Incassobureau Ede

Incassobureau Ede

Op zoek naar een incassobureau in Ede?

Wij zijn jouw toegewijde incassospecialisten in Ede, klaar om jou te helpen met het innen van onbetaalde facturen. Als jij nog geld tegoed hebt en de betalingstermijn is verstreken (of zelfs ruim overschreden), dan staan wij voor je klaar als incassobureau in Ede.

Werkwijze Credifin

Wij zijn jouw toegewijde incassospecialisten in Ede, met een slagingspercentage van ruim 90% in het innen van openstaande facturen. Bovendien werken we op basis van No Cure, No Pay. Dit betekent dat jij geen risico loopt en dat je volledig wordt vergoed als de klant de vordering aan ons betaalt.

Onze werkwijze is snel en efficiënt. Binnen 5 minuten kun je online een account aanmaken en met slechts een paar klikken je incasso in Ede starten door de openstaande factuur(en) te uploaden. Dit kost je slechts enkele minuten van je tijd, waarna wij als incassobureau in Ede voor jou aan de slag gaan.

We sturen direct een brief of aangetekende e-mail naar jouw klanten om aan te geven dat de factuur betaald moet worden. Dit doen we op een duidelijke en vriendelijke manier, zodat de relatie met jouw klant niet onnodig verslechtert.

Sterker nog, veel van de klanten die we aanzetten tot betaling vragen ons daarna of ze ook hun facturen via ons kunnen laten innen.

Bij ons incassobureau in Ede profiteer je van diverse voordelen:

 • Binnen 5 minuten kun je een incasso-opdracht indienen.
 • 24/7 volgen van de voortgang via je online dossier.
 • Meer dan 18 jaar ervaring en expertise.
 • Geen abonnements- of dossierkosten.
 • Uitbetaling op jouw rekening binnen 1 week na incassering.

Incassobureau Ede

No cure no pay in Ede

We willen het je als incassobureau in Ede graag gemakkelijk maken. We begrijpen dat je geen risico wilt lopen met onbetaalde facturen. Daarom bieden we No Cure, No Pay incasso in Ede aan. Dit betekent dat wij in eerste instantie de kosten dragen.

Lukt het ons niet om de openstaande factuur voor je te innen? Dan nemen wij dat risico en hoef jij daar geen kosten voor te betalen.

Als het wel lukt om de factuur te innen, brengen we de kosten in rekening bij jouw klant. Dit omvat het bedrag van de factuur, eventuele wettelijke rente en de kosten die wij als incassobureau maken. Het totaalbedrag wordt bij jouw klant in rekening gebracht.

Als de volledige vordering wordt voldaan, maak jij helemaal geen kosten. Op deze manier bieden we jou graag een voordelige dienstverlening, zonder dat jij risico hoeft te lopen met het openstaande bedrag.

Klantvriendelijk incassobureau

Onze klantvriendelijke benadering is zeer succesvol gebleken bij allerlei soorten klanten en bedrijven. Dus zelfs als je al van alles hebt geprobeerd met een klant waar je verder een goede relatie mee hebt, nemen wij het over, houden we het nauwlettend in de gaten en zorgen we er tegelijkertijd voor dat de goede relatie niet verslechtert.

Sterker nog, in veel gevallen nemen debiteuren uiteindelijk ook zelf contact met ons op. Ze schakelen ons in als incasso Ede om de bedragen die zij nog open hebben staan te innen. Soms is er sprake van een opeenvolging van openstaande betalingen, waarbij wij goed kunnen helpen.

Het feit dat de bedrijven die wij benaderen ons vervolgens ook inschakelen, bewijst naar ons idee de prettige werkwijze en houding die we hanteren.

Maak kennis met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Ede en provincie Gelderland.

Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Reviews van tevreden klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Incassobureau in Ede

Ben je op zoek naar een incassobureau in Ede waar je op een eenvoudige manier terecht kunt en zelf de voortgang kunt volgen? Met onze innovatieve aanpak kun je de factuur gewoon online indienen. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken voor incasso in Ede.

Je kunt de factuur uploaden met slechts een paar klikken, en het kost je maar 5 minuten van je tijd. Wij controleren de openstaande vordering en gaan er meteen mee aan de slag om je klant te motiveren om het bedrag alsnog netjes te betalen.

Wil je tussentijds op de hoogte blijven van de voortgang, vooral als je meerdere facturen hebt ingediend? We houden je online op de hoogte van de stappen die we nemen. Dus of we een brief of aangetekende e-mail naar jouw klant sturen, controleren we of de aanmaning is ontvangen.

En als we een WhatsApp-bericht sturen of met de klant bellen, informeren we je daarover, evenals over de betalingsregeling die we treffen. Op deze manier ben je 24/7 op de hoogte van de situatie, zonder dat er kosten worden gemaakt als het niet lukt om te incasseren.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Incassobureau Ede?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Wat kost een incassobureau in Ede?

Het gebruik van ons incassobureau in Ede brengt voor jou als opdrachtgever geen kosten met zich mee.

Bij ons hanteren we het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat betekent dat de kosten van het incassotraject worden gedragen door de debiteur. Volgens de Wet Incassokosten heeft de debiteur de verplichting om deze kosten te betalen wanneer we erin slagen het uitstaande bedrag succesvol te innen. Als het ons niet lukt om het geld te incasseren, brengen we jou als opdrachtgever geen kosten in rekening, inclusief geen abonnements- of dossierkosten.

We hechten veel waarde aan transparantie en duidelijkheid, en streven ernaar om onze dienstverlening zonder verborgen kosten aan te bieden. Je kunt erop vertrouwen dat er geen onverwachte financiële verplichtingen aan verbonden zijn wanneer je ons incassobureau inschakelt.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons ‘No Cure, No Pay’-beleid en onze voorwaarden voor incasso, nodigen we je uit om onze specifieke pagina “No Cure No Pay incasso” te raadplegen. Hier vind je uitgebreide uitleg over hoe dit beleid werkt en welke afspraken er gelden.

Mocht je nog vragen hebben of gebruik willen maken van onze incassodiensten in Ede, staan we klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en ondersteuning in jouw incassozaken. Wij zijn bereikbaar op 020-3452675.

Kun je als particulier een incassobureau in Ede inschakelen?

Ja, als particulier is het zeker mogelijk om gebruik te maken van de diensten van ons incassobureau in Ede wanneer je te maken hebt met onbetaalde vorderingen.

Wanneer je geconfronteerd wordt met openstaande vorderingen die niet worden betaald, kun je ons als incassobureau inschakelen om je te helpen. Het is echter belangrijk om voldoende bewijsmateriaal te hebben dat aantoont dat de andere partij daadwerkelijk een schuld aan jou heeft voordat je ons inschakelt. Dit bewijsmateriaal kan bijvoorbeeld bestaan uit facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken die aantonen dat er een betalingsverplichting bestaat.

Bij ons incassobureau begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een complex proces kan zijn, vooral voor particulieren. Ons ervaren team staat klaar om je bij te staan en de nodige stappen te ondernemen om de vordering te innen. We kunnen betalingsherinneringen en aanmaningen versturen naar de schuldenaar, en indien nodig kunnen we ook juridische maatregelen nemen, zoals het starten van een gerechtelijke procedure.

Voor meer informatie over onze diensten voor particulieren kun je onze webpagina “Incassobureau particulieren” bezoeken. Hier vind je gedetailleerde informatie over hoe we je kunnen ondersteunen en wat je kunt verwachten tijdens het incassoproces.

Als je nog vragen hebt of als je gebruik wilt maken van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-3452675. Onze openingstijden zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

We zijn er om je te helpen en streven ernaar om een effectieve en professionele oplossing te bieden voor jouw incassozaken als particulier in Ede.

Doen jullie aan huurincasso in Ede?

Ja, als incassobureau in Ede voeren wij ook huurincasso’s uit.

Bij Credifin Nederland bieden wij huurincassodiensten aan voor zowel individuele verhuurders als bedrijfsmatige verhuurders die te maken hebben met problemen bij het innen van huurinkomsten. Wij begrijpen dat het innen van achterstallige huur een uitdaging kan zijn en streven ernaar verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak.

Ons ‘no cure, no pay’-beleid is ook van toepassing op huurincasso. Dit betekent dat wij geen kosten in rekening brengen als het niet lukt om de vordering succesvol te incasseren. Dit geeft verhuurders gemoedsrust en verzekert hen dat wij ons volledig inzetten om resultaten te behalen.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van huurincasso kunnen wij verhuurders op een professionele manier ondersteunen en zorgen voor een effectieve oplossing. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen en wettelijke vereisten die gepaard gaan met huurincasso en werken met zorgvuldigheid en toewijding aan het behalen van positieve resultaten.

Als verhuurder kun je jouw huurincasso bij ons indienen en profiteren van onze No Cure, No Pay-incassovoorwaarden. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer wij erin slagen om de achterstallige huur succesvol te incasseren. Voor meer gedetailleerde informatie over onze huurincasso in Ede en hoe je hiervan kunt profiteren, kun je hier klikken.

Als je vragen hebt of gebruik wilt maken van onze huurincasso in Ede, staan wij klaar om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op en ons team van experts zal je begeleiden en adviseren bij jouw huurincassozaken.

Bel ons op: 020-3452675 Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

Hoe lang duurt een incassoprocedure voor incassobureau Ede?

De duur van een incassoprocedure in Ede kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is het bedrag van de vordering. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het bedrag van de vordering, hoe langer het incassoproces kan duren.

Daarnaast speelt de bereidwilligheid van de debiteur om te betalen een rol. Als de debiteur snel reageert en bereid is om de vordering te voldoen, kan het incassoproces sneller verlopen. Echter, als de debiteur niet meewerkt en het nodig is om juridische stappen te nemen, kan het incassoproces langer duren.

Ook de hoeveelheid beschikbaar bewijs kan invloed hebben op de duur van het incassoproces. Het is belangrijk om voldoende bewijsmateriaal te hebben dat aantoont dat de debiteur inderdaad een schuld heeft, zoals facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken. Als er onvoldoende bewijsmateriaal is, kan het langer duren om de vordering succesvol te innen.

Bij ons incassobureau begrijpen we dat tijd een belangrijke factor is bij het innen van openstaande vorderingen. We streven ernaar om het incassoproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk te incasseren. Ons ervaren team zal je zaak zorgvuldig behandelen en de juiste stappen ondernemen om tot een positief resultaat te komen.

Hoewel de duur van een incassoprocedure kan variëren, kun je op onze website de nodige informatie vinden over het incassotraject. Op onze pagina “Incassotraject” geven we een gedetailleerde uitleg van de stappen die we nemen en wat je kunt verwachten tijdens het proces.

Als je specifieke vragen hebt over de duur van jouw incassoprocedure in Ede, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te begeleiden en je te voorzien van de nodige informatie en ondersteuning tijdens het incassoproces.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]