Wij werken voor

ZZP incasso

Gebruik maken van ZZP incasso? We helpen je jouw openstaande facturen te innen, zonder dat je daar kosten voor hoeft te maken. Gratis incasso voor zelfstandigen, omdat je gebruik kunt maken van ons webportaal. Daar vind je de Aangetekende E-mail™ en andere belangrijke communicatie naar jouw niet-betalende klanten.

Zowel jij als de klant hebben toegang tot het portaal, met daarin voor beiden de informatie die jullie nodig hebben. Het is de meest vriendelijke en toegankelijke manier om jouw facturen te innen. In veel gevallen dienen daarna ook de debiteuren hun facturen bij ons in, omdat ze waarderen op welke manier we ze aansporen tot betalen.

Incasso voor ZZP: online aan de slag

Wil je ZZP incasso inschakelen en ben je benieuwd hoe je daarmee aan de slag kunt? Dat kan bij ons gewoon online, uiteraard op basis van No Cure, No Pay. Lukt het onverhoopt niet om de factuur te incasseren? Dan is er niets aan de hand, omdat je daar geen kosten voor hoeft te betalen. En lukt het wel om de factuur te incasseren? We brengen de kosten bij jouw klant in rekening, waardoor er zelfs in dat geval vaak geen kosten aan verbonden zijn.

Tip: we brengen zowel incassokosten als de wettelijke rente bij jouw klant in rekening. Dankzij die rente ontvang je mogelijk meer dan het openstaande bedrag van de factuur, zonder dat je aan de andere kant kosten hoeft te maken.

Op zoek naar incasso voor ZZP en zelf de controle houden, bijvoorbeeld over de goede relatie die je hebt met jouw klant? Wij begrijpen dat je niet zit te wachten op agressieve telefoontjes en andere beruchte tactieken van incassobureaus. Je hebt online de beschikking over alle belangrijke brieven, SMS-berichten en andere handige communicatie.

ZZP incasso inschakelen

Wil je ZZP incasso inschakelen en jouw klant daarmee aan sporen om toch te betalen? Dat kan tijdens een incassotraject, waar je zelf mee aan de slag kunt.

Het is voldoende om je online aan te melden, jouw factuur te uploaden en aan de slag te gaan. Vervolgens heb jij 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de vooruitgang die je boekt. Wij helpen je de incassokosten te berekenen en het totaalbedrag bij jouw klant in rekening te brengen. Op die manier kun je ook als ZZP-er jouw facturen innen, zonder dat je daar kosten voor hoeft te maken.

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met ZZP incasso, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

No cure no pay incasso

Incasso indienen

Bekijk FAQ’s

Incassobureau

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

234 beoordelingen

Naar alle reviews