Incassobureau Amstelveen

Incassobureau Amstelveen

Op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Amstelveen?

Ontdek onze unieke, vriendelijke aanpak. Met meer dan 18 jaar ervaring, No Cure, No Pay beleid en 24/7 online inzicht, zijn wij jouw partner in incassozaken. Neem vandaag nog contact met ons op schakel ons incassobureau in

Incassobureau inschakelen Amstelveen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Amstelveen? Zoek niet verder. Wij zijn er om je te helpen met al je incassobehoeften. Met meer dan 18 jaar ervaring in de branche, weten we precies hoe we jouw klant of debiteur kunnen bewegen om te betalen. En dat allemaal op een vriendelijke en respectvolle manier.

Waarom kiezen voor ons incassobureau in amstelveen?

Onze aanpak is anders. We vermijden de agressieve benadering die je misschien kent van andere incassobureaus. In plaats daarvan hanteren we een supervriendelijke aanpak, waarbij we toch heel duidelijk maken dat er betaald moet worden. We begrijpen dat de relatie met jouw klant belangrijk is, en we willen die niet schaden. Onze aanpak is erop gericht om de betaling te ontvangen zonder de relatie te verstoren.

No Cure, No Pay

Bij ons incassobureau in Amstelveen werken we op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je alleen betaalt als het ons lukt om het bedrag te incasseren. Dus lukt dat niet? Dan brengen we je ook geen kosten in rekening voor de incasso. In plaats daarvan zijn die kosten voor ons, zodat jij er geen risico mee loopt.

Onze werkwijze

We maken het je graag makkelijk om een factuur in te dienen. Dat doe je binnen een paar minuten eenvoudig online, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan. Er is geen sprake van een ingewikkelde procedure. In plaats daarvan kun je jouw factuur uploaden. Wij nemen contact op met je klant of debiteur, waarvoor we gebruik maken van een Aangetekende E-mail™ en bijvoorbeeld onze belrobot. Bovendien gebruiken we SMS, WhatsApp, sociale media en telefonisch contact.

24/7 Online Inzicht

Bij ons incassobureau in Amstelveen heb je altijd inzicht in de voortgang van je incasso-opdracht. Via je online dossier kun je 24/7 volgen wat de status is. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Incasso Amstelveen: Wij zijn er voor jou

Of je nu een groot bedrijf, een kleine ondernemer of een particulier bent, wij zijn er om je te helpen. Wij begrijpen dat openstaande facturen frustrerend kunnen zijn en we willen het incassoproces zo eenvoudig en stressvrij mogelijk voor je maken. Dus als je op zoek bent naar een incassobureau in Amstelveen, denk dan aan ons. Wij zijn er om je te helpen.

Ervaring en Expertise

Met meer dan 18 jaar ervaring in de incassowereld, weten we wat werkt. We kennen de beste manieren om jouw klant of debiteur te benaderen en we weten hoe we de betaling kunnen ontvangen zonder de goede relatie die je met je klant hebt op het spel te zetten. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat we succesvol kunnen incasseren.

Na incassering binnen 1 week op je rekening

Als we succesvol zijn in het innen van het bedrag, dan staat het binnen 1 week op je rekening. Zo hoef je niet lang te wachten op je geld.

Maak kennis met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Amstelveen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Incassobureau Amstelveen: Jouw online incassopartner

We zijn jouw incassobureau in Amstelveen, waar je jouw factuur gewoon online kunt indienen. En dat is dan ook de reden dat we onze diensten door heel Nederland kunnen aanbieden.

We hebben ons kantoor in Amsterdam, maar we zorgen ervoor dat je vanuit Amstelveen de mogelijkheid hebt om jouw facturen te laten innen. Daarvoor hoeven we niet langs bij jouw klant of debiteur, dankzij de telefonische en online mogelijkheden om contact op te nemen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Incassobureau Amstelveen?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Is het mogelijk om via jullie incassobureau Amstelveen een Laatste aanmaning te verzenden?

Het antwoord is een duidelijk ‘ja’. Wij bieden een uitgebreide service, inclusief het verzenden van een laatste aanmaning of WIK-brief voordat we het incassoproces starten.

Als je je klant een laatste kans wilt geven om de openstaande factuur te voldoen, kun je ons inschakelen om een professionele en vriendelijke laatste aanmaning te sturen. Deze brief wordt altijd namens jou verzonden, maar op ons briefpapier. Dit geeft de brief een officieel karakter en leidt in veel gevallen tot een snellere betaling. Bovendien wordt de relatie met je klant hierdoor niet geschaad.

Het verzenden van een WIK-brief is een belangrijke stap in het incassoproces. Het geeft de debiteur een laatste kans om te betalen voordat er verdere stappen worden ondernomen. Het is een effectieve manier om je klant te laten zien dat je serieus bent over het innen van de schuld, zonder dat je meteen een volledig incassoproces hoeft te starten.

Wil je meer weten over hoe wij een laatste aanmaning versturen? Bezoek dan onze webpagina ‘Laatste aanmaning‘ voor meer informatie. Ons team van ervaren incassospecialisten staat klaar om je te helpen met al je incassobehoeften.

Wie draagt de kosten voor het gebruik van ons incassobureau in Amstelveen?

Bij ons incassobureau in Amstelveen hoef je je geen zorgen te maken over verborgen kosten of onverwachte uitgaven. We hanteren een ‘No Cure, No Pay’-beleid, wat betekent dat je ons niets verschuldigd bent tenzij we succesvol zijn in het innen van de openstaande vordering.

De kosten voor onze diensten worden betaald door de debiteur, mits we succesvol zijn in het innen van het uitstaande bedrag. Deze kosten zijn in overeenstemming met de Wet incassokosten. Als we er niet in slagen om het geld te innen, dan zijn er voor jou geen kosten aan verbonden. Dit omvat ook geen abonnements- of dossierkosten.

We streven naar volledige transparantie in onze dienstverlening. Er zijn geen verborgen kosten en we zorgen ervoor dat je van tevoren volledig op de hoogte bent van het proces. Voor meer informatie over ons ‘No Cure, No Pay’-beleid en onze incassovoorwaarden, bezoek je onze pagina ‘No Cure No Pay incasso‘.

Bij ons incassobureau in Amstelveen staan we klaar om je te helpen met je incassobehoeften, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten.

Vraag je je af of je als particulier een incassobureau in Amstelveen kunt inschakelen?

Het antwoord is een duidelijk ‘ja’. Ons incassobureau staat niet alleen open voor bedrijven, maar ook voor particulieren die te maken hebben met onbetaalde vorderingen.

Het is belangrijk om te weten dat je als particulier absoluut gebruik kunt maken van onze diensten. Of je nu te maken hebt met een onbetaalde lening aan een vriend, een onbetaalde factuur voor geleverde diensten of een andere vorm van schuld, wij kunnen je helpen.

Het is wel van belang om voldoende bewijs te hebben dat de andere partij jou inderdaad geld verschuldigd is. Dit kan bijvoorbeeld een schriftelijke overeenkomst zijn, e-mailcorrespondentie over de schuld of bankafschriften die de transactie aantonen.

Wil je meer weten over hoe wij particulieren kunnen helpen met hun incassobehoeften? Bezoek dan onze webpagina ‘Incassobureau Particulieren‘ voor meer informatie.

Heb je nog meer vragen of wil je direct een vordering indienen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 020-3452675. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Ons team van ervaren incassospecialisten staat klaar om je te helpen.

Vraag je je af of het mogelijk is om een incassobureau in Amstelveen slechts eenmalig te benaderen voor een specifieke vordering?

Het antwoord is een volmondig ‘ja’. Ons incassobureau biedt de flexibiliteit om ons eenmalig in te schakelen, perfect voor die ene keer dat je een openstaande vordering wilt uitbesteden.

We begrijpen dat niet iedereen een doorlopende incassodienst nodig heeft. Daarom hebben we geen abonnements- of dossierkosten. Je betaalt alleen voor de dienst die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

Bovendien hanteren we een 100% No Cure No Pay-beleid. Dit betekent dat als we er niet in slagen om je vordering te innen, je ons niets verschuldigd bent. Het is een risicovrije manier om onze dienstverlening uit te proberen zonder verdere verplichtingen.

Dus of je nu een eenmalige vordering hebt of op zoek bent naar een langdurige partner voor je debiteurenbeheer, ons incassobureau in Amstelveen staat klaar om je te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de efficiëntie en professionaliteit van onze dienstverlening.”

Vraag je je af of wij als incassobureau in Amstelveen ook huurincasso's uitvoeren?

Het antwoord is een volmondig ‘ja’. Bij ons incassobureau hebben we de expertise en de mogelijkheid om achterstallige huurinkomsten te innen.

Onze huurincasso-diensten zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke verhuurders die problemen ondervinden bij het innen van de huur. Of je nu een individuele verhuurder bent met een enkele huurder die niet betaalt, of een bedrijf met meerdere huurders die achterlopen met de huur, wij kunnen je helpen.

We begrijpen dat het innen van achterstallige huur een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we een snelle en effectieve aanpak om je te helpen je geld te krijgen. Ons ‘No Cure, No Pay’-beleid betekent dat je ons niets verschuldigd bent tenzij we succesvol zijn in het innen van de achterstallige huur.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in huurincasso, kunnen we je op een professionele manier ondersteunen. We zorgen voor een effectieve oplossing die je helpt om je achterstallige huur te innen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het proces.

Wil je meer weten over onze huurincasso-diensten? Dien je huurincasso bij ons in en profiteer van onze No Cure No Pay-incassovoorwaarden. Bezoek onze pagina ‘Huurincasso’ voor meer informatie. Ons team van ervaren incassospecialisten staat klaar om je te helpen met al je incassobehoeften.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]