Incassobureau Arnhem

Incassobureau Arnhem

Wat zoek jij in een incassobureau in Arnhem?

Onze klanten waarderen het gemak waarmee ze online dossiers kunnen aanmaken, onze directe aanpak en onze klantvriendelijkheid, zowel naar hen toe als naar de debiteur waar ze nog geld van tegoed hebben. We begrijpen dat een goede relatie met je klant belangrijk is en staan niet in de weg, sterker nog, het komt vaak voor dat de debiteur uiteindelijk zelf contact met ons opneemt om de openstaande facturen voor dat bedrijf te innen.

Incassobureau inschakelen Arnhem

We werken als incassobureau in Arnhem klantvriendelijk en doen dat bovendien op basis van No Cure, No Pay. Dus lukt het ons niet om de bedragen voor je te incasseren? Dan hoef je daar ook geen kosten voor te maken. Zo loop jij geen risico, en gaan wij graag voor je aan de slag als incassobureau in Arnhem.

Je kunt jouw incasso in Arnhem gewoon online aanmaken. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Vervolgens houd je de voortgang eenvoudig online bij. Zo weet je steeds wat de status is, zonder dat je daarvoor contact met ons hoeft op te nemen. Dat geeft rust, omdat je zelf kunt zien dat wij contact hebben met jouw debiteur en afspraken maken over de betaling die tot nu toe uitblijft.

Zorgeloos incasseren

Onze werkwijze is er volledig op gericht om zorgeloos voor jou te incasseren. Dus zoek je een manier om de openstaande facturen alsnog te innen, zonder dat je daar vee tijd en moeite in hoeft te steken? Misschien heb je al meerdere e-mails gestuurd en zelfs telefonisch contact opnemen. Als de gemaakte beloften loos blijken gaan wij er graag voor je mee aan de slag.

We hebben meer dan 17 jaar ervaring, dus kennen alle excuses. En we weten op welke manier we subtiel druk kunnen zetten, om jouw klant toch te bewegen om te betalen. Dus zoek je een incassobureau in Arnhem dat voor je aan de slag gaat, terwijl jij op de achtergrond de voortgang bijhoudt? Dat is precies wat we voor je doen, nadat jij online jouw dossier hebt aangemaakt en de factuur hebt ingediend.

 • 100% No Cure, No Pay
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat: 17 jaar ervaring
 • Volg jouw incassotraject 24/7 online
 • Binnen 5 minuten indienen

Klantvriendelijk incassobureau

We vinden het als incassobureau heel belangrijk om klantvriendelijk te blijven, ook naar jouw debiteur. Dus heb je daarmee een verder goede relatie? Wij zorgen ervoor dat jullie gewoon samen kunnen blijven werken. Niet zelden wordt ook de debiteur klant bij ons, voor de openstaande facturen van dat bedrijf. Het is voor ons te bevestiging dat we helder communiceren, zonder daarin onredelijk te zijn.

Reviews van tevreden klanten

Dat is uiteraard ook iets dat terugkomt in de reviews van onze klanten, zowel uit Arnhem als uit de rest van Nederland. Coornhert Lyceum vertelde ons bijvoorbeeld:

“Prettige samenwerking e.e.a. wordt goed en professioneel aangepakt. Het indienen van de vorderingen is eenvoudig via het onlineportaal.” – ***** 10/10

Dat het online portaal zo wordt gewaardeerd maakt ons natuurlijk trots. Zo zorgen we er als incassobureau in Arnhem namelijk voor dat jij de factuur online kunt indienen. En dat je de voortgang zelf bij kunt houden, zodat je altijd precies weet wat de status is.

Incassobureau in Arnhem

Dus zoek je een incassobureau in Arnhem dat het effectief, klantvriendelijk en innovatief aanpakt? Schakel ons in als incassobureau in Arnhem? Wij zorgen ervoor dat jij optimaal gebruik maakt van de online mogelijkheden. Het werkt soepel, snel en heel makkelijk. Het kost je zo min mogelijk tijd, en bovendien zo min mogelijk kosten.

We werken natuurlijk op basis van No Cure, No Pay incasso, zodat jij geen risico loopt. Bovendien proberen we ook de wettelijke rente én de incassokosten te incasseren, om er zelfs voor te zorgen dat je zelfs bij succes geen kosten maakt voor incasso in Arnhem.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Arnhem

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews