Incassobureau Haarlem

Incassobureau Haarlem

Op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Haarlem?

Ontdek onze vriendelijke aanpak, 'No Cure, No Pay'-beleid en expertise in huurincasso. Wij helpen je om je openstaande vorderingen succesvol te innen, met respect voor de relatie met je klanten.

Incassobureau inschakelen Haarlem

Zoek je een betrouwbaar incassobureau in Haarlem dat jouw belangen vooropstelt? Een bureau dat niet alleen effectief is in het innen van openstaande vorderingen, maar ook de relatie met jouw klanten respecteert? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Voordelen incassobureau Haarlem

 • Dien je incasso-opdracht in binnen 5 minuten
 • Volg de voortgang 24/7 in je online dossier
 • Meer dan 18 jaar aan kennis en ervaring
 • Geen kosten voor abonnement of dossier
 • Na succesvolle incasso binnen 1 week op je bankrekening

Het incassotraject: Een vriendelijke aanpak

Bij ons incassobureau in Haarlem hanteren we een vriendelijke, maar duidelijke aanpak. We begrijpen dat agressieve methoden op de korte termijn misschien succesvol kunnen zijn, maar op de lange termijn de relatie met jouw klant kunnen schaden. Daarom kiezen we voor een benadering die de betalingsverplichting benadrukt zonder de klantrelatie te ondermijnen.

Met meer dan 18 jaar ervaring in de incassowereld weten we wat werkt. We hebben de expertise om jouw klant of debiteur te bewegen om te beginnen met betalen. Soms lukt dat niet in één keer, maar dankzij periodieke betalingen kun je toch het bedrag ontvangen waar je recht op hebt.

No Cure, No Pay

We werken op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je alleen betaalt als het ons lukt om het bedrag te incasseren. Lukt dat niet? Dan brengen we je ook geen kosten in rekening voor de incasso. De kosten zijn voor ons, zodat jij er geen risico mee loopt, inclusief geen abonnements- of dossierkosten.

We brengen bij je klant zowel het openstaande bedrag als de bijkomende kosten in rekening. Het gaat om de incassokosten die wij berekenen en de wettelijke rente waar jij recht op hebt. In het meest gunstige geval betaalt jouw klant het volledige bedrag. Dat betekent dat we de kosten meteen kunnen innen, waarna jij het factuurbedrag plus de wettelijke rente ontvangt.

Huurincasso: Specialist in huurvorderingen

Als incassobureau in Haarlem zijn we ook gespecialiseerd in huurincasso. We begrijpen dat het innen van achterstallige huur een uitdaging kan zijn en streven ernaar om verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak. Ons ‘no cure, no pay’-beleid is ook van toepassing op huurincasso. Dit betekent dat wij geen kosten in rekening brengen als we er niet in slagen om de vordering succesvol te incasseren.

Gerechtelijke procedure: Juridische ondersteuning wanneer nodig

Soms is een minnelijke incasso niet voldoende en moeten we overgaan tot een gerechtelijke procedure. Dit is een stap die we niet lichtvaardig nemen. We zullen altijd eerst alle andere opties uitputten en de gerechtelijke procedure alleen starten als het absoluut noodzakelijk is. We hebben een team van juridische specialisten die je kunnen begeleiden in dit proces en ervoor zorgen dat je de beste kans hebt om je geld te recupereren.

Incasso Haarlem: Jouw lokale partner

We zijn jouw lokale partner in Haarlem. We kennen de lokale markt en hebben een breed netwerk van contacten. Dit stelt ons in staat om effectief te werken en snel resultaten te behalen. We nemen telefonisch en digitaal contact op, net zo lang tot we de juiste persoon te spreken krijgen. Daarmee maken we duidelijke afspraken, op basis van onze vriendelijke werkwijze.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Haarlem, in de provincie Noord-Holland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Incassobureau Haarlem

Het kiezen van het juiste incassobureau in Haarlem is cruciaal voor het succesvol innen van jouw openstaande vorderingen. Met onze vriendelijke aanpak, ‘No Cure, No Pay’-beleid, expertise in huurincasso, en transparante kosten, zijn we de ideale partner voor jouw incassobehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je geld terug te krijgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Incassobureau Haarlem?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kan ik via jullie incassobureau Haarlem een WIK-brief versturen?

Zeker, wij verzorgen ook het versturen van een laatste aanmaning of WIK-brief voordat we het incassotraject starten.

Als je je klant een laatste mogelijkheid wilt geven om de factuur te betalen, kun je ons inschakelen om een vriendelijke en correcte laatste aanmaning te sturen. Dit gebeurt altijd namens jou en op ons briefpapier, wat vaak leidt tot een snellere betaling zonder de relatie met je klant te beschadigen.

Kom meer te weten over hoe wij een aanmaning versturen, bekijk onze webpagina: Laatste aanmaning.

Bieden jullie als incassobureau in Haarlem 24/7 online inzicht in het incassotraject?

Ja, we bieden 24/7 online inzicht in het incassotraject. Je kunt op elk moment de status van je openstaande vorderingen bekijken, waardoor je altijd op de hoogte blijft van de voortgang.

Hebben jullie ervaring met huurincasso als incassobureau Haarlem?

Ja, we zijn gespecialiseerd in huurincasso in Haarlem. We leveren huurincasso-diensten aan zowel particuliere als zakelijke verhuurders die problemen ondervinden bij het innen van huur. We ondersteunen verhuurders bij het innen van achterstallige huur door middel van een efficiënte en snelle methode. We hanteren een ‘no cure, no pay’-beleid, wat betekent dat we geen kosten in rekening brengen als we de vordering niet succesvol kunnen innen.

Met onze uitgebreide ervaring en deskundigheid in huurincasso, kunnen we verhuurders op een professionele manier bijstaan en zorgen voor een effectieve oplossing.

Dien je huurincasso bij ons in en profiteer van onze No Cure No Pay-incassovoorwaarden.

Kijk voor meer informatie op > Huurincasso 

Werken jullie op basis van 'No Cure, No Pay' als incassobureau in Haarlem?

Ja, we werken op basis van het ‘No Cure, No Pay’-principe. Dit betekent dat je alleen betaalt als we erin slagen om het bedrag te incasseren. Als het ons niet lukt om het geld te incasseren, brengen we jou geen kosten in rekening. Kijk voor meer informatie op > No Cure No Pay incasso

Wat is het succespercentage van jullie incassobureau in Haarlem?

  Ons incassobureau in Haarlem heeft een succespercentage van 90% bij het innen van openstaande vorderingen. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om effectief te werken en snel resultaten te behalen.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]