Account aanmaken - software

Over ons

Gedrevenheid als incassobureau

Credifin is jouw online incassobureau, waar je binnen een paar minuten jouw incassotraject kunt starten. Online in ons webportaal, waarmee we in 15 jaar zijn uitgegroeid van een jong bedrijf dat kansen zag tot een grote speler voor No Cure, No Pay-incasso met meer dan 10.000 tevreden klanten.

Veelzijdig en vriendelijk

We werken voor klanten in alle branches, zowel in het binnen- als buitenland. We werken voor ZZP-ers, MKB-organisaties en grootbedrijven. Zowel binnen de advocatuur, voor non-profitorganisaties en verenigingen, net als allerlei andere bedrijven in alle bedrijfstakken.

Met name onze vriendelijke benadering van jouw klanten onderscheidt ons van veel andere incassobureaus. We begrijpen dat je met jouw klant waarschijnlijk een goede relatie hebt. We zijn aardig waar mogelijk en daadkrachtig zodra dat nodig is. Bijvoorbeeld door het jouw klant zo makkelijk mogelijk te maken om de betaling te voldoen.

Vakkundig en innovatief

Benieuwd naar de unieke mogelijkheden binnen ons incassotraject? We zetten er een paar voor je op een rij:

  • Aangetekende E-mail™
  • iDeal-betaalmogelijkheid voor klanten
  • Berichten via WhatsApp en social media

We maken het jou en jouw klant graag zo makkelijk mogelijk om de openstaande factuur alsnog te voldoen. Daarvoor kun je gebruik maken van ons online webportaal, waar je jouw factuur binnen een paar minuten kunt uploaden.

Online webportaal: voor jou en de klant

Ons online webportaal is er voor jou en jouw klant. Aanmelden duurt maximaal een paar minuten, waarna je jouw factuur meteen kunt uploaden. Je hebt daar 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de voortgang van jouw incassotraject.

Met het online portaal maken we het jou en jouw klant graag zo makkelijk mogelijk. Je hebt de volledige controle, terwijl we de drempel verlagen voor de debiteur om de factuur te voldoen. Dat doen we bijvoorbeeld met een makkelijke iDeal-betaling, terwijl jij eenvoudig contact kunt opnemen  en alle communicatie op één plek bij elkaar hebt.

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met incasso of heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

Incassotraject

No cure, No pay incasso

Hoe werkt het

Contact opnemen

Incassobureau

 

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

192 beoordelingen

Naar alle reviews