Incassobureau Heerenveen

Incassobureau Heerenveen

Bent u op zoek naar een incassobureau in Heerenveen?

Zoek niet verder! Wij zijn uw incassospecialist en helpen u om openstaande facturen bij uw klanten te innen. Heeft u nog geld tegoed en is de betalingstermijn verstreken? Wij nemen de zaak voor u op en gaan ermee aan de slag.

Hulp nodig bij incasso Heerenveen

Bij ons incassobureau in Heerenveen zorgen we ervoor dat je als ondernemer niet achter je geld aan hoeft te blijven zitten. Wij innen ruim 90% van de openstaande facturen voor onze klanten op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je geen enkel risico loopt en alleen betaalt als wij het geld voor jou innen.

Onze werkwijze is snel en eenvoudig

Via ons online platform kun je binnen 5 minuten jouw openstaande factuur of facturen uploaden. Wij nemen het dan direct over en sturen jouw klant een brief of een Aangetekende E-mail om hen te herinneren aan de openstaande factuur.

Onze aanpak is vriendelijk, maar toch voldoende dwingend om jouw klant of debiteur te bewegen om te betalen. Zo voorkomen we dat jouw relatie met de klant verloren gaat en creëren we zelfs nieuwe klanten die ook hun facturen via ons willen laten innen.

Bij ons incassobureau in Heerenveen profiteer je van diverse voordelen, zoals:

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Klantvriendelijk incasseren

We begrijpen dat het behouden van een goede relatie met je klanten belangrijk voor je is, zelfs wanneer zij een factuur niet (op tijd) betalen. Daarom bieden we als incassobureau in Heerenveen een vriendelijke incassoprocedure aan voor klanten die graag op een klantvriendelijke manier willen incasseren.

In het begin voeren we de druk niet te hoog op, maar laten we aan de klant weten dat het betalen van de factuur belangrijk voor je is. We blijven serieus, maar we pakken jouw klant of debiteur niet te streng aan.

Kies je toch voor een reguliere incassoprocedure? Dan benaderen we de debiteur op een dwingende, maar respectvolle manier. We begrijpen dat iedereen respect verdient en we zorgen er daarom voor dat we op een prettige manier communiceren.

Het is dan ook niet voor niets dat veel van de debiteuren die we aanschrijven later zelf klant bij ons worden. Ze waarderen onze vriendelijke benadering en zetten die graag in voor hun eigen openstaande facturen.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Heerenveen, in de provincie Friesland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Dit zeggen onze klanten

We vinden het belangrijk om feedback van onze klanten te krijgen en delen graag enkele reacties van bedrijven zoals dat van jou:

“Top bedrijf, kundig en zeer ervaren. Alles is ook geïncasseerd op basis van No Cure No Pay incasso, doen wat ze zeggen. Aanrader.” ***** Administratiekantoor De Jong

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest.” ***** Studio Rodenhuis

“Een prettig bedrijf dat duidelijk aangeeft wat de status van de voortgang.” ***** Mathlau BV

Onze klanten zijn erg tevreden met onze dienstverlening als incassobureau in Heerenveen en de rest van Nederland. We zijn er trots op dat we al jarenlang waardering krijgen van onze klanten met meer dan een 9, wat voor ons het belangrijkste bewijs is dat we goed zijn in wat we doen.

No Cure, No Pay incasso

Wij begrijpen dat je als ondernemer geen risico wilt lopen met openstaande facturen. Daarom bieden we onze diensten aan op basis van No Cure, No Pay incasso. Mocht het ons niet lukken om de factuur te innen, dan nemen wij de kosten voor onze rekening en hoef jij niets te betalen.

Als het ons wel lukt om de factuur te innen, dan brengen we de kosten in eerste instantie in rekening bij jouw klant. Dit bedrag bestaat uit de factuur, eventuele wettelijke rente en de kosten die wij maken als incassobureau. Voldoet jouw klant de volledige vordering? Dan hoef jij geen kosten te maken en krijg je het volledige bedrag op je rekening gestort.

Incassobureau Heerenveen

Zoek je een betrouwbaar incassobureau in Heerenveen dat je op een makkelijke manier terecht kunt en waarbij je altijd inzicht hebt in de voortgang? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak eenvoudig een account aan op ons online platform en wij gaan voor je aan de slag. Je kunt erop vertrouwen dat wij jouw openstaande facturen snel en professioneel zullen innen.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Incassobureau Heerenveen?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]