Wij werken voor

ZZP incasso

Als ZZP'er kan het innen van openstaande facturen een uitdaging zijn. Gelukkig biedt ZZP incasso een oplossing die niet alleen gratis is, maar ook vriendelijk en toegankelijk voor zowel jou als je klanten. Door gebruik te maken van ons webportaal, kun je profiteren van de Aangetekende E-mail™ en andere communicatiemiddelen om jouw niet-betalende klanten aan te sporen om te betalen.

Hulp nodig bij ZZP incasso?

Maar ZZP incasso is meer dan alleen een handige manier om facturen te innen. We begrijpen dat jouw goede relatie met jouw klant van groot belang is en dat je niet zit te wachten op agressieve telefoontjes en andere beruchte tactieken van incassobureau(s). Daarom bieden we een persoonlijke benadering die gericht is op het behouden van de relatie tussen jou en je klant.

ZZP incasso en de Aangetekende E-mail™

De Aangetekende E-mail™ is niet alleen veilig en snel, maar het biedt ook nog andere voordelen voor ZZP’ers die te maken hebben met niet-betalende klanten. Zo biedt het een bewijs van verzending en ontvangst, wat handig kan zijn bij eventuele geschillen. Dit kan ervoor zorgen dat de klant sneller tot betaling overgaat, omdat hij of zij weet dat er consequenties zullen volgen als er niet betaald wordt. Bovendien is de Aangetekende E-mail™ ook nog eens milieuvriendelijk, omdat er geen papieren documenten hoeven te worden verstuurd. Kortom, de Aangetekende E-mail™ is een handige en effectieve tool voor ZZP’ers die te maken hebben met niet-betalende klanten.

Incasso voor ZZP: online aan de slag

Wil je ZZP incasso inschakelen en ben je benieuwd hoe je daarmee aan de slag kunt? Dat kan bij ons gewoon online, uiteraard op basis van No Cure, No Pay. Lukt het onverhoopt niet om de factuur te incasseren? Dan is er niets aan de hand, omdat je daar geen kosten voor hoeft te betalen. En lukt het wel om de factuur te incasseren? We brengen de kosten bij jouw klant in rekening, waardoor er zelfs in dat geval vaak geen kosten aan verbonden zijn.

Tip: we brengen zowel incassokosten als de wettelijke rente bij jouw klant in rekening. Dankzij die rente ontvang je mogelijk meer dan het openstaande bedrag van de factuur, zonder dat je aan de andere kant kosten hoeft te maken.

Op zoek naar incasso voor ZZP en zelf de controle houden, bijvoorbeeld over de goede relatie die je hebt met jouw klant? Wij begrijpen dat je niet zit te wachten op agressieve telefoontjes en andere beruchte tactieken van incassobureaus. Je hebt online de beschikking over alle belangrijke brieven, SMS-berichten en andere handige communicatie.

Maak kennis met onze incasso specialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten en incasso voor ZZP’ers.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Wat zeggen onze klanten over ons?

We hebben al veel klanten geholpen om openstaande facturen te innen. Hieronder vind je enkele getuigenissen van tevreden klanten:

“Ik was bang dat het incassotraject mijn relatie met mijn klant zou verstoren, maar ZZP incasso heeft me geholpen om de factuur snel en vriendelijk te incasseren. Mijn klant is tevreden en ik ook!” – Piet, ZZP’er

“Ik was al langere tijd bezig om mijn klant te laten betalen, maar zonder succes. ZZP incasso heeft me geholpen om de factuur snel en efficiënt te incasseren. Bedankt!” – Karin, ZZP’er

ZZP incasso inschakelen

Wil je ZZP incasso inschakelen en jouw klant daarmee aan sporen om toch te betalen? Dat kan tijdens een incassotraject, waar je zelf mee aan de slag kunt.

Het is voldoende om je online aan te melden, jouw factuur te uploaden en aan de slag te gaan. Vervolgens heb jij 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de vooruitgang die je boekt. Wij helpen je de incassokosten te berekenen en het totaalbedrag bij jouw klant in rekening te brengen. Op die manier kun je ook als ZZP-er jouw facturen innen, zonder dat je daar kosten voor hoeft te maken.

Meer weten?

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Wat gebeurt er als ZZP incasso niet slaagt in het innen van mijn openstaande factuur?

Als ZZP incasso er niet in slaagt om jouw openstaande factuur te innen, betaal je geen kosten. We werken op basis van No Cure, No Pay, dus er zijn geen kosten verbonden aan het incassotraject als we niet slagen. Bekijk onze No Cure No Pay voorwaarden

Hoe snel kan ZZP incasso mijn openstaande factuur innen?

Het innen van openstaande facturen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de betalingsgeschiedenis van je klant en de hoogte van het openstaande bedrag. Bij ZZP incasso zorgen we er echter voor dat we snel en efficiënt te werk gaan en streven we ernaar om openstaande facturen zo snel mogelijk te incasseren. Bekijk ons incassotraject voor verdere informatie

Kan ZZP incasso ook worden ingeschakeld voor internationale incasso?

Ja, ZZP incasso kan ook worden ingeschakeld voor internationale incasso. We hebben ervaring in het incasseren van openstaande facturen in verschillende landen en kunnen je helpen om ook in het buitenland openstaande facturen te incasseren.

Wat gebeurt er als mijn klant bezwaar maakt tegen de incassoprocedure?

Als jouw klant bezwaar maakt tegen de incassoprocedure, nemen we contact op met jou om het probleem te bespreken en een oplossing te vinden. We begrijpen dat het behouden van de relatie met jouw klant belangrijk is en streven ernaar om een oplossing te vinden die voor alle partijen acceptabel is.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]