Dit is het privacy statement van Credifin Nederland. Credifin Nederland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u ermee akkoord dat Credifin Nederland uw gegevens overeenkomstig dit privacy statement gebruikt.

Wij kunnen onze bedrijfsactiviteiten niet uitoefenen zonder bepaalde persoonsgegevens te verwerken. Wij achten het hierbij van belang dat de verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande waarborgen voor de bescherming van de privacy. Hierin volgen wij de bestaande wettelijke regels voor de bescherming van persoonsgegevens, te weten de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ (WBP). Credifin Nederland houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen.

Credifin Nederland legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht. Credifin Nederland verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

COOKIES

Gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag gebruiken wij voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten. Om u bij het bezoek aan de website van Credifin Nederland te kunnen herkennen, maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij ook voor het verzamelen van gegevens over het bezoek van onze websites. De door u aan ons op deze wijze beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze. U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Credifin Nederland niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken.

EXTERNE LINKS

Deze website kan links naar andere websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van deze andere websites. Wij raden u aan kennis te nemen van de privacyverklaringen op deze websites.

WIJZIGING PRIVACY STATEMENT

Credifin Nederland kan ten alle tijde en met of zonder kennisgeving dit privacy statement wijzigen. Wij raden u daarom aan om van tijd tot tijd opnieuw dit Privacy statement te raadplegen zodat u bekend bent met eventuele wijzigingen in dit Privacy statement.

VRAGEN, OPMERKINGEN OF KLACHTEN

Wanneer u vragen heeft die niet in dit privacy statement zijn beantwoord of suggesties/opmerkingen heeft over de inhoud daarvan dan wel uw persoonsgegevens wilt inzien of wijzigen of klachten heeft over de manier waarop Credifin Nederland met uw persoonsgegevens is omgegaan, dan kunt u ons dit laten weten door een brief te sturen naar Credifin Nederland BV Postbus 1, 1180 AA Amstelveen onder vermelding van ‘Privacy & Cookies’. 

Onze diensten

Laatste aanmaning versturen?

Bent u bereid om uw debiteur nog een laatste kans te geven? Wij versturen uit uw naam, op Credifin Nederland haar briefpapier, een nette laatste aanmaning waarin uw debiteur vriendelijk wordt verzocht de gehele vordering te voldoen. In de meeste gevallen leidt onze laatste aanmaning tot snellere betaling, zonder dat u uw klantrelatie op het spel zet.

Lees meer >

Incasso-opdracht indienen?

Of het nu gaat om een groot of klein bedrag, een betwiste of een onbetwiste vordering, wij helpen u met het innen van de openstaande posten, zonder afbreuk te doen aan uw goede klant/relatie. Wij als incassobureau bieden u een uitzonderlijk intensief incassotraject aan op basis van * 100% No-Cure No-Pay *. Innen wij niets ? Betaalt u niets !

Lees meer > 

Huisbezoek/Creditcheck aanvragen?

Een aanvullende service van Incassobureau Credifin Nederland is het persoonlijk bezoeken van de debiteur op het laatst bekende woon- of vestigingsadres. Een huisbezoek kan worden ingesteld omdat debiteuren niet reageren of betalen. Ook is de service geschikt om informatie te verkrijgen over de financiële situatie van uw debiteur.  

Lees meer > 

Gerechtelijke procedure starten?

Lukt het niet om het openstaande bedrag minnelijk te incasseren? Ook in de gerechtelijke fase kan Incassobureau Credifin Nederland u bijstaan. Wij beschikken over een eigen team van ervaren juristen die u graag te hulp schieten.

Lees meer >