incassotraject - incassobureau inschakelen

Incasso voor verenigingen

Contributie innen met incasso voor verenigingen

Te maken met leden die hun contributie niet op tijd betalen, maar te weinig capaciteit om daar zelf steeds achteraan te gaan? Maak het jezelf makkelijk met onze incasso voor verenigingen. Draag openstaande facturen automatisch over vanuit ClubCollect facturatie- en ledenadministratiesoftware of dien ze binnen een paar minuten handmatig in.

Voordelen: incasso voor verenigingen

Niets zo vervelend als rekeningen die open blijven staan, ondanks dat leden aangeven de vereniging een warm hart toe te dragen. Credifin helpt je daarbij, met 3 belangrijke voordelen voor incasso voor verenigingen:

 • 100% No Cure, No Pay
  Geen zorgen over kosten, ook niet als het onverhoopt toch niet lukt om de rekening te innen. 100% No Cure No Pay-incasso.
 • Geen dossier- en abonnementskosten
  Geen kleine lettertjes, geen verborgen kosten. Gratis incassobureau, dus baadt het niet, dan schaadt het niet.
 • Incassotraject op maat
  Dankzij ons geavanceerde incassosysteem zijn wij in staat maatwerk te leveren, je kiest zelf hoe je incassotraject er uit gaat zien en hoe je leden benaderd worden.

Kosteloos openstaande rekening innen

Benieuwd hoe we helpen de openstaande rekeningen te innen? Dat kan direct vanuit de ClubCollect-software, of door je binnen een paar minuten aan te melden en de openstaande rekening(en) te uploaden.

Remove the row

Column: 1

Account aanmaken - software
Online aanmelden 
 
Maak online jouw account aan, zodat je meteen kunt beginnen. Het kost je slechts een paar minuten van je tijd, omdat we je alleen vragen om de bedrijfsgegevens die we nodig hebben.

 

Column: 2

Verstuur je laatste aanmaning of betalingsherinnering via Credifin?
Facturen uploaden 
 
Jouw factu(u)r(en) kun je eenvoudig uploaden, zodat je er mee aan de slag kunt. Eenmaal in ons online webportaal kun je meteen beginnen.

 

 

Remove the row

Column: 1

Direct aan de slag 
 
We controleren jouw factuur en de documentatie, waarna we meteen aan de slag gaan. Bijvoorbeeld met een brief of een Aangetekende E-mail™.

 

Column: 2

24/7 online : incasso, herinneringen en laatste aanmaning versturen
24/7 online inzage
 
Eenmaal aan de slag heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in jouw account. Daar vind je de openstaande facturen en de voortgang, zodat je altijd op de hoogte bent.

 

 

Samenwerking met ClubCollect

Maak je voor de facturatie en/of ledenadministratie gebruik van ClubCollect? Dankzij onze samenwerking kun je openstaande rekeningen automatisch aanleveren. Met één druk op de knop kun je de achterstallige facturen aan ons doorsturen, zodat je daar meteen mee aan de slag kunt. De makkelijkste manier om openstaande rekeningen alsnog te innen, zodat leden netjes hun contributie betalen.

Specialist in incasso voor verenigingen

We zijn jouw specialist in incasso voor verenigingen, waarmee we het je graag zo makkelijk mogelijk maken. Zonder ingewikkelde procedures of lastige vragen. En zonder de agressieve benadering van jouw leden, maar door het ze zo makkelijk mogelijk te maken om de contributie alsnog te betalen. Met een handige iDeal-link of door het bedrag over te maken, zodat jouw vereniging de bedragen vlot zal ontvangen.

Meer weten?

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

216 beoordelingen

Naar alle reviews