Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Delft

Als je op zoek bent naar een ervaren deurwaarder in Delft, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een professioneel incassobureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van incassotrajecten en gerechtelijke procedures. Met onze No Cure, No Pay aanpak en 24/7 online inzicht, staan we altijd voor je klaar.

Deurwaarder versus incassobureau Delft

Let op: je schakelt een deurwaarder in Delft pas in als het incassotraject niet het gewenste resultaat oplevert. Heb je meerdere herinneringen en een aanmaning verstuurd, maar blijft de betaling uit? Dan kunnen wij als jouw incassobureau in Delft aan de slag gaan, op basis van No Cure, No Pay. Als dit ook niet lukt, of als een ander bureau dit al zonder succes heeft geprobeerd, dan staan we voor je klaar als jouw deurwaarder in Delft.

Deurwaarder: via een gerechtelijke procedure

Als je kiest voor een deurwaarder, start je een gerechtelijke procedure. Dit betekent dat je een rechtszaak aangaat tegen jouw klant. Als die debiteur niet betaalt maar jij daar wel recht op hebt, kun je de betaling via de rechter afdwingen. Wij zijn jouw ervaren deurwaarder in Delft. Dat betekent dat we je bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure.

Wat kun je van ons verwachten?

Als jouw deurwaarder in Delft gaan we volledig voor je aan de slag. Je kunt rekenen op ervaren juridisch experts, die precies weten hoe een gerechtelijke procedure werkt. We analyseren eerst jouw situatie, om te bepalen wat er precies is gebeurd. Op basis daarvan overleggen we of het zinvol is om naar de rechter te stappen.

We begeleiden je op drie verschillende momenten:

 1. Vooraf: voordat we starten, is het belangrijk om vast te stellen hoe zinvol de gerechtelijke procedure is. We onderzoeken of je een sterke zaak hebt, door goed na te gaan wat er precies is gebeurd. Heeft de opdrachtgever bijvoorbeeld nooit aangegeven dat een factuur onterecht is? We controleren de zaak op eventuele bijzonderheden, om je vervolgens te adviseren om er wel of niet juridisch mee door te gaan.
 2. Tijdens de procedure: tijdens de gerechtelijke procedure bieden we je betrokken begeleiding. Dat geldt voor onze rol als deurwaarder in Delft, maar ook tijdens de eerdere fases van het proces. We helpen met de dagvaarding en begeleiden je bij de juridische stappen die je moet nemen. Zo sta je er nooit alleen voor, maar werk je samen met ervaren juristen.
 3. Achteraf: ten slotte letten we op de uitvoering van het vonnis van de rechter. Zo zorgen we er samen voor dat je het bedrag waar je recht op hebt ook daadwerkelijk ontvangt.

Uiteraard zijn we op alle momenten bereikbaar voor jouw vragen. Dat geldt voor juridisch advies en voor vragen over de procedure, omdat we goed begrijpen dat je hier (hopelijk) niet vaak mee te maken hebt.

Dit kost een deurwaarder in Delft

Een incassotraject bieden we aan op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat lukt helaas niet bij een gerechtelijke procedure, omdat er allerlei kosten gemaakt worden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan deze kosten:

 • Griffierecht
 • Salaris van de gemachtigde
 • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
 • Het vonnis

We proberen de kosten vooraf zo goed mogelijk voor je in te schatten. Dat betekent dat we aangeven wat de kosten van de verschillende stappen zijn, zodat je zelf mee kunt rekenen. Als dat mogelijk is berekenen we zelfs een all-in tarief. Zo nemen we zoveel mogelijk onzekerheid weg, en leggen we je graag uit wat we voor je zullen doen en hoe dat in de praktijk werkt.

Tip: wil je precies weten wat je betaalt voor een goede deurwaarder in Delft? Wat dat kost kunnen we soms voor je samenvatten in een helder all-in tarief, zonder verrassingen. Heeft de klant bijvoorbeeld nooit aangegeven dat de factuur die je stuurde niet terecht was?

Dan durven we het all-in tarief aan. Je betaalt een vaste prijs, waarvoor we aan de slag gaan met de gerechtelijke procedure en als deurwaarder.

Neem contact op met onze juristen

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit deurwaardersdiensten in Delft.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Deurwaarder Delft

Zoek je een deurwaarder in Delft die voor elkaar krijgt wat met een incassotraject niet lukt? Wij zorgen ervoor dat je toch het bedrag ontvangt waar je recht op hebt. We leggen je graag uit wat erbij komt kijken, ook in vergelijking tot het incassotraject bij ons incassobureau in Delft dat je misschien kent. Het is een volgende stap, op het moment dat je merkt dat de andere inspanningen niet tot de gewenste resultaten leiden.

Dus heb je alles geprobeerd en recht op het geld, maar wil de debiteur niet betalen? Geen zorgen, wij als incassobureau gaan graag de gerechtelijke procedure met je aan. Dat doen we in begrijpelijke taal en altijd door je vooraf zo goed mogelijk aan te geven wat de kosten zullen zijn. Zo weet jij waar je aan toe bent. En weet je zeker dat je samenwerkt met ervaren juridisch specialisten die voorkomen dat jij er alleen voor komt te staan.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze specialist Jesse over Deurwaarder Delft?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je meer inzicht in dit onderwerp? Aarzel niet en regel meteen een GRATIS adviesgesprek. Je kunt ook direct onze specialisten bellen op 020-3452675.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]