Kredietcheck aanvragen?

Kredietcheck

Ken de financiële positie van jouw klant

Kredietcheck uitvoeren? Het is de beste manier om de financiële positie van jouw klant te leren kennen. Is er sprake van financiële problemen of moet je rekening houden met andere belangrijke ontwikkelingen? Wij maken het inzichtelijk.

Kredietwaardigheid van een bedrijf controleren

Wil je de kredietwaardigheid van een bedrijf controleren of ben je benieuwd in welke situaties dat een goed geval is? We vertellen je graag meer over de kredietcheck die we voor je kunnen uitvoeren. Op die manier brengen we de belangrijke informatie in kaart, waarmee jij een betere beslissing kunt nemen. De kredietcheck vertelt je vooraf met wie je zaken doet en wat je financieel van jouw klant kunt verwachten. En denk je na over een gerechtelijke procedure ? Ook dan is het een goed idee om de kredietwaardigheid, het betaalgedrag en de jaarcijfers van jouw klant te controleren.

Online kredietcheck: waarom belangrijk?

Een kredietcheck is een belangrijk onderdeel van het debiteurenbeheer proces, omdat het je inzicht geeft in de betalingsgedrag en de financiële situatie van een debiteur.

Een kredietcheck kan bijvoorbeeld informatie bevatten over de betalingsgeschiedenis van de debiteur, zijn financiële situatie en eventuele openstaande schulden of betalingsproblemen. Dit kan je helpen om beter te beoordelen of de debiteur betrouwbaar is en of hij in staat is om zijn verplichtingen na te komen.

Daarnaast kan een kredietcheck ook praktische informatie bevatten, zoals de naam en het adres van de debiteur, zijn KVK-nummer en BTW-nummer. Dit kan je helpen om te controleren of de debiteur wie hij beweert te zijn en om te voorkomen dat je zaken doet met een niet-bestaande of valse entiteit.

Verder noteren we overige waarnemingen, zoals een faillissement, onder curatele stelling en rondom het bewindregister. We voorkomen daarmee vervelende financiële verrassingen.

In het algemeen is een kredietcheck dus een belangrijk hulpmiddel om risico’s te identificeren en te beperken bij het aangaan van zakelijke relaties met debiteuren.

Het kan je helpen om betalingsproblemen te voorkomen en voorkom daarmee een incassotraject bij klanten die niet kunnen betalen, of een laatste aanmaning die misschien weinig effect zal hebben.

Kosten uitgebreide Kredietcheck?

Voor een bedrag van slechts € 59,-  kunt je een uitgebreid onderzoek instellen waarin je alles te weten komt van een onderneming of persoon.

Kredietcheck uitvoeren?

Wil je een kredietcheck of vermogenscheck uitvoeren, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? We helpen je daar graag mee als incassobureau.

Meer weten?

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

234 beoordelingen

Naar alle reviews