Incassobureau Middelburg

Incassobureau Middelburg

Incassobureau in Middelburg inschakelen?

Dit is de eenvoudigste, meest efficiënte en tevens meest kostenbesparende methode om je nog niet betaalde factuur te innen. We halen het openstaande bedrag op door je klant op een hoffelijke maar doortastende manier te benadrukken hoe essentieel het is om alsnog te voldoen aan de betaling.

Hulp nodig bij incasso Middelburg?

We benaderen dit op een respectvolle manier, maar laten tegelijkertijd duidelijk blijken dat je vastberaden bent om het verschuldigde bedrag te ontvangen. Als jouw incassobureau in Middelburg zorgen we voor het innen van het geld waar je recht op hebt, eventueel volgens een afgesproken betalingsplan of -overeenkomst met jouw klant.

De kosten proberen we zoveel mogelijk op je klant te verhalen. We hanteren altijd een 100% No Cure, No Pay incassobeleid, wat betekent dat jij geen kosten maakt als we het verschuldigde bedrag niet kunnen innen.

No Cure, No Pay Incasso

Als jouw No Cure, No Pay incassobureau in Middelburg loop jij geen risico wanneer je een factuur indient. Wij nemen dit risico over en streven ernaar de kosten bij jouw klant in rekening te brengen. Het uitstaande factuurbedrag verhogen we met de wettelijke rente en onze incassokosten. Betaalt de klant het volledige bedrag dat we in rekening brengen? Dan maak je geen kosten en kun je kosteloos gebruikmaken van onze diensten.

Mocht het toch niet lukken de factuur te innen? In meer dan 90% van de gevallen slagen we erin. Mocht het niet lukken, dan zijn de kosten voor onze rekening. Dit geldt zowel voor grote als kleine bedragen, dus je weet altijd waar je aan toe bent.

Onze No Cure, No Pay incasso verzekert dat je ontvangt waar je recht op hebt, zonder dat je van tevoren risico loopt of kosten hoeft te maken. Het enige wat je hoeft te doen is online een account aanmaken en de factuur uploaden. Daarna gaan wij voor je aan het werk.

Onze methode: aanmelding binnen 5 minuten

Wil je weten hoe we te werk gaan als je een uitstaande factuur wilt vorderen? Als jouw incassobureau in Middelburg willen we het proces zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Je kunt eenvoudigweg online een account aanmaken, direct een factuur indienen en beginnen met de incassoprocedure in Middelburg. Dit is mogelijk met slechts een paar muisklikken, en kost je slechts een paar minuten van je tijd.

Zodra je de factuur hebt geüpload, controleren wij deze en starten we de procedure. We beginnen met een brief of een Aangetekende E-mail naar jouw klant. Vervolgens kun je de voortgang 24/7 bijhouden. Als er vragen zijn, bijvoorbeeld over een betalingsovereenkomst met jouw klant, nemen we contact met je op, zodat jij altijd volledig op de hoogte blijft en controle houdt.

Voordelen incassobureau Middelburg:

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Middelburg, provincie Zeeland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Incassobureau Middelburg

Ben je op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Zeeland? Met meer dan 18 jaar incasso ervaring in Middelburg hebben we de kennis en expertise om te bepalen welke strategie het meest effectief is om jouw facturen te innen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat we de openstaande betalingen voor je ontvangen als incasso Middelburg.

Mocht er een openstaande factuur onbetaald blijven, dan kun je deze eenvoudig online indienen en zullen we direct aan de slag gaan om deze voor je te innen. Deze methode is uiterst efficiënt, aangezien je met slechts een paar muisklikken en binnen vijf minuten alles geregeld hebt. Vertrouw op onze professionele service om jouw betalingsproblemen te verlichten.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau Middelburg?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kan ik als particulier een incassobureau in Middelburg inschakelen?

Zeker, ook als particulier kun je profiteren van onze diensten als incassobureau in Middelburg. Dit is zeer nuttig als je te maken hebt met uitstaande vorderingen die niet betaald worden. Het is echter belangrijk om voldoende bewijs te hebben dat aantoont dat de andere partij jou inderdaad geld schuldig is voordat je ons inschakelt.

Voor meer details kun je terecht op onze webpagina > incassobureau particulieren

Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen:

 • Bel ons op: 0118-123456
 • We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Kan ik een incassobureau in Middelburg slechts eenmalig inzetten?

Absoluut, je kunt ons incassobureau in Middelburg zeker voor een eenmalige vordering inschakelen. We brengen geen abonnementskosten of dossierkosten in rekening en we werken volgens het 100% No Cure, No Pay-principe. Op deze manier kun je onze diensten uitproberen zonder verdere verplichtingen. Of je nu te maken hebt met een eenmalige wanbetaling of frequente betalingsproblemen, we zijn er om je te ondersteunen en de stress van het innen van schulden weg te nemen.

Voert jullie incassobureau in Middelburg ook huurincasso's uit?

Ja, bij ons als jouw incassobureau in Middelburg hebben we absoluut de mogelijkheid om achterstallige huur te innen. Wij bieden huurincasso-diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke verhuurders die moeite hebben om hun huurpenningen te ontvangen. Onze deskundige aanpak helpt verhuurders bij het innen van achterstallige huurbetalingen op een efficiënte en snelle manier.

We opereren onder het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat betekent dat we geen kosten in rekening brengen als we niet in staat zijn om de verschuldigde huur succesvol te innen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en specialisatie in huurincasso, kunnen we verhuurders effectief ondersteunen en een praktische oplossing bieden.

Dien je huurincasso bij ons in en profiteer van onze ‘No Cure, No Pay’-incassovoorwaarden. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze huurincasso-services of het ontruimen van een pand.

Of je nu een eenmalige vordering hebt of regelmatig te maken hebt met wanbetalers, we staan klaar om je te helpen. Wij streven ernaar om je het geld te bezorgen waar je recht op hebt, zodat je je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf of leven.

Wie is verantwoordelijk voor de kosten van het gebruik van ons incassobureau in Middelburg?

Het inschakelen van onze incassodiensten brengt voor jou geen kosten met zich mee. Wij hanteren een ‘No Cure, No Pay’-beleid, wat inhoudt dat de debiteur de kosten draagt volgens de Wet incassokosten, mits we succesvol het verschuldigde bedrag kunnen innen. Mochten we er niet in slagen om het geld te innen, dan zijn er geen kosten voor jou aan verbonden, waaronder geen abonnements- of dossierkosten.

Wij geloven in volledige transparantie en hebben geen verborgen kosten in onze dienstverlening. Voor meer informatie over onze incasso voorwaarden, kun je onze ‘No Cure, No Pay’ incasso pagina bezoeken.

Onze focus ligt op het terugvorderen van jouw geld, zodat je je kunt richten op je belangrijkste activiteiten, zonder je zorgen te maken over de financiële last van incassodiensten.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]