Privacy policy

Dit is het privacy policy van Credifin Nederland. Credifin Nederland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u ermee akkoord dat Credifin Nederland uw gegevens overeenkomstig dit privacy statement gebruikt.

Wij kunnen onze bedrijfsactiviteiten niet uitoefenen zonder bepaalde persoonsgegevens te verwerken. Wij achten het hierbij van belang dat de verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande waarborgen voor de bescherming van de privacy. Hierin volgen wij de bestaande wettelijke regels voor de bescherming van persoonsgegevens, te weten de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ (WBP) en per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Credifin Nederland houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens c.q. de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen.

Credifin Nederland legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht. Credifin Nederland verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

COOKIES

Gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag gebruiken wij voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten. Om u bij het bezoek aan de website van Credifin Nederland te kunnen herkennen, maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij ook voor het verzamelen van gegevens over het bezoek van onze websites. De door u aan ons op deze wijze beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze. U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Credifin Nederland niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken.

EXTERNE LINKS

Deze website kan links naar andere websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van deze andere websites. Wij raden u aan kennis te nemen van de privacyverklaringen op deze websites.

WIJZIGING PRIVACY POLICY

Credifin Nederland kan ten alle tijde en met of zonder kennisgeving dit privacy statement wijzigen. Wij raden u daarom aan om van tijd tot tijd opnieuw dit Privacy statement te raadplegen zodat u bekend bent met eventuele wijzigingen in dit Privacy statement.

VRAGEN, OPMERKINGEN OF KLACHTEN

Wanneer u vragen heeft die niet in dit privacy policy zijn beantwoord of suggesties/opmerkingen heeft over de inhoud daarvan dan wel uw persoonsgegevens wilt inzien of wijzigen of klachten heeft over de manier waarop Credifin Nederland met uw persoonsgegevens is omgegaan, dan kunt u ons dit laten weten door een brief te sturen naar Credifin Nederland BV Postbus 1, 1180 AA Amstelveen onder vermelding van ‘Privacy & Cookies’.

Waarom Credifin?

  • Snel resultaat dankzij ruim 12 ½ jaar ervaring
  • 100% No cure No pay Incasso
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

89 beoordelingen

Naar alle reviews