Over ons

Over ons

Credifin Nederland staat voor rechtvaardigheid en vertrouwen.

Onder de rook van de Amsterdamse Zuidas, ook wel the Financial mile genoemd, vind je ons kantoor. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als jouw rekeningen niet betaald worden. Het is onze passie jou te helpen om te krijgen waar je recht op hebt.

Wat maakt ons speciaal

De mensen bij ons kantoor zijn stuk voor stuk mensen met jarenlange incasso ervaring. Dankzij deze ruime ervaring in combinatie met een ultra geavanceerd incassosysteem, de juiste contacten en een grote dosis doorzettingsvermogen zijn wij als geen ander in staat jouw vorderingen snel en op correcte wijze te incasseren. Met name onze vriendelijke benadering van jouw klanten onderscheidt ons van veel andere incassobureaus.

Onze voordelen 

 • 100% No Cure No Pay
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat dankzij ruim 18 jaar expertise
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Binnen 5 minuten je incasso-opdracht indienen
 • Na incassering dezelfde week je geld op je rekening

Credifin Nederland is actief sinds 2005

De afgelopen 18 jaar hebben wij een enorm debiteuren bestand opgebouwd. De kans is groot dat jouw debiteur al bekend is bij ons kantoor. Zo weten wij precies met wie we te maken hebben en hoe jouw debiteur zo snel mogelijk gaat betalen.

Ook niet onbelangrijk: Vertrouwen

Je vertrouwt jouw openstaande facturen toe aan je incassopartner. Daarom wil je weten met wie je zaken doet. Dankzij ons 18 jaar aantoonbare bestaansrecht weet je dat je te maken hebt met een solide, gedegen incassobureau. Zien wie wij zijn? Kom gerust eens langs voor een bak koffie, je bent welkom.

Voor wie doen we dit allemaal

We werken als incassobureau voor klanten in alle branches, zowel in het binnen- als buitenland. We werken voor ZZP-ers, MKB-organisaties en grootbedrijven. Zowel binnen de advocatuur, voor non-profitorganisaties en verenigingen, net als allerlei andere bedrijven in alle bedrijfstakken.

Het resultaat

Met meer dan 11.500 tevreden klanten worden 99% van onze incassozaken zonder tussenkomst van een rechter afgehandeld.

Maak kennis met onze juridische specialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin in de Amsterdamse Zuidas, op Van Leijenberghlaan 199 D, garant voor topkwaliteit incassodiensten.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Dit zeggen onze klanten

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” State-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Mea Fysio

Tot slot

Wij zijn zo overtuigd van onze dienstverlening en hebben onze klanten zo hoog in het vaandel staan dat wij als enige kantoor in Nederland een unieke 100% klanttevredenheidsgarantie bieden. Ben je onverhoopt niet tevreden met de behaalde resultaten in een incassoprocedure, brengen wij geen kosten in rekening. Met andere woorden: Je loopt geen enkel financieel risico.

Meer weten?

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]