Kredietcheck aanvragen?

Kredietcheck

Ken de financiële positie van jouw klant

Kredietcheck uitvoeren? Het is de beste manier om de financiële positie van jouw klant te leren kennen. Is er sprake van financiële problemen of moet je rekening houden met andere belangrijke ontwikkelingen? Wij maken het inzichtelijk.

Kredietwaardigheid van een bedrijf controleren

Wil je de kredietwaardigheid van een bedrijf controleren of ben je benieuwd in welke situaties dat een goed geval is? We vertellen je graag meer over de kredietcheck die we voor je kunnen uitvoeren. Op die manier brengen we de belangrijke informatie in kaart, waarmee jij een betere beslissing kunt nemen.

De kredietcheck vertelt je vooraf met wie je zaken doet en wat je financieel van jouw klant kunt verwachten. En denk je na over een gerechtelijke procedure ? Ook dan is het een goed idee om de kredietwaardigheid, het betaalgedrag en de jaarcijfers van jouw klant te controleren.

Online kredietcheck: waarom belangrijk?

Een kredietcheck is een belangrijk onderdeel van het debiteurenbeheer proces, omdat het je inzicht geeft in de betalingsgedrag en de financiële situatie van een debiteur.

Een kredietcheck kan bijvoorbeeld informatie bevatten over de betalingsgeschiedenis van de debiteur, zijn financiële situatie en eventuele openstaande schulden of betalingsproblemen. Dit kan je helpen om beter te beoordelen of de debiteur betrouwbaar is en of hij in staat is om zijn verplichtingen na te komen.

Daarnaast kan een kredietcheck ook praktische informatie bevatten, zoals de naam en het adres van de debiteur, zijn KVK-nummer en BTW-nummer. Dit kan je helpen om te controleren of de debiteur wie hij beweert te zijn en om te voorkomen dat je zaken doet met een niet-bestaande of valse entiteit.

Verder noteren we overige waarnemingen, zoals een faillissement, onder curatele stelling en rondom het bewindregister. We voorkomen daarmee vervelende financiële verrassingen.

In het algemeen is een kredietcheck dus een belangrijk hulpmiddel om risico’s te identificeren en te beperken bij het aangaan van zakelijke relaties met debiteuren.

Het kan je helpen om betalingsproblemen te voorkomen en voorkom daarmee een incassotraject bij klanten die niet kunnen betalen, of een laatste aanmaning die misschien weinig effect zal hebben.

Maak kennis met onze juridische specialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin in de Amsterdamse Zuidas, op Van Leijenberghlaan 199 D, garant voor topkwaliteit incassodiensten.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Kosten uitgebreide Kredietcheck?

Voor een bedrag van slechts € 59,-  kunt je een uitgebreid onderzoek instellen waarin je alles te weten komt van een onderneming of persoon.

Kredietcheck uitvoeren?

Wil je een kredietcheck of vermogenscheck uitvoeren, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? We helpen je daar graag mee als incassobureau.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Kredietcheck?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je meer inzicht in dit onderwerp? Aarzel niet en regel meteen een GRATIS adviesgesprek. Je kunt ook direct onze specialisten bellen op 020-3452675.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]