Incassobureau Eindhoven

Incassobureau Eindhoven

Incassobureau in Eindhoven inschakelen?

Het is de makkelijkste, snelste en bovendien meest voordelige manier om je openstaande factuur alsnog te innen. Wij incasseren het openstaande bedrag, door je klant vriendelijk en toch dwingend aan te geven dat het belangrijk is om alsnog te betalen.

Hulp nodig bij incasso in Eindhoven?

Dus staat er een groot bedrag open, gaat het om een kleinere factuur of heb je meerdere facturen waarvan de betalingstermijn al (lang) is verlopen? In die gevallen kunnen we je daar goed mee helpen. Wil je een incassobureau inschakelen in Eindhoven? We slagen erin om 90% van de openstaande facturen alsnog te innen, dus je hebt een grote kans op succes.

Wij hebben meer dan 17 jaar ervaring en weten daardoor op welke manier we je klant tot betalen kunnen bewegen. Dat doen we op een dwingende en tegelijkertijd vriendelijke wijze voor incasso Eindhoven. Daardoor vragen veel van die niet-betalende klanten ons daarna om ook voor hen de openstaande facturen te innen.

No Cure, No Pay incasso

Ben je benieuwd naar de kosten van incasso in Eindhoven? Wij berekenen je als bureau op voorhand geen kosten. En lukt het achteraf niet om de factuur voor je te innen? Ook dan zijn er geen kosten aan verbonden, dus dat is niets om je zorgen over te maken.

In plaats daarvan werken we op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je niet betaalt als het ons niet lukt om het bedrag voor je te innen. En lukt dat wel? Dan proberen we de kosten bij je klant in rekening te brengen. We sturen een vordering voor zowel het bedrag dat jij open hebt staan, de eventuele wettelijke rente en de incassokosten die we maken.

Dus voldoet jouw klant het totale bedrag? Je hoeft zelf helemaal niets te betalen, waardoor je gratis gebruik kunt maken van onze diensten als incassobureau in Eindhoven.

Tip: gaat het om een kleine factuur? Ook die kun je gewoon online indienen. Wij controleren de vordering, en gaan er als we die in behandeling nemen op basis van No Cure, No Pay voor je mee aan de slag.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? Met innovatieve oplossingen en ons online platform maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Je kunt binnen 5 minuten jouw factuur indienen. We beoordelen die, om er daarna meteen voor je mee aan de slag te gaan.

We sturen de klant een brief of een Aangetekende E-mail. Vanaf dat moment kun je online 24/7 in de gaten houden hoe het ervoor staat en of we bijvoorbeeld al een betaalafspraak hebben kunnen maken.

We benaderen jouw klant op alle mogelijke manieren, om die te bewegen tot betalen. Dat doen we met een vriendelijke toon, die tegelijkertijd heel dwingend kan zijn en op die manier aanspoort tot betalen.

Zo worden we als incassobureau in Eindhoven vaak gevraagd door de klanten die jou niet betalen, om ook voor hen de openstaande facturen te innen. Het garandeert bovendien dat de eventueel goede relatie met je klant niet in gevaar komt.

Voordelen incassobureau Eindhoven

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 17 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Incassobureau Eindhoven / Deurwaarder Eindhoven

Dit zeggen onze incassoklanten

“We hadden eigenlijk niet verwacht dat de klant de incasso ging betalen, omdat we de klant heel veel kansen en tegemoetkomingen hadden gegeven, en daarop werd nooit gereageerd. De klant heeft nu uiteindelijk toch betaald” Hildebrand van Kuijeren

“Wat een ontzettend goed bedrijf! Ik werk al jaren met credifin, gelukkig niet all te vaak. Tot nu toe hebben ze altijd het geld binnen gehaald. Ze zitten er bovenop en voor de schuld eiser zijn er vrijwel geen kosten. Bel ze dus direct en je bent zelf van alle soris af.” Johan V D Velde

“Helaas gebruik moeten maken van Credifin voor een incasso klant. Maar wat ging dit vlot! Heel tevreden!” HB Select

Incassobureau Eindhoven

Zoek je een goed incassobureau in Eindhoven? Met meer dan 17 jaar ervaring weten we welke aanpak het best werkt. Zo zorgen we ervoor dat we de openstaande factuur voor je kunnen innen. En blijft er opnieuw een factuur openstaan? Je kunt die gewoon weer online indienen, waarna we er voor je mee aan de slag gaan.

Het is de makkelijkste manier, omdat dit al binnen een paar klikken en 5 minuten van je tijd geregeld kan zijn.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Eindhoven?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews