Incassobureau Arnhem

Incassobureau Arnhem

Wat zoek jij in een incassobureau in Arnhem?

Onze klanten waarderen het gemak waarmee ze online dossiers kunnen aanmaken, onze directe aanpak en onze klantvriendelijkheid, zowel naar hen toe als naar de debiteur waar ze nog geld van tegoed hebben. We begrijpen dat een goede relatie met je klant belangrijk is en staan niet in de weg, sterker nog, het komt vaak voor dat de debiteur uiteindelijk zelf contact met ons opneemt om de openstaande facturen voor dat bedrijf te innen.

Incassobureau inschakelen Arnhem

We werken als incassobureau in Arnhem klantvriendelijk en doen dat bovendien op basis van No Cure, No Pay. Dus lukt het ons niet om de bedragen voor je te incasseren? Dan hoef je daar ook geen kosten voor te maken. Zo loop jij geen risico, en gaan wij graag voor je aan de slag als incassobureau in Arnhem.

Je kunt jouw incasso in Arnhem gewoon online aanmaken. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Vervolgens houd je de voortgang eenvoudig online bij. Zo weet je steeds wat de status is, zonder dat je daarvoor contact met ons hoeft op te nemen.

Dat geeft rust, omdat je zelf kunt zien dat wij contact hebben met jouw debiteur en afspraken maken over de betaling die tot nu toe uitblijft.

Zorgeloos incasseren

Onze werkwijze is er volledig op gericht om zorgeloos voor jou te incasseren. Dus zoek je een manier om de openstaande facturen alsnog te innen, zonder dat je daar vee tijd en moeite in hoeft te steken?

Misschien heb je al meerdere e-mails gestuurd en zelfs telefonisch contact opnemen. Als de gemaakte beloften loos blijken gaan wij er graag voor je mee aan de slag.

We hebben meer dan 18 jaar ervaring, dus kennen alle excuses. En we weten op welke manier we subtiel druk kunnen zetten, om jouw klant toch te bewegen om te betalen.

Dus zoek je een incassobureau in Arnhem dat voor je aan de slag gaat, terwijl jij op de achtergrond de voortgang bijhoudt? Dat is precies wat we voor je doen, nadat jij online jouw dossier hebt aangemaakt en de factuur hebt ingediend.

Voordelen incassobureau Arnhem

 • 100% No Cure, No Pay
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat: 18 jaar ervaring
 • Volg jouw incassotraject 24/7 online
 • Binnen 5 minuten indienen

Klantvriendelijk incassobureau

We vinden het als incassobureau heel belangrijk om klantvriendelijk te blijven, ook naar jouw debiteur. Dus heb je daarmee een verder goede relatie? Wij zorgen ervoor dat jullie gewoon samen kunnen blijven werken. Niet zelden wordt ook de debiteur klant bij ons, voor de openstaande facturen van dat bedrijf. Het is voor ons te bevestiging dat we helder communiceren, zonder daarin onredelijk te zijn.

Maak kennis met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Arnhem en provincie Gelderland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een het beste incassobureau van Nederland, maar een incassopartner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Incassobureau in Arnhem

Dus zoek je een incassobureau in Arnhem dat het effectief, klantvriendelijk en innovatief aanpakt? Schakel ons in als incassobureau in Arnhem? Wij zorgen ervoor dat jij optimaal gebruik maakt van de online mogelijkheden. Het werkt soepel, snel en heel makkelijk. Het kost je zo min mogelijk tijd, en bovendien zo min mogelijk kosten.

We werken natuurlijk op basis van No Cure, No Pay incasso, zodat jij geen risico loopt. Bovendien proberen we ook de wettelijke rente én de incassokosten te incasseren, om er zelfs voor te zorgen dat je zelfs bij succes geen kosten maakt voor incasso in Arnhem.

Meer weten?

Heb je nog vragen over incassobureau Arnhem?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]