Incassobureau Leiden

Incassobureau Leiden

Op zoek naar een incassospecialist voor incassobureau in Leiden?

Wij bieden een unieke, vriendelijke aanpak in incassowerkzaamheden. Met meer dan 18 jaar ervaring en een no cure, no pay beleid, zetten wij ons in voor jouw belangen. Neem vandaag nog contact op en ervaar het verschil

Incassobureau inschakelen Leiden

Ben je op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Leiden dat jouw belangen op de eerste plaats zet? Zoek niet verder. Wij zijn er om je te helpen met een unieke, vriendelijke aanpak die effectief is en de relatie met je klant respecteert.

Incassotraject: Een vriendelijke aanpak

Net als onze collega’s in Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort en Leeuwarden, geloven we in Leiden in een vriendelijke aanpak. We begrijpen dat agressieve methoden op de korte termijn succesvol kunnen zijn, maar ze kunnen de relatie met je klant schaden. Daarom kiezen we voor een benadering die duidelijk maakt dat er betaald moet worden, maar die ook respectvol en begripvol is.

We hebben meer dan 18 jaar ervaring in het incassotraject. We weten wat werkt en hoe we jouw klant of debiteur kunnen bewegen om te beginnen met betalen. Soms lukt dat niet in één keer, maar dankzij een betalingsregeling kun je toch het bedrag ontvangen waar je recht op hebt.

No Cure No Pay : Eerlijk en Transparant

Bij ons incassobureau in Leiden werken we op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je alleen betaalt als het ons lukt om het bedrag te incasseren. Lukt dat niet? Dan brengen we je ook geen kosten in rekening voor de incasso. Deze kosten zijn voor ons, zodat jij geen risico loopt.

We brengen bij je klant zowel het openstaande bedrag als de bijkomende kosten in rekening. Het gaat om de incassokosten die wij berekenen en de wettelijke rente waar jij recht op hebt. In het meest gunstige geval betaalt jouw klant het volledige bedrag. Dat betekent dat we de kosten meteen kunnen innen, waarna jij het factuurbedrag plus de wettelijke rente ontvangt.

Laatste Aanmaning: Een laatste kans

Voordat we het incassotraject starten, kunnen we voor jouw altijd eerst een laatste aanmaning naar de debiteur sturen. Dit is een laatste kans voor hen om de openstaande factuur te betalen voordat we verdere stappen ondernemen. We sturen deze aanmaning op een respectvolle en professionele manier, in de hoop dat we het incassotraject kunnen vermijden.

Huurincasso: Specialistische hulp

Als incassobureau in Leiden voeren wij ook huurincasso’s uit. We begrijpen dat het incasseren van achterstallige huur een uitdaging kan zijn en streven ernaar om verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak. Ons ‘no cure, no pay’-beleid is ook van toepassing op huurincasso. Dit betekent dat wij geen kosten in rekening brengen als we er niet in slagen om de vordering succesvol te incasseren. Dit biedt verhuurders gemoedsrust en verzekert hen dat wij ons volledig inzetten om positieve resultaten te behalen.

Gerechtelijke Procedure: Als laatste optie

Als het incassotraject niet het gewenste resultaat oplevert, kunnen we een gerechtelijke procedure starten. Dit is altijd onze laatste optie, omdat we proberen om de kosten en stress die gepaard gaan met een rechtszaak te vermijden. Maar als het nodig is, hebben we de ervaring en kennis om je door het proces te leiden en je belangen te verdedigen.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Leiden, provincie Zuid Holland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Incassobureau Leiden

We zijn er trots op dat we een incassobureau in Leiden zijn dat een unieke, vriendelijke aanpak hanteert. We geloven dat dit de beste manier is om succesvol te zijn in het incassotraject, terwijl we de relatie met je klant respecteren. We hebben meer dan 18 jaar ervaring en de kennis om je te helpen met al je incassobehoeften.

Of je nu een eenmalige incasso nodig hebt of een partner voor je debiteurenbeheer, we staan voor je klaar. We bieden een transparante service zonder verborgen kosten en werken op basis van no cure, no pay. Je kunt erop vertrouwen dat we er alles aan doen om je te helpen met je incassobehoeften.

Ben je klaar om de stress van openstaande facturen achter je te laten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons incassobureau in te schakelen voor jouw incasso Leiden.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau Leiden?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Is het mogelijk om via jullie incassobureau in Leiden een WIK-brief te versturen?

Absoluut, we kunnen ook een laatste aanmaning of WIK-brief versturen voordat we het incassotraject starten. Als je je klant nog een laatste kans wilt geven om de factuur te betalen, kun je ons vragen om een beleefde en formele laatste aanmaning te sturen.

Dit doen we altijd namens jou en op ons briefpapier, omdat dit vaak leidt tot een snellere betaling zonder de relatie met je klant te schaden.

Lees hier meer over hoe wij een WIK-brief versturen.

Kan ik een incassobureau in Leiden eenmalig inschakelen?

Zeker, het is mogelijk om ons incassobureau in Leiden eenmalig in te schakelen als je een enkele vordering wilt overdragen. We brengen geen abonnements- of dossierkosten in rekening en werken volledig op basis van No Cure No Pay.

Je kunt onze diensten dus uitproberen zonder ergens aan vast te zitten. Dien hier een incassozaak in of neemt een kijkje op de pagina incasso-advies voor extra info over incasso.

> Incasso indienen

Wie draagt de kosten van het inschakelen van een incassobureau in Leiden?

Het gebruik van onze diensten als incassobureau in Leiden is voor jou kosteloos. We werken volgens het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat betekent dat de debiteur de kosten (volgens de wet incassokosten) draagt als we succesvol zijn in het innen van het verschuldigde bedrag.

Als we het bedrag niet kunnen innen, brengen we jou geen kosten in rekening, inclusief abonnements- of dossierkosten. Bij ons zijn er geen verborgen kosten.

Bekijk onze incassovoorwaarden hier: No Cure No Pay incasso.

Voeren jullie als incassobureau in Leiden ook huurincasso's uit?

Ja, als incassobureau in Leiden zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van huurincasso’s.

We bieden deze diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke verhuurders die moeite hebben met het innen van hun huurinkomsten. Onze aanpak is snel en effectief, en we werken op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent dat je ons niets verschuldigd bent als we de achterstallige huur niet kunnen innen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise in huurincasso’s, kunnen we verhuurders op een professionele manier ondersteunen en een effectieve oplossing bieden.

Dien vandaag nog een huurincasso in en profiteer van onze No Cure No Pay voorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Is het mogelijk om als particulier een incassobureau in Leiden te benaderen?

Absoluut, als individu kun je zeker gebruik maken van onze diensten als incassobureau in Leiden, vooral als je geconfronteerd wordt met onbetaalde vorderingen. Het is echter cruciaal om overtuigend bewijs te hebben dat de tegenpartij je een bepaald bedrag verschuldigd is voordat je ons benadert.

Voor verdere vragen, neem gerust contact met ons op via: Contact.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]