de incasso hebt ingediend starten wij het incassotraject. Dat betekent dat we contact zoeken met jouw debiteur, om een betalingsafspraak te maken.

Jij kunt de voortgang vervolgens gewoon online bijhouden, daarvoor hoef je ons niet te bellen of te mailen. In plaats daarvan kun je online zien wanneer we met wie contact hadden. We houden bij welke afspraken we maken en welke (deel)betalingen we al ontvangen. Zo ben jij 24/7 op de hoogte, terwijl het je zo min mogelijk tijd kost. Op die manier maken we je de incasso graag makkelijk.

Ervaren specialisten in Amsterdam

We zijn jouw ervaren incassobureau in Amsterdam. Sterker nog, we helpen je met incasso en allerlei aanvullende diensten. Dus denk je aan een laatste aanmaning om te versturen of wil je een gerechtelijke procedure starten als niets anders meer werkt ?

We zijn bovendien gespecialiseerd in debiteurenbeheer. Dat doen we voor onze klanten die incasso’s indienen, net als voor veel debiteuren die we benaderen. In veel gevallen willen ze graag klant worden bij ons. Daar zorgen we voor met onze vriendelijke benadering, waarmee we ondertussen heel veel voor elkaar krijgen.

Dus denk je aan een extra vriendelijk incassotraject of wil je er gewoon op een nette manier voor zorgen dat je ontvangt waar je recht op hebt? Dat is waar we sterk in zijn. En waar we door de jaren heen veel ervaring mee op hebben gedaan. We deden het in iedere branche en voor zowel kleine als grote ondernemers. Dus gaat het om een klein bedrag of een grote openstaande factuur? Geen zorgen, wij gaan er als incassobureau in Amsterdam graag voor je mee aan de slag.

Incassobureau Amsterdam

We werken als incassobureau in Amsterdam zoveel mogelijk online en op afstand. Op die manier houden we de kosten laag, dus kunnen we jou voordelig van dienst zijn. Tegelijkertijd hebben we ons kantoor natuurlijk in Amsterdam zitten, om van daaruit heel Nederland te bedienen.

Vanuit ons kantoor aan de Van Leijenberghlaan 199 D in Amsterdam werken we aan incasso’s voor allerlei klanten. Bovendien ontwikkelen we daar ook ons online dossier, waarmee jij 24/7 inzicht hebt in de voortgang en waar we voor jou mee bezig zijn. Zo ben je altijd op de hoogte, zonder dat je bij ons langs hoeft te komen. En wil je echt een kop koffie komen drinken? Maak dan een afspraak, dan zien we je graag in Amsterdam.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Amsterdam?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

243 beoordelingen

Naar alle reviews