Over Credifin Nederland, wie zijn wij?

Over ons

Credifin Nederland staat voor rechtvaardigheid en vertrouwen.

Onder de rook van de Amsterdamse Zuidas, ook wel the Financial mile genoemd, vind je ons kantoor. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als jouw rekeningen niet betaald worden. Het is onze passie jou te helpen om te krijgen waar je recht op hebt.

Wat maakt ons speciaal

De mensen bij ons kantoor zijn stuk voor stuk mensen met jarenlange incasso ervaring. Dankzij deze ruime ervaring in combinatie met een ultra geavanceerd incassosysteem, de juiste contacten en een grote dosis doorzettingsvermogen zijn wij als geen ander in staat jouw vorderingen snel en op correcte wijze te incasseren. Met name onze vriendelijke benadering van jouw klanten onderscheidt ons van veel andere incassobureaus. 

Credifin Nederland is actief sinds 2005

De afgelopen 15 jaar hebben wij een enorm debiteuren bestand opgebouwd. De kans is groot dat jouw debiteur al bekend is bij ons kantoor. Zo weten wij precies met wie we te maken hebben en hoe jouw debiteur zo snel mogelijk gaat betalen.

Ook niet onbelangrijk: Vertrouwen

Je vertrouwt jouw openstaande facturen toe aan je incassopartner. Daarom wil je weten met wie je zaken doet. Dankzij ons 15 jaar aantoonbare bestaansrecht weet je dat je te maken hebt met een solide, gedegen incassobureau. Zien wie wij zijn? Kom gerust eens langs voor een bak koffie, je bent welkom.

Voor wie doen we dit allemaal

We werken voor klanten in alle branches, zowel in het binnen- als buitenland. We werken voor ZZP-ers, MKB-organisaties en grootbedrijven. Zowel binnen de advocatuur, voor non-profitorganisaties en verenigingen, net als allerlei andere bedrijven in alle bedrijfstakken.

Tot slot

Wij zijn zo overtuigd van onze dienstverlening en hebben onze klanten zo hoog in het vaandel staan dat wij als enige kantoor in Nederland een unieke 100% klanttevredenheidsgarantie bieden. Ben je onverhoopt niet tevreden met de behaalde resultaten in een incassoprocedure, brengen wij geen kosten in rekening. Met andere woorden: Je loopt geen enkel financieel risico.

Het resultaat: Met meer dan 10000 tevreden klanten worden 99% van onze incassozaken zonder tussenkomst van een rechter afgehandeld.

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met incasso of heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

Incassotraject

No cure, No pay incasso

Incasso

Contact opnemen

Incassobureau

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

214 beoordelingen

Naar alle reviews